Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (297)

mysicka 

všechny recenze uživatele

páreček manželů se vydá rybařit a protože pán, ač právník, nebude patřit zrovna mezi nejbystřejší (a nejstatečnější, což bych mu ještě odpustila..), ocitnou se na ostrově, na farmě, která patří taťkovi úchylákovi a jeho dvěma synáčkům podobného ražení.. kdopak se asi dočká dalšího rána? a já se budu znovu opakovat, že je to všechno stejný, stejný, stejný.. neni to šokantní - je to trapný, neni to strašidelný - je to nudný.. a ta proměna paninky v macgyvera (jak tu již bylo vtipně zmíněno) a její proslov o rozlíceném psovi.. páni.. tak to bylo na potrhání se smíchy.. což asi nebylo záměrem... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Storm Warning je exploitation, kterých jsem viděl už docela dost, přesto v lecčems vybočuje. Možná je to tím, že s australským hororem jsem se tu setkal vůbec poprvé a filmaři z australského kontinentu se s tím teda vůbec nemažou. Naštěstí se nebáli přidat i kousek humoru a hlavně notnou dávku zanícení pro tento hororový subžánr, se kterým nakládají jakoby v old-schoolovém balení- a to bude možná ono, čím Storm Warning vybočuje od podobných snímků- nestříká tu pouze krev, ale i nadšení pro danou věc. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V Austrálii točí tyhle buranské horory velmi rádi. Z posledních záležitostí mě napadá Wolf Creek. Zápletka je velmi jednoduchá, půjčili jsme si loď, nedbali na počasí a samozřejmě jsme se ztratili, takže si najdem jedno doupě a budeme doufat že se jeho obyvatelé nevrátí domů, jenže .... Zápletka je samozřejmě předem daná, nicméně film kromě solidních gore scén a půvabem Nadia Fares nemá zase tolik moc čím překvapit. Vaginální vychytávka samozřejmě dokáže zpříjemnit jednomu den, nicméně kromě ní tady není široko daleko nic. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Austrálie – moře, klokani, pohádková pobřeží.. a taky jedna temná noc, která má ještě dlouho do svítání. Režisér Jamie Blanks dal filmového hororu naneštěstí Temnou legendu i Valentine a pak se na čas odmlčel. Zřejmě vědom si předešlých chyb natočil jednohubkový thriller o mladém páru (kdy žezlo zodpovědnosti přebírá jemnější polovina), který se na opuštěném ostrově před bouřkou schová do zdánlivě prázdné barabizny, aby záhy zjistil, že vlastníky jsou nadržení pěstitelé marihuany. Netradiční žánrový přírůstek s náběhem do „soft-porna“ se NAŠTĚSTÍ vyhnul všem náhlým zvratům a relativně i nelogickým rozhodnutím (srdečně děkuju i za absenci všelijakých virů, mutantů i zombie), povedenou rodinku stylizoval do trojice negramotných farmářů (nejsou však pouhými figurkami), kteří vám kdykoliv pomůžou podržet bezmocnou kořist (zvířecí, i tu lidskou). Blanks (věnuje se i kameře, střihu a – čímž tu mimochodem příjemně přesvědčil – i filmové hudbě) navíc slušně buduje atmosféru, teenagery vyměnil za "skutečné" herce (Nadia Fares je dalším zářezem do kategorie vlhkých snů a navíc to vypadá, že je sestrou samotného MacGyvera), poměrně velkou část ponechal psychickému i fyzickému ponižování milenců, a tak ani nevadí, že se tu s originalitou příliš neplýtvá!! Těch kladů tu je přece jenom s ohledem na žánr víc (a to se počítá), proto jdu nakonec do vyšších čísel!! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Solidně propracovanej thriller se postupem času vypracuje v dobrej drsnej a napínavej horor a nakonec i v docela brutální záležitost s pár litrama krve a parádní scénou s nadrženým taťkou. Jinak se ale v žánru nejedná o nic novýho nebo zásadního, ale jako hodně to potěší a v dnešní době se jedná o jeden z těch úplně nej nelekačkových hororů ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení snímku bylo v Austrálii zrovna období sucha, tak ve většině scén bylo později deštivé počasí doděláno počítačem. (Chatterer)
  • Natáčanie filmu trvalo len 24 dní. (MikaelSVK)
  • Pre potreby filmu bol za 5 týždňov postavený aj celý farmársky dom. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama