Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (302)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Auu, tak tohle bolelo. Film, který "vyniká" nehorázně otravným scénářem (ne, nejsem úplné pako), příšernou kamerou (ty wtf. nájezdy kamery měly zmamenat co??) a stupidním střihem. A když s k tomu přidají neskutečně otravné herecké výkony, ano, myslím tím i pány De Nira s Pacinem (opravdu zasloužená nominace na malinu), ale chápu, že si chtěli zavzpomínat na staré dobré časy a tentokráte si prohodit role:/. Co naplat..očekával jsem poctivou kriminálku a byla mi nasevírována otravná nuda, kterou jsem už dlouho nezažil. 30% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Áno. Narafičil som to naňho. A urobil by som to znova. Ten hajzel si nič lepšie nezaslúžil. Toto mi spánok určite neruší.“ Jon Avnet a Al Pacino po otrasnom trileri 88 MINÚT zasa spolu a tentoraz do party pribrali aj Roberta De Nira, ktorému to s Pacinom v Mannovej HORÚČAVE tak pristalo. OPRÁVNENÉ VRAŽDY sú bohužiaľ katastrofa. Sám som neveril, že tak dobre obsadený film (okrem oboch pánov ešte Gugino, Dennehy, Taktarov, Leguizamo a Donnie Wahlberg) môže byť taký zlý. A je. Vyzerá ako hnusný, lacný, nevábny a neatraktívny televízny triler. Pokusy o napätie sú miestami až smiešne, dialógy a hlášky sa mi protivili silenosťou, postavy také zlé, že ich nezachránili ani dobrí herci (osobne mi dvojka Wahlberg/Leguizamo pripadala zaujímavejšia, ako dvojka De Niro/Pacino). Vrcholom je scenár, ktorý nedáva zmysel. A povedal by som, že básničky sú trápne, až detinské. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu hodně jsem se těšil na tohle krimi a to hlavně z důvodu přítomnosti obou známých herců. Naivně jsem si myslel, že by nevlezli do nějakého propadáku, jenže to jsem se tentokrát přepočítal. Jelikož největší slabinou byl samotný scénář, který byl čitelný již od první půlhodinky, očekával jsem, že kvalitu navýší hlavně jejich herecké výkony. Leč i ty byli hodně průměrné. Najde se tu několik dramatických scén, které diváka alespoň na chvíli probudí z letargie, ale jinak to postrádalo pořádnou šťávu. Bohužel ač velice nerad tentokrát nedám ani to průměrné hodnocení. Což mě vzhledem k obsazení dost mrzí. 45%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé. Televizní zpracování bez špetky originality, nápadu nebo atmosféry, a scénář vytáhli odněkud z kadibudky. Jasná linie příběhu nám ani nedává možnost tipovat, kdo je vrah, protože je to tak jasné hned od začátku, takže nám nezbývá, než si odškrtávat, co dopředu tušíme, a čekat na závěrečné, naprosto nepovedné a hloupé finále. Kdyby ty postavy byly aspoň životné, a ne jen nějaké plakáty, tak bych tomu konci možná - skutečně jen možná - věřil. Ale takhle je slabota a blábol. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně zralí šedesátnící Al Pacino a Robert De Niro se rozhodli že si možná ještě naposledy zahrají ve společném filmu, po 13 letech od kultovního Nelítostného souboje. Musím říct že věk nezastavíme nikdo, tady už pánové nemají mnoho co divákovi sdělit. Překvapení se na konci zase tak moc nekoná, myslím že film dává časem tušit, kdo že je tím "oprávněným" vrahem. Koukat se na film rozhodně dá, ale jedná se pouze o celkem solidní průměr. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

  • Rooster (Al Pacino) na začátku filmu zmíní amerického šachistu Roberta "Bobbyho" Fischera, který se v roce 1972 stal mistrem světa, když porazil Borise Spaského z SSSR. O životním příběhu Bobbyho Fischera byl natočen film Tah pěšcem (2014). (Matej.Mirejo)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama