Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

lestyna odpad!

všechny recenze uživatele

Šíleně ukecaný a nudný začátek. Myšlenkové pochody hlavní hrdinky, bohužel pro mě nepochopitelné. Děsivá na celém filmu byla akorát kamarádka, která na nemocničním lůžku opravdu nevypadala hezky. Konec, který měl být vtipný?? Vtipný nebyl...rozřezávání těla, ruka v mixéru či v mikrovlnce...nestačí k tomu, aby se člověk bavil. Možná kdyby to herečka zahrála jinak, trošku víc jak magor, kterým se i stala. Ale to se nastalo, tudíž pro mě ztráta času. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Začátek je trošku nuda ale pak Alyce dokonale mrdne v kouli a začne kurefsky ftipná vybíjená.Mělo to koule, mělo to atmosféru a hlavní hrdinka se s tim absolutně nesrala a její představitelka byla dokonalá.Nenápadný, ale hodně povedený psychologický horor, kterému ve větším hodnocení zabránil pouze pomalejší rozjezd, kdyby Alyce mrdlo trošku dřív, hvězdu bych přitlačil.65%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přes hodinu nic moc. Spíš nic, než moc. Holky se zfetujou a ožerou, jedna druhou shodí ze střechy a z toho pak má halucinace. jestli mě ty halucinace měly dostat do nějaký deprese, tak se jim to skoro povedlo, ale byla to deprese z nudy. Zábava začala až ve chvíli, kdy děvčeti hráblo s konečnou platností a projevila se jako rozumná sadistka. Bohužel jí to chytlo až v posledních 20ti minutách, takže to stačí tak maximálně na 30%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejde mi do hlavy, že tenhle brilantní, lehce psychologizující, těžce ujetej, černohumorně vtipnej, místy takřka artovej a přitom zjevně poloamatérskej thriller rejžoval stejnej týpek, jako imbecilní megasračku Zombie Strippers. Ale každej se holt měníme a vyvíjíme a ti šťastnější z nás k lepšímu. Zprvu jsem měl obavy, že rozjezdový žvatlání dvou přiožralých pipin bude smrtonosná nuda, podobně jako třeba žvatlání pipin v Tarantinově smrtonosně nudným propadáku Death Proof, ale kupodivu nebylo to tak hrozný, Alyce se mi navíc docela líbila, no a když zanedlouho začalo konečně propukat v plný síle její halucinační sadomasochistický šílenství, líbila se mi čím dál víc. Pětihvězdový scény: Návštěva u Carroll ve špitále, lesbicko-nekrofilní záchvat na pohřbu, vyjebání s Kurtem, porcování Vincenta, střílečka u dealerů... Sakra chtěl jsem dát "jen" čtyři, ale proč vlastně, když tohle netuctový a záživný béčko nemá žádnou zásadní chybu?! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těžko zařaditelná Alyce dokáže umně přitáhnout pozornost. Začíná jako trip dvou znuděných kamarádek a prapodivná užvaněná báchorka o nepovedených vztazích. Končí jako krvavá jatka. Do toho trocha duchařiny, trocha dramatu, hodně skepse a ironie. Rychlost, emoce i gradace jsou do značné míry určené technickým ztvárněním snímku, které může připomenout Aronofského Requiem za sen. A taky že připomíná. Po tragické nehodě sledujeme hrdinčin morální úpadek do světa drog, halucinací a prostituce, její emoční vyprahlost a absolutní lhostejnost ke všemu, co předtím považovala za alespoň trochu důležité. Závěr pak potěší i trochu jiné diváctvo, které si potrpí na exploatačních momentech, které nám Alyce se zarputilostí rozvášněného rotvajlera nabídne. Depresivní sondě výrazně pomáhá herecké obsazení, absolutně neznámá Jade Dornfeld předvedla slušnou odvahu pro ponoření se do postavy, která rozhodně není nezajímavá. Režisér Jay Lee vnáší do žánru zase něco trochu jiného, a dokázal to, čemu se mnozí ani trochu nepřiblíží – vyvolat zájem. Černohumorná tečka je pak exkluzivní!! Spíš tři *, ale tentokrát chci jít nahoru!! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama