Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Anthony R Parker v ulohe jemne:) vysinuteho zabijaka hlaskuje asi vsetky srandovne narazky na cernochov, ake som doteraz vo filmoch videl. To je vsak este nic oproti ex-T1000, ktory ako to tu uz bolo napisane, je vo svojej ulohe ultimatny. Efektne boomy, marinakova manzelka, ktora ako keby z oka vypadla Sharon Stone za mladi a namakany Matt Damon stacili, aby tento filmik splnil svoj ucel...vyplachol mi dutinu mozgovu... 2 1/2* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých hlášek (Terminátor, přepadení Tiffany's, dva tři odkazy na podobné filmy) nedělají dobrý biják mlátičkového akčňáku 80. let. Většinou v tom řídkém ději lítá hodně vaty, některé fóry (větrové bonbony) jsou vyloženě pitomé, nesmrtelnost hlavního hrdiny až těžce neuvěřitelná (sedí v autě, do kterého šijou ze všech stran pistolemi a kulometem, ale stačí se skrčit za přístrojovou desku, abyste přežili). Ani Kelly Carson, známá z Plastické chirurgie, tady nemá co hrát, protože role děvky zde žádná není. Ale pan režisér má rád výbuchy a ohýnky, a když je má na pozadí toho, když někdo někam skáče, proskakuje, padá, letí, či skáče autem, takže si výbuchů a ohýnků užijeme. --- John Cena zkouší štěstí a po vzoru ostatních wrestlerů se snaží uspět i ve filmu. Naivní snímek jako kdyby ze 70. let má nakonec určitou poetiku a Cena v něm jde po krku únosci své manželky. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Mariňák John Triton má peška. Od námořnictva ho vyhodili, i když si to zrovna rozdal s Ál-kajdou. Při výletě mu shodou okolností unesou ženu. Hm, tuctový námět, který hraje na korbu hlavního protagonisty, snažíjící se konkurovat známější hordě svalů z 90. let. Ale vemto čert, pustil jsem si to, aniž bych čekal nějaký zázrak, ahle byla to docela zábava, která nenudí. Naopak nabízí sice omletou zábavu, která je ale slušně zpracovaná a s pár výbuchy budete uspokojeni dosyta :D Obyčejný snímek s dobrým průbehem. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

John Triton je mariňák (v tom slove je skryté viac ako som si myslel) a ctí svätosť manželstva. Pre záchranu svojej manželky by neváhal zobrať nôž na maslo a postaviť sa celému svetu. Keďže ako som spomínal, je MARIŇÁK, on nepotrebuje ani ten nôž, pretože nepriatelské údery ho nezraňujú (a ak náhodou áno, za tri sekundy už zase stojí na rovných mariňáckych nohách), 10 zásobníkov z útočnej pušky mu síce prevŕta auto ako sito na múku, ale jemu sa projektily nejakou zázračnou náhodou vyhnú. Z auta padajúceho do priepasti sa mariňáci vedia zachrániť zachytením o skalnú stenu a údery flašou, alebo hasiacim prístrojom do hlavy, ktoré by zabili slabšie stavaného býka mu len jemne a na malú chvíľku rozostria videnie. K tomu všetkému ešte trpí zvláštnym postihnutím, že keď vstúpi do objektu, v ktorom sa nachádza čo i len jedna plynová bomba, tá do pár minút sama od seba exploduje. O moc viac mi tým pádom bola sympatickejšia partička béčkovo humorných záporákov, z ktorých najväčší černoch nemal rád násilie a bonbóny :-) ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Jedna pumpa v americkém zapadákově, odkud už koleje dál nevedou, pětice hašteřivých lupičů, vysloužilý kádr od mariny s postavou zhruba středně velkého sešláplého rýče a rukama jako palcáty a dvojka mladých, podezřívavých a ambiciózních policajtů. To je situace úplně na hovno a hádejte, jak to musí dopadnout. Půvabně zábavným, zběsilým a především tupým akčním béčkem, kde kulky sviští, natural 95 hoří, káry rozstřílené na atomy frčí lépe než fungl nový Fiat Panda a obludně vymakané předloktí poslouží jako spolehlivá clona i proti plamenometu. Na sobotní večer úplná pohoda. Podle mě ani ten drsný Honzík není tak zoufalý neherec, jak jsem se tady dozvěděl, a i když ho Zlatý Glóbus protentokrát o chlup minul, až se konečně prowrestuje až do penze, může si v Ordinaci klidně střihnout nějakého toho komatického domovníka s novotvarem na žaludu, nebo tak něco ... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • DVD verzia obsahuje niekoľko akčných scén, o ktoré boli diváci v kinách ukrátení. (m.a.t.o.)
  • Postavu "Bennet" v skutočnosti hral herec s priezviskom tiež Bennet. (Zeker)
  • Wrestlingový šampión, zápasník a herec John Cena si vo filme zahral postavu s menom John Triton. Teda John sa volá nielen vo filme, ale aj v skutočnosti. (maestrotatum)

Reklama

Reklama