Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Co je to s těma vránama?-Nic, páč jsou to havrani!- Prokletý dům? Poltergeist? Ne tak zcela. Úpící duše a jedno tajemství čeká na spořádanou rodinu, co se přesunula z Chicaga na vidlákov a myslí si, jak jim to bude tentokrát klapat. A že předchozí rodině se několikrát neurodilo, než odjela, je neodradí. Kdyby tak tušili! Jenže temné duše vidí jen Jess, kterou tímto považují za magora, a malý Ben, jenže ten mlčí, anžto Jess je kopáč, a tak chudákovi ve velkém městě způsobila šok, až z toho oněměl. Dvě třetiny jsou takové venkovské utahané drama s pár momentkami, závěr nabere konečně obrátky a diváka probudí. Hodnocení ponechávám, ale ani po letech nijak nadšený nejsem. Úvodní titulky ale byly parádní. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem byl docela spokojený. Bratři Pangové jsou moje krevní skupina a na jejich filmy se podívám vždycky velmi rád. Ani tentokrát mě v žádném případě nezklamali. V první řadě chci pochválit výběr herců, kteří v čele s Kristen Stewart předvedli velice solidní výkony. Po trikové stránce nemám rovněž skoro co vytknout, ale souhlasím s tím, že scénář je místy hodně děravý a snadno předvýdatelný. To mi však nezabrání ocenit celkovou kvalitu filmu i vysokým hodnocením. 7/10 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak to teda, na horror hodně málo. Nebál jsem se, nesmál jsem se a když už na nějaký koukám, tak doufám, že alespoň smíchu se dočkám. Možná to bude tím, že se autoři opravdu snaží a jak koukám na bratry Pangovi, zjišťuji, že v tom vlastně mají zkušenosti, tak co je na tomto filmu tak špatného? Řekl bych, především to, že nepřináší vůbec nic nového. Opět kombinuje asijskou mythologii a zanáší ji na americký venkov. Neskutečná nuda. Do kina bych na horor nikdy nešel, ale jít na tento, brečel bych sám nad sebou, že jsem se odvážil jít na něco, jako je toto. Nezáživná nudná snaha o něco, co už jsem viděl několikrát a v daleko lepším provedení. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $35,374,833Tržby Celosvetovo $54,998,732Tržby za predaj DVD v USA $15,856,356 //počet predaných kusov 955,547║ Hoci je príbeh až moc šablónkový, je to aspoň zručne natočené, minutáž je akurát, nechýba tam napätie a nájde sa tu niekoľko slušných lakačiek. /45%/ ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento horor dokáže zaujmout v určitých několika momentech. Některé scény oravdu stojí za to a občas to vypadalo, že se i budu bát. Pointa se mi taky líbila a to je co říct. Celkově je to ovšem brak. Hlavním problémem je chování postav a zpracování převážné části filmu. Co mě teda dokáže naštvat asi nejvíc je to, že holka, kterou tahají do sklepa několikatery ruce neznámých bytostí, dokáže v tom samém domě zůstat. Kdybych se z toho dostal, tak bych hned v ten moment upaloval tak daleko, co by mi síly stačily. 40% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Na vývoji filmu se podílel také Čech. Ota Bareš byl najat pro práci s vránami. (sir-dave)
  • Bratři Pangové jsou dvojčata a jejich styl natáčení je jedinečný. Každý den byl na place jen jeden z nich - druhý mezitím seděl ve střižně a pracoval se svými záběry z předešlého dne. Díky tomu, že jsou od sebe k nerozeznání podobní, herci ani štáb netušili, který z nich - Oxide nebo Danny s nimi pracoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama