Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: tv DOMA = 11.2.2010 - Čudoval som sa prečo G. OLDMAN prijal úlohu vo filme, ktorý mi podľa popisu deja pripadal načisto tuctový. Keď som si včera film pozrel, pochopil som, že OLDMANov inštinkt zasa raz nesklamal. Mimochodom DVD od VAPETU (napriek tomu, že neobsahuje DTS zvuk) je vynikajúce a ponúka aj nejaké tie (otitulkované) bonusy. (6.10.2009) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak na to, že většina mých oblíbených uživatelů to tady hodnotí kladně, já zase musím vykročit z davu a říct, že mě tenhle film nebavil, byl nemastný, neslaný, postavy jednaly debilně a námět taky nic moc. Kromě Oldmana tam neměl nikdo charakter a bylo to zkrátka dost nezajímavý. Nevím, asi už začínám být vážně náročná na tyhle subžánry, protože mě dlouho nic moc neuctilo. Mohlo tam být aspoň více násilí nebo gore, nebo něčeho, co by utkvělo v paměti, takhle je to jen další meh. ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějná zápletka,atraktivní prostředí a skvostný Gary Oldman.Věčná škoda,že tvůrcům hlavně ve druhé půlce podráží nohy scénář,který se zbytečně snaží o nějaké hlubší uchopení celého schématu a to bohužel na úkor mizejícího napětí.Konec to pak zabil definitivně.Ve výsledku je to velmi slušně odsýpající řemeslo s jednou výbornou písničkou od Leonarda Cohena,s jednou trestuhodně nevyužitou holčičkou a jedním trestuhodně využitým chlapíkem.Potenciál byl větší,ale za zkoušku film i tak stojí. 70 % ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Srovnání se Strašáky je tady tolik, že se tomu svému plánovanému můžu v klidu vyhnout a rovnou pochválit výbornou atmosféru, kterou má na svědomí především příroda, kamera a zdánlivě poklidné tempo připravené kdykoliv zrychlit, no a samozřejmě Garyho Oldmana. Závěr filmu byl velice sugestivní a zároveň k zamyšlení. Tak to mám rád. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, Strašáci mi naskočily na mysl hned při prvních krocích té vesnicko-bratrské bandy. Leč jedná se o skvěle zpracovaný snímek s opravdu dobrými herci, v popředí pan Oldman a šéf bandy, dva opravdu solidní protivníci. Žánr je skutečně někde mezi dobrodružným a westernovým příběhem s lehkou mystikou. Bavil jsem se dobře, vřele doporučuji k shlédnutí. :-) PS: Režisér se zde nezapře, dozvěděl jsem se, že má rád temnou atmosféru-horrory. Skutečně se mu to vyvedlo.! ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama