Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Margot (Marie-Josée Croze) byla brutálně zavražděna sériovým vrahem. Její muž Alex (François Cluzet) se z této tragické události nemůže dlouho vzpamatovat a uzavírá se do svých vzpomínek. Po osmi letech dostane anonymní e-mail. Po jeho otevření uvidí tvář ženy stojící uprostřed davu. Záběr je natočený v reálném čase a trvá jen několik vteřin, Alex přesto její tvář okamžitě pozná. Je to Margot... Guillaume Canet ve svém druhém celovečerním filmu (debutoval snímkem Mon idole, 2002) vychází z literární předlohy Harlana Cobena (Tell no one). Zachycuje v něm pocity a vnitřní krizi člověka, jenž je vtažen do záhadného světa polopravd, který mu však neustále uniká. Alex se nedokáže vymanit z idylických vzpomínek na šťastnou minulost. Možná právě v nich je ale ukryt klíč k tajemství... To vše na pozadí napínavého kriminálního příběhu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nějak nepobral, nevím jestli to bylo mým náročným víkendem a nebo tím, že to je sračka. Největší prdel je, že zápletku filmu rozjel anonymní mejl. To mě choděj několikrát denně spamy na prodloužení penisu a kdybych reagoval na každej, tak mám penis dlouhej jak Amazonku. Nevyžádáný mejly se mají totiž mazat a vyžádany filmy zase hodnotit. Takže jedna hvězda za slušné akční scény /bouračka na dálnici / . No a jelikož jsem z filmu byl jelen velmi jsem ocenil, když se na konci filmu jelen skutečně ukázal, za to ta druhá hvězda. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Veľmi nezáživné podaná záležitosť, pričom jediné čo pri tomto filme pôsobí aspoň čiastočne ponuro, je samotný plagát. No a rozuzlenie taktiež nie je nijak mimoriadne šokantné, ktoré by vyslovene zasadilo do fotelky. Ten obsah skrátka sľubuje niečo, čo formou spracovania nedokáže naplniť. Za mňa nuda .. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem tenhle film sháněl a byl na něj nesmírně zvědavý, ve Francii měl poměrně slušnou návštěvnost a Guillaume Canet je opěvovaný jako jeden z nejslibnějších talentů. Jedná se však o běžný thriller, s náznaky akce a velmi slabým překvapením. A já překvapení a zvraty miluji. Alespoň, že se vrátil na výsluní François Cluzet. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €11,7miliónaTržby USA $6,177,192Tržby Celosvetovo $33,385,185║ Zo začiatku to nevypadalo nejak moc zvláštne, pútavo ale ako sa človek čoraz viac ponára do tohto tajomne rozohraného deju začína to mať väčšiu a väčšiu šťavu a dokonca miestami až zbesilý dej. Ďalší prim projekt od Francúzov, v poslednej dobe im to pekne ide. /70%/ ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Krásně zamotané a správně dávkované až do samotného závěru. Miluju, když je všechno vysvětleno na konci a já si můžu střípky skládačky konečně poskládat do mozaiky, která tak nabere definitivního smyslu. Moje mysl nepotřebovala poletovat po všech čertech, ale byla při vědomí a udržovaná v neustálém napětí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Okrem metropoly Paríž prebiehalo filmovanie snímky aj v departemente Yvelines. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama