Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 2

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedna "jagavá" je krutosť, päť je mimo realitu. Každopádne nájsť ten správny uhol pohľadu na ohodnotenie snímku, ktorý sa predošlými časťami pre mnohých fanúšikov horor žánru, stal doslova kultovou záležitosťou, je naozaj náročná vec. Sľúbil som, že budem "nežný", moje kritický pohľad hodím za hlavu, nebudem sa obúvať ani moralizovať, no popravde, je mi ľúto každého nadšenca tejto série, lebo čakať 14 rokov (!!) na pokračovanie, ktoré skrátka nedokáže naplniť očakávania, to zabolí. "Jeepers Creepers trojka" nie je tragédiou, no predsa len, sklamaných bude zrejme viac ako tých nadšených. Keby aspoň nejaké to gore dostalo priestor, no takto ozaj neviem, čo hodnotiť pozitívne, keďže sa viacmenej jedná o akčnú zábavu na priemernej úrovni, než horor v pravom slova zmysle. Ja dokonca nenachádzam ani len opodstatnenie zaradenia do tohto žánru. Veď medzi horory by sa tak mohol zaradiť aj samotný "Hellboy", ktorý má prisám bohu temnejšiu stránku, pričom o kvalite spracovania sa ani nemusíme baviť ... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol fanúšik série Jeepers Creepers (dokonca dvojku som aj zabudol ohodnotiť) a nezmenilo sa to ani v tomto prípade. Niečo tak príšerne zlé som už dávno nevidel - horor, ktorý namiesto strašenia navodí iba pocit márnosti, trápnosti a v tom lepšom prípade kŕč v bruchu. Hlavný bubák bol len na srandu - kožená maska a vzadu na hlave niečo ako pankáč (Meg Foster bola strašidelnejšia, kľudne ho radšej mohla zahrať ona), postavy nesympatické a herecké umenie na úrovni osobitnej školy v rámci toporného posedenia pod jedličkou. Dejovú linku snáď ani nemý zmysel opisovať- len súhrn akýchsi blábolov, ktoré sa tvárili hrozne dôležito a ktoré boli pozliepané dohromady v trápnej kŕčovitej snahe o čo najlepší dojem. No výsledkom bol iba všeobecný chaos a nuda. Našťastie v jednej z posledných akcií som sa aspoň nasmial (scénka s guľometom a lietajúcim bubákom). Jedna hviezda hlavne z dôvodu, že odpad dávam hrozne nerád, skrátka iba strata času. 10/100 ()

Reklama

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Když před šestnácti lety přišel do videopůjčoven "kult" Jeepers Creepers, byl jsem nadšený nejen já, ale i další lidičky z mého okolí. Zeptat se jich dnes, zda se jim (jestli vůbec) vyplatilo čekat a těšit se na třetí (a snad i poslední) pokračování? Hmm, horko těžko bych dostal nějakou kladnou odpověď. Dnes mohu zhodnotit, že i když druhý díl stál za prd, tak byl vlastně daleko kvalitnější a zábavnější než trojka. Za SEBE prostě dávám, že trojka se vůbec nepovedla! Děj?! Katastrofa!!! Creepers?! Amaterský!!! Stydím se, že to natočil stejný režisér jako ty dva předchůdce! Jestli neměl dostatek financí, tak to měl radši nechat stále v očekávání, než prznit takový klenot jakým je JEEPEERS CREEPERS!!! 0% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers, byl ve své době celkem dobrý Horor, ale to co nám je naservírováno v tomto pokračování, po 14 letech, to i TV Barrandov by se styděla tohle odvysílat ne ? Atmosféra celého filmu, jak z příběhu věřte nevěřte, dodávka z vesmírného materiálu, hrůza a děs a ty digitální efekty, uf. Špatné po všech stránkách. Po pěkném Hororu The Midnight Man, šlápla Gabrielle Haugh, do velkého hovna. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers je zpátky po x letech. Ale první a trochu i druhej díl, co pamatuju, měly atmosféru. Taková legenda jako Creeper si nezasloužil bejt až tak zmodernizovanej. Byl prakticky pořád vidět, což dřív myslim nebylo a o to byl děsivější. Do toho měl vytuněnou dodávku, která v sobě měla kdovíjaký vychytávky. Zbytečně dlouhý, na horor, o kterým víme, jak bude probíhat. Remake/3.díl po dlouhejch letech většinou nedopadá dobře. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama