Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Quint 

všechny recenze uživatele

Takový levnější Top Gun. Jen je tu místo pilotů pěchota. Místo Toma Cruise Charlie Sheen. A místo legendární volejbalové montáže snad ještě víc nechtěně homoerotická golfová montáž. Jinak je to další čirá propagandistická náborovka, která údajně přiměla spoustu chlapů přidat se k Navy Seals, kde si podle filmu najdete spoustu skvělých kamarádů, s kterými pak budete hrát golf nebo střílet teroristy. Na ženy tu vojáci moc času nemají (jeden z nich dokonce uteče od oltáře poté, co mu přijde zpráva, že má jít do akce), zato na „bro time“, sbližování mezi sebou, poplácávání a klábosení v šatnách si čas vždycky najdou. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hehe, toto bolo tak roztomilé až som prekvapený :) Že parta z Navy Seals budú neskutočne tvrdí hoši mi bolo celkom jasné. Ale že na bojisku im budeme fandiť podstatne menej ako na golfe, v krčme, na cvičisku (akcia v tesnom priestore vyvoláva úsmev na tvári)... (1) Akcia je staré dobré retro plné ozajstných výbuchov a plameňov, čo akčného nadšenca vždy potešia, ale málokedy sa dajú brať vážne... /Ofšem pokiaľ v tom nemá prsty John Woo./ (2) + taká tá 80´s hudbička akože umelo vytvárame napätie je rovnako roztomilá. A najmä (3) Charlie, Kyle Reese a Paxton z bajúzem! No neskonalí sympaťáci! Nie je to ten film, kvôli ktorému by som bol akčný fanda, ale sentimentalita spravila svoje. Opäť neobjektívne, ale nemenej presvedčené 4*. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel že se dívám na vzdáleného příbuzného Top Gunu. Nejsem si ovšem úplně jistý, jestli by tenhle film případné zájemce o službu v Navy SEALS spíše neodradil. Přestřelky jsou totiž krvavé, špinavé a do pohodového eliminace bezmocných terčů mají pořádně daleko. Film je místy až zbytečně realistický a krutý k postavám. Občas scénář naopak zdivočel a utekl téměř do komedie. Jako oddychový testosteronový akčňák to vcelku šlape, ale žádné umění v tom radši nehledejte. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

Přiblble "cool" U.S fraška, která se neumí rozhodnout jestli to bude akční film, komedie nebo pubertální popichování přerostle svalnatých vogue teens ... Nakonec to není nic z toho a ve výsledku jen jalově impotentní krávovina bez ducha, příběhu a napětí, provázena radostně rozjuchaným rádiovým popem ... mise dotažena jen do půli, pak už se na to nedalo koukat, došly náboje ... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Klasický akční béčko devadesátejch let, kdy ještě nebylo nutný z každýho snímku o mariňácích dělat delší náborovej spot a patetický svědectví o chrabrosti příslušníků americký armády. Akce je docela slušná, zasloužila by však víc prostoru. Když se totiž zrovna nikde nestřílí, příběh docela nudí a ničemu nepomáhá ani delší stopáž. Proti případný nudě ale aspoň částečně pomáhá obsazení Charlieho Sheena. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Je velmi nepravděpodobné, aby byl novinářce umožněn přístup na základnu Navy SEALs. (Sealteam6)
  • Dennis Haysbert, ktorý stvárnil príslušníka SEALs, si neskôr zahral aj šéfa pozemného ekvivalentu SEALs, a to jednotky Delta Force v seriáli The Unit (2006). (beso74)
  • Pôvodne mali členovia tímu hrať touch rugby, Bill Paxton (Dane) mal pocit, že sa to až príliš podobá na scénu z filmu Top Gun (1986), kde sa hral volejbal, a tak navrhol golf. (beso74)

Reklama

Reklama