Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Už úvodní scéna, kdy hlavní hrdina namaškařený jak čertík na Mikuláše likviduje pseudoarabské rádobyteroristy naznačuje celkovou úroveň této podívané. Jedna laciná a směšná scéna střídá druhou a nedotažená erotika (jednou v podání blonďaté manželky, podruhé zločinné brunety) to už nezachrání, stejně jako honičky ala Kobra 11. Vrcholem jsou pak stupidní hlášky typu: NEMÁM RÁD POLICAJTY A BONBÓNY! ()

choze 

všechny recenze uživatele

Béčková jednohubka ukuchtěná podle kuchařky osmdesátkových akčňáků. Až na to, že vrchol filmu přichází v jeho polovině, kdy dojde krátce po sobě ke zničení benzinky a následné honičce, což je jediná trochu delší akce. Jinak jsou akční scény krátké a konkrétně bitky zbytečně rychle sestříhané a člověk si víc vychutná pyrotechnické orgie. Cena má svaly, ale ani špetku charizmatu, Robert Patrick je ale fajn záporák. Narážka na TERMINÁTORA potěšila, ale narážka na PÁTEK TŘINÁCTÉHO a VYSVOBOZENÍ ještě víc. ()

Reklama

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, které však působí hrozně uměle. Každičká hláška působí strašně nuceně (až na Terminátora). Člověk by si myslel, že když je v produkci WWE, tak by se film mohl blýsknout osobními souboji, ale aji ty byly nějaké divné... Prostě podprůměrné béčko (céčko?, déčko?). Nemám rád poldy... a cukrkandl. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Commando: Ressurection se nekoná ani omylem! Tři velké exploze spolkly většinu rozpočtu, takže zbytek stopáže je okatě samoúčelnou improvizací (nějaké ty kamerové oblety a podobné tajtrlíkování), kterou z bahna absolutního zatracení táhnou slušné odkazy (Terminátor II, Vysvobození, Pátek 13.) a geniální partička záporáků v čele s famózním (!) Robertem Patrickem, který si roli užívá jako nikdy. Nevím, koho napadlo poslat Johna Cenu z wrestlingového ringu na plátno, ale tahle hora svalů nesahá takovému Rockovi ani po kotníky a když máte problém s tím, aby jste mu fandili, protože jeho protivníci jsou prostě víc cool, je jasné, že někde to drhne. A ten rating PG-13 s absencí krve… zlatá 80. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné ultrabéčko plné bouchání, střílení a nejsem si tak úplně jistý, jestli chtěných komediálních vložek. Ale třeba hláška s Terminátorem mě docela uzemnila a ta určitě chtěná byla. Postava k pláči či k zasmání je ukecaný černoch, který místy působí tak trapně, až je vtipný. Pobaví i hlavní hrdina, nejspíš příbuzný Chaninga Tatuma, který naprosto a zcela postrádá mimiku a ze všech těch wrestlerů učinkujících ve filmech je jednoznačně nejlegračnější. Typický film na vypnutí mozku, ale cením si toho, že jsem i přes silnou ospalost (nezpůsobil jí film) vydržel až do konce. 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Vo filme sa pilo len jedno pivo, a to Miller Genuine Draft. (Zeker)
  • Natáčení probíhalo v Austrálii. (ČSFD)
  • Pri scéne, kde John Triton (John Cena) prerazil protivníka cez kopu dreva použil wrestlingový chvat chokeslam. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama