Reklama

Reklama

Když se náš čas na Zemi chýlí ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov. (Warner Bros. CZ)

Diskuze

martess

martess (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

asi SPOILER : 

ano ale proste bol to tam ten villain to je moja pointa asi to čo ma tam najviac zaskočilo lebo najprv som mu veril a tešil sa že trapeniu je koniec a on tam privedie chaos už do tak velkeho chaosu proste neznašal som toho chlapika :D

Telemacher

Telemacher (hodnocení, recenze)

Mně nějak neni taky jednak jasný ten název, co to vlastně v tom filmu je a taky, proč se dřív uvažovalo o Spielbergovi jako režisérovi(někdy snad už před 6 lety), když scénář psal Jonathan Nolan. Já myslel, že je to orginální námět, co společně bratři napsali a ono je spíš navedlo studio nebo nevim...

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

martess

SPOILER mně se taky líbila. Ještě víc se mi líbilo, jak tam hrál prostě úplně bez své star-power. Prostě se tam zjevil bez jakéhokoliv předchozího upozorňování atd. a pak se ještě ukázal jako.. no však víš. Ten zvrat jsem sice uhodl o něco dříve, ale stejně mi to přišlo dobré.

na příspěvěk reagoval martess

Příspěvek byl smazán administrátorem.

OlieM

OlieM (hodnocení, recenze)

videno na CSFD projekci. poslouchat ze vsech uhlu po skonceni filmu rejpavy komentare od vsech tech debilu tady byla jedina chybka na celym promitani. uz se tomu Holmesovi nedivim...mit tam pistol, tak bych se asi inspiroval

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, martess

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yesqward

Avatar je u mě geniální jako ultimátní dobrodružný blockbuster podle klasické šablony, dotažené do dokonalosti s příjemným eko poselstvím :)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

sankacoffee

Memento je blbost. U mě naopak jedinej film kde Nolan totálně vybouchnul. On je zručnej řemeslník, ale právě ta hloubka mu trochu pokulhává, tak se to snaží zastřít tím, že ty filmy občas dělá záměrně složitý.

na příspěvěk reagoval sankacoffee, DEXTER099

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yesqward

no, ano, někdy moje výkřiky můžou být způsobeny různými faktory, které jim berou na váze, ale tentokrát mám pocit, že je to opravdu tak. Ještě teď se z toho klepu.

na příspěvěk reagoval Yesqward

Yesqward

Yesqward (hodnocení, recenze)

sankacoffee

Inception je majstrovské dielo, a len preto, že tvojej vznešenosti sa nepáčilo, nemusíš nazývať debilmi tých, ktorým sa páčil. Teraz si si dokázal/a, že si len prahsprostá haterka.

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Cejkis

jestli má Nolan v sobě špetku geniálnosti, tak se nejvíce projevila v Mementu, zbytek tvorby je ve většině případů jen podbízivě zvládnuté řemeslo a pokud mi někdo bude tvrdit, že je například Inception geniální tak mám pro něj dvě slova: jsi debil

na příspěvěk reagoval Yesqward, Wacoslav1

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Blackhand47

ah, no tak do Ostravy to ale nemáš tak daleko :) Navíc Cinema City určitě umožní lepší prožitek než to vaše kino tak či tak, vždy plusy! :)

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

Nolan nevyloučil možnost natočení Star Wars

19.07.2023

Režisér Christopher Nolan si za ty roky v Hollywoodu vypěstoval pověst tvůrce, který má pevnou vizi, přesně ví, čeho a jak dosáhnout, a málokdy se co se kvality týče splete. Navíc se mu několik let… (více)

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

Oppenheimer a třetí Strážci budou dlouzí

25.03.2023

Trend bobtnajících filmových stopáží pokračuje i letos a po 169minutovém Johnu Wickovi 4 se diváci pomalu ale jistě můžou začít připravovat i na další vydatné kousky. Čerstvě totiž byly odhaleny… (více)

Reklama

Reklama