Reklama

Reklama

Když se náš čas na Zemi chýlí ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov. (Warner Bros. CZ)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

martess

spoiler to s láskou se mi docela líbilo v protikladu k tomu silně vědeckému scénáři :) Ale jako neberu ti to.

Blackhand: kde to žiješ? :D

na příspěvěk reagoval Blackhand47

martess

martess (hodnocení, recenze)

Fyzika bola v pohode... rozhodne na nie-horšej úrovni ako Gravity :) a genialna vizualizacia neznama, hoc občas trochu prehnane pózerské (blaboli o laske) inak skvele

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

martess

martess (hodnocení, recenze)

Práve som prišiel z premieri domov. Od dokonalosti to nemalo ďaleko skvelý film nadhera!

hominy

hominy (hodnocení, recenze)

HAL

smím se zeptat, jak vlastně tu její gravitaci ignoroval? :-o Neopominul jsi Ergosféru?

na příspěvěk reagoval HAL

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Je to sci.fi... Mozno som sa nevyjadril spravne co sa tyka fyziky ale... Podla mojho nazoru vsetky technologie / ako funguje cierna diera / cestovanie atd. su dost realne veci alebo resp. vysoko pravdepodobne ze to tak aj funguje a co sa tyka technologii tak su dost pravdepodobné v buducnosti

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Dobre tak ti mozem povedat ze celkovo serial je dost realisticky resp. technologie / fyzika je dost realna a vsetko ostatne a jedina menej realna vec je "stastie hl. postav..."

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Uživatel Lumicko smazal svůj příspěvek.

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

GigaPudding

On narazal na realickost / fyziku Interstellaru a prirovnal to ironicky k Stargate... Tak som reagoval na realickost / fyziku o tom sa tu bavime a nie o postavach... Jasne ze su v tom serialy niektore postavy "nesmrtelne" co by to bolo za serial keby polka umrela po 2. epizode?? :D 

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Lumicko

Lumicko (hodnocení, recenze)

HAL

Mam to brat tak ze hovoris ze StarGate je totalne nerealisticky?? Alebo ked uz tak ze to nie je najviac pravdepodobna buducnost / sci-fi??? ....

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Cejkis

Cejkis (hodnocení, recenze)

Bluntman

potřeboval bych to vidět podruhý, ale přišlo mi, že se postavy občas chovají a rozhodujou nelogicky a na Nolana mi to přišlo málo geniální :)

na příspěvěk reagoval sankacoffee

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Hm, dramaturgická kritika. Hm, srovnání s jinými díly, od nichž film opisuje. Zatím zábava. Zatím žádný relevantní argument proti filmu?

na příspěvěk reagoval Arbiter, Cejkis, HAL

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

hominy

Hezké, ale trochu to pomíjí zmínit jak Nolan znásilnil fyzikální zákony a ignoroval na černé díře o to nejsilnější co má, její gravitaci :))

Holt Interstellar je realistický asi jako epizoda Hvězdné brány, ale víc mě mrzí dramatický blouk a propojení souběžně běžících realit tu není ani zdaleka tak zvládnuté jako v Inception, i když to jeho narativní postupy v podstatě opisuje.

na příspěvěk reagoval Lumicko, JameBond, hominy

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

JameBond

Ja byl taky na pulnocni, z kina jsem vysel ve 3:10 a jak jsem nemohl ani mrknout behem filmu, tak jsem nemohl usnout ani potom...

JameBond

JameBond (hodnocení, recenze)

Na půlnoční premiéru to není úplně ideální volba. V určitých pasážích mi začínala padat hlava a nebyl jsem jedinej. Alespoň jsem to neprospal, tak jako nějaký návštěvník, jenž na konci prohlásil: „Do pi*e, já to celé prospal!!!" 

tak na tom som sa riadne nasmial :D :D

na příspěvěk reagoval Eržik

Coleator

Coleator (hodnocení, recenze)

Tom Hardy

Že by po celých Státech byly jenom 4 novinářské projekce? To se mi moc nezdá, teda... :D

Nehledě na to, že na IMDb budou určitě uživatelé z celého světa (a zpřístupnění hodnocení tam snad nebude vázáno na zemi, odkud se uživatel připojuje)...

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Příjde mi, že váš názor se hodně odvine podle toho, s jakým očekáváním na to půjdete - v první řadě velká akční sci-fi nebo vesmírem a apokalypsou ozvláštněný vztahový drama...

na příspěvěk reagoval Yesqward

vonTossis

vonTossis (hodnocení, recenze)

Yesqward

Jen na to nechoď s očekáváním standardního Nolana. :) Je to fakt trošku jiný film, ale rukopis je tam samozřejmě znát. Pokud máš Nolana rád, tak to tam uvidíš od první minuty, vtáhne tě to a vyplivne až na konci. Pro mě opravdu nejlepší Nolan, i když objektivně má možná nejvíce chyb. :)

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

19.07.2023

Režisér Christopher Nolan si za ty roky v Hollywoodu vypěstoval pověst tvůrce, který má pevnou vizi, přesně ví, čeho a jak dosáhnout, a málokdy se co se kvality týče splete. Navíc se mu několik let… (více)

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

25.03.2023

Trend bobtnajících filmových stopáží pokračuje i letos a po 169minutovém Johnu Wickovi 4 se diváci pomalu ale jistě můžou začít připravovat i na další vydatné kousky. Čerstvě totiž byly odhaleny… (více)

Reklama

Reklama