Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 2

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (282)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vopred som si o deji nič nečítal, preto som bol aj prekvapený jeho vývojom. Spočiatku máte dojem, že týmto chlapíkom budete držať palce a budete sledovať, ako budú unikať policajtom a nakoniec si užijú "zaslúžený predčasný dôchodok" s balíkom peňazí. Zvrat však nastáva pomerne skoro a veci už nemôžu ísť podľa plánu. Film pôsobí ako vystrihnutý nie z 90. rokov, ale hneď z rokov sedemdesiatych a sluší mu to takto. Herci sú presne obsadení, len ten Reno mohol byť viac využitý a nakoniec aj Fishburne. Dillon je ale perfektný a aj neznáma tvár v hlavnej úlohe potešila. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hlavní otázka zní : Jak se mohl zadlužený Hackett, který byl i obviněn z krádeží aut, dostat do firmy, která převáží peníze. A vůbec, proč se tolik zaměstnanců rozhodla takhle degradovat na obyčejné zloděje. A ještě jedna poznámka, ukrást státní rezervu je horší než někoho zabít, zde už hrdinství nepomůže. Nebylo komu fandit a tak jsem čekal zda náhodou všichni nezemřou. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvaceti minutách si říkám, že to může být hodně zajímavé. Po prvních 40ti minutách si říkám, že by další loupež po italsku? Po skončení si říkám - WTF?! Celý tenhle film je totiž špatný. Místo toho, aby byl zaměřen na geniální provedení fingované loupeže, vydá se opačným směrem, a celý potenciál filmu potom jde do kytek. Mohlo to být dost dobré, celé to ovšem zkrachuje na tom, že se hlavní hrdina zamkne v dodávce, a zbytek party se tam snaží dostat. Herci jsou jediným plusem tohoto filmu...Slabé tři hvězdy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No, že by měl Jean Reno ve filmu nějaký velký prostor, to se fakt říct nedá. Zbytek hereckýho ansáblu mě ani moc nezajímal a hlavně nijak nezaujal. Po chvíli mě byl osud všech těch křemílků co tam tajtrlíkovali kolem jednoho auta úplně u prdele. Akce žádná a drsnost minimální. Nechápu proč si na takovýhle piškvorky zavolali takovou hereckou partu, když stačilo zajít do sámošky a angažovat každýho kdo v danej okamžik měl v košíku oplatky. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: James V. Simpson .. Ponimrané. Jestli z Antala někdy bude výraznější hollywoodský hráč, dojde si k této metě hodně pomalu. Drhne už výběrem scénáře (nebo na tom, co od producentů dostane a ještě je za to zřejmě rád), který je předvídatelný a ani se to nesnaží zaonačit, že nebude. Podprůměrné krimi béčko s poctivou režií bez umělých efektů. Jedna hvězda za scénář, tři hvězdy za režii. ___ Tu sprejovanou malbu Guardians of Ga'Hoole bych na zdi taky snesl. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama