Reklama

Reklama

Mike a jeho přítelkyně Sheryl se vydávají z Virginie do státního parku Lake Kimbrabow v Západní Virginii, kde chtějí kempovat v lesích a užít si turistiku. Zeptají se na cestu místního hlídače a ten jim poradí, aby jeli po Donner Trail nebo Willow Creek Bridge. Pak ale Mike potká na křižovatce místní obyvatelku Idu Foresterovou, která jim řekne, že v Timber Falls je překrásná krajina a nádherné vodopády a dvojice se rozhodne tam jet. Narazí na potížisty Brodyho, Darrylaa Lonnieho a Sheryl přesvědčí Mikea, aby se zbavil nábojů, které má v revolveru. Utáboří se, ráno je však Sheryl při koupání v nedalekém jezeře unesena. Zoufalý Mike ji hledá a nachází rodinu vyšinutých náboženských fanatiků, kteří jejich prostřednictvím chtějí zplodit dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (211)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Už je tomu dáky ten čas, čo som nevidel klasický béčkový horor nového tisícročia. Po X žánrovo odlišných filmoch musím bohužiaľ znova skonštatovať, že som sa dostal opäť do sveta, kde absentujú tie najzákladnejšie filmové zákony (logiky, fyziky, scenára, postáv, miesta, času...). To, čo som žral ako násťročné decko, mi teraz príde mimoriadne trápne. Film, akých je v tomto žánri 75% (akoby ich produkoval ten istý narušený človek). Jediné, na čom sa dá stavať je prostredie, lenže aj z tých filtrov cítiť absenciu širokospektrálnych, opulentných a rozpočtových možností. Cez ostatné technické a filmové elementy to ide ešte strmšie dolu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Svobodní se pelešili, po svatbě už nehřešili.“ Sheryl měla plán. Odtáhnout Mika z posilovny do buranských lesů, ve spodním prádélku se vyválet v jehličí, pak si zajezdit nahá aka lady Godiva na koni, resp. „na koníčka“ a až bude miláček vzdychat pod ní (protože zadkem v mraveništi), požádá ho, aby ji požádal o ruku. Třeba se ten váhavý kůň rozhoupe. S čím nepočítala byla Ajda a její chajda. OKÉNKO CHALOUPKY: [][] Co skrz něj vidíme? [][] Imbecilní pacifistku Sheryl, nutící Mikeho zahodit náboje z revolveru, navíc po zážitku „tři burani s flintou slintali nad mým tělem.“ [][] Bohabojnost pravidelných čtenářů Bible. [][] Romantické ANO skrz roubíky v ústech. [][] Ponk s nářadím a svěrákem, nezbytným k ohýbání Písma svatého. [][] Inseminační vidlácko gynekologickou kozu, pro plnění tzv. manželských povinností. [][] Libového vepřového fešáka s rozštěpem jako kráva. [][] Rozpálená značkovací železa na vzpurný dobytek. [][] Plemenného býka Mikeho, s krédem „sex před svatbou je cool, po svatbě šuká jen vůl.“ [][] A co na to hostitelka Ajda? „Ta hříšná čárečka nám udělala čáru přes rozpočet, Bože můj!“ Mravokárný horor, víceúčelový srp a trpký čaj s pupalkou. Dejte si taky, tři šálky. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Tuctově netuctový slashero-exploitation. Rozuměj tak, že jde o mega klasicky ošahanou zápletku - milenci na tůře uprostřed lesa - rodina totálních dementů, kteří jim chtějí výlet co nejvíc znepříjemnit. na druhou stranu to v Timber Falls nějakou náhodou pěkně funguje, série solidního gore, pěkná celkem mrazivá atmosfera a opravdu hodně ujetá familly tyranů...Myslím že určitě jemně nadprůměrný dílko mezi tuny podobných kousků. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Docela povedený explo respektive hixplo, který ve značné míře ctá pravidla svýho subžánru a to je jeho největší plus. Není to sice nijak inovativní (no možná leda ten Deaconův ultrasrp sem teda ještě neviděl, zajímalo by mě jestli to bylo udělaný spešl pro film nebo esi se to na něco normálně používá :-) ), ale to vůbec nevadí. Mladej páreček, výlet do národního parku, šílená křesťanská famílie, zjizvenej mrzák poskok, členitej sklep, mučení, no tohle všechno už tu samozřejmě bylo. Ale co do žánrovky fakt kvalitně řemeslně zmáklý, atmošku to celkem drží, gore tady zas tolik neuvidíte ale pohoda. Takže slušnej standard. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Klasický hixploitation o mladém páru, který si vyrazí na tůru někam do CHKO USA, aby po chvíli pocítil pohostinnosti místních domorodých vidláků, přičemž jednoho z nich to trefilo kompletně, další dva potom políbil trochu víc Pánbíček, takže ty to trefilo jen mentálně. Začátek filmu je super, kdy se nejde přímo na věc, což oceňuji, druhá polovina se snaží být spíše "sick" a vyvolat nějaké to znepokojení, ale musím přiznat, že tato stránka filmu má celkem zvlhlý prach. Na mladý pár se dívalo pěkně, obzvlášť na Briannu Brown. Dávám slabší 4*, protože tomu určitě pár věcí schází, na druhou stranu v porovnání s miliontýma pokračováníma Pachů krve, Okatých hor apod. si to stojí dost slušně. 70% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama