Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (324)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $35,374,833Tržby Celosvetovo $54,998,732Tržby za predaj DVD v USA $15,856,356 //počet predaných kusov 955,547║ Hoci je príbeh až moc šablónkový, je to aspoň zručne natočené, minutáž je akurát, nechýba tam napätie a nájde sa tu niekoľko slušných lakačiek. /45%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Joseph LoDuca: 1. The Messengers [2:56] ,2. Flashback [3:01] ,3. Girl In The Cellar [1:46] ,4. Buying The Farm [1:26] ,5. Crow Storm [1:11] ,6. Crow Scare [1:15] ,7. First Night [2:11] ,8. Crab Boy [1:45] ,9. In The Cellar [2:57] ,10. He Likes You [0:53] ,11. Can You See Them? [5:07] ,12. Beneath The Floor [2:37] ,13. In Sunflowers [3:46] ,14. Enough [1:16] ,15. Mistakes [1:05] ,16. Jesse Takes Off/Through A Wall Darkly [1:38] ,17. Pitchfork Man [1:55] ,18. No Child Left Behind [2:58] ,19. Family Matters [2:22] ,20. A Family Again/End Titles [5:12] ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

MESSENGERS má velkou slabinu - předvídatelnost a ohraný námět. Všechno již bylo na plátně. I když je vše zabaleno v Hitchcockovém kabátu (vrány), nic nás nedokáže překvapit. Jedna velmi slušná lekačka s vránou! Kristen Stewart bude minimálně novou Naomi Watts. Závěr nebyl působivý, spíše pro naivní Američany, ale to tvůrcům neberu za zlé, protože k působivému závěru film nesměřoval. Některé imerze byli inspirací pro Sinister. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Napětí, atmosféra, lekačky a duchové pohybující se trhaným stylem potvor z japonských hororů. A to si nechám líbit. Slabinu bych neviděl ani v šablonovitosti. Člověk se musí smířit s tím, že filmy pojednávající o strašidelných domech dodržují určitá pravidla, která mají společné. Jediným výraznějším negativem bych tak viděl ústřední hereckou dospělou dvojici. Taťka s mamkou byli fakt na pěst. 70% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Roy Solomon sa so svojou manželkou a dvoma deťmi odsťahuje z rušného Chicaga na opustenú farmu niekde uprostred Severnej Dakoty. Chcú pestovať slnečnice a znova upevniť rodinné putá dôvery. S ich novým príbytkom však nie je všetko v poriadku. Na stene sa zjavuje nechutný mokvavý fľak, okolo domu vkuse krúžia veľké, čierne vrany, dospievajúca Jess intenzívne cíti niečo zlé, malý Ben vidí duchov... Zo začiatku sa to rozbieha veľmi sľubne, žiaľ s postupom času začne tento horror trocha nudiť, až to vyvrcholí dosť nepodareným rozuzlením. Mohlo to byť omnoho lepšie. "Kliadba domu slnečníc" mala potenciál, ktorý nebol využitý. Škoda. *** ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Bratři Pangové jsou dvojčata a jejich styl natáčení je jedinečný. Každý den byl na place jen jeden z nich - druhý mezitím seděl ve střižně a pracoval se svými záběry z předešlého dne. Díky tomu, že jsou od sebe k nerozeznání podobní, herci ani štáb netušili, který z nich - Oxide nebo Danny s nimi pracoval. (Rodriguez)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)

Reklama

Reklama