Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„What I really hate, is a pussy with a gun in his hand.“ No jo, Clive, člověk míní, osud (Davis) mění.. Britský elitní střelec, porodník, bulletproof chůva a ochránce italských kojných v jednom uprostřed karotenové akční jízdy bez předpisů, kde se snaha o efektnost za každou cenu stala ve finále otravnou. Nejspíš to měla být stylová záležitost pro vypnutý mozek zábavy chtivých mas, ale mně by se ji nepodařilo uzřít, i kdybych sežral nosy všem sněhulákům světa.. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě ba. Stylové, ovšem především parodické, velmi parodické, na všechny strany. Nařachané testosteronem až do té míry, že to nelze brát vážně ani vteřinu. Kope to na všechny strany, tamhle pod bradu Bondovi, tamhle do koulí Tarantinovi. Já se bavil, s výjimkou několika papundeklových scén to prostě má tah na branku a nakažlivý appeal. Owen s mrkví = k sežrání. Vypnout mozek a bavit se, k tomu byl tenhle kousek stvořený. Stupidní jako šlágry MOTORHEAD a úplně stejně chytlavý. Fuck off fucking fuckers! ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Tohle že psala i režírovala stejná osoba? To snad... Davis proměnil (svůj vlastní!!!) sen fandy šílených akčňáků v cool se tvářící, ale ve skutečnosti shnilou patlaninu, kde si při káždé akci říkáte, že v cizích rukou by to bylo neskutečně boží. Do toho zruinoval Owenovi šance na ultimátního hláškujícího zabijáka. Netrpěl jsem sice až tak moc, ale smutno mi rozhodně bylo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tento film geniálně demonstruje současný stav středního komerčního proudu hollywoodské rádoby cool moderní kinematografie. Nebál bych se tvrdit, že je v pěkných sračkách. Samé cool hlášky, akce je ještě akčnější, ten největší drsoň je ještě drsnější a sexbomby jsou ještě více sexy (což jediné by snad až zase tak nevadilo). Takže jestli tenhle paskvil měl ať už přímo parodovat, či napodobovat některé slavné filmové milníky let minulých, nepovedlo se. Větší blbost v kině totiž v letošním roce neuvidíte. Nerozumím těm hvězdným jménům, nerozumím neuvěřitelně nepřehledným a špatným akčních scénám, nerozumím celému tomuto břečkoidnímu rádoby stylovému bijáku. Někdy se člověk i zasměje, ale určitě ne v tom správném smyslu. Gigasračka. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Do hodiny vyprchalo z hlavy, znovu vidět nechci. Plusy: Paul Giamatti, Monica Belluci a její kozy, krátká stopáž a FUK U TOO. Mínusy: Film založený na WTF momentech akčního žánru nemusí vždy trefit na hlavičku, ale mohl by častěji, než to dělá ten Davisův. Celé je to silně cool a ustřelené jak v detailech, tak i v celku, to každopádně. Jen je škoda, že čtyři z pěti situací působí dojmem "já už nevím co, necháme tam tohle!"... Ve výsledku tak nejde zase o tolik nadupanou záležitost, ani o tolik vtipnou, protože polovinu věcí čekáte a ta druhá zanechává diváka v rozpacích. Opravdu povedených je hodně málo momentů. 5/10 hlavně za to, že film rychle utekl. Mrzí mě, že nemůžu říct "Ty vole, to byl nářez!" nebo "Ty krávo, ti říkam, to je geniální parodie na akční filmy!" Ŕíct můžu maximálně "Chápu, proč to tak někdo natočil, ale to je celý." Mrkev byla trapná. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Pieseň ktorá uspí Olivera v hoteli je pieseň "Ace of Spades" od britskej rock'n'rollovej kapely Motörhead. (ČSFD)
  • Clive Owen sa vo filme vozí na BMW. Na autách tejto značky Clive Owen natáčal aj reklamné filmy (The Hire), ktoré režírovali režiséri ako je Ang Lee, Tony Scott či John Woo. (youtoo18)
  • Film bol inšpirovaný legendárnou videohrou "Max Payne" od Rockstar Games. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama