Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Seltzer-Friedberg, Souchotě, Spála, Syfilis... Tolik stručný výsek z obsahu Encyklopedie lidských chorob a nemocí vydaného v roce 2009 odborníky z Massachusettského zdravotního institutu.. Sledování tohoto zhovadilého guláše vyžaduje jistou dávku osobní statečnosti, kterou bych přirovnal k prostrčení vlastního nádobíčka potřeného tapíří krví dírou od suku vprostřed dlouhé fošny a následnému vyplutí na tomto improvizovaném plavidle po proudu Amazonky vstříc hejnu muslimských piraň, kterým zrovna skončil Ramadán. Hlavního představitele doporučuji pro roli Macha v hrané verzi českého animovaného seriálu, protože má naprosto ideální levý ušní blinkr pro sjíždění schodového zábradlí.. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina... Říkáte si, že to jsou asi všechny parodie, no ale tohle bylo extrémní... Samozřejmně plno trapných scén no a děj ? O tom radši nemluvím. Ale přímo na odpad to nevidím, protože když to srovnám s Velkým bijákem (Epic Movie), tohle bylo alespoň o trochu lepší a hlavně jsem se alespoň párkrát zasmál, i když to byly trapárny. Jinak parodovat Jessicu Simpson, Hannah Montanu, Amy Winehouse a další byl možná dobrý nápad, ale výsledek nebyl vtipný... No jo, nejsem si jistý jestli se vůbec někdy natočí lepší parodie než Scary Movie... ()

Reklama

Antabelus 

všechny recenze uživatele

Ano, stupidnější film lze asi těžko hledat - ale to je právě to, co mě na Disaster Movie uchvátilo. Bezmyšlenkovitě řítící se vlak do příjemně nejistého neznáma, plný vtipných či vtipně trapných pokusů o vtip a totálně bláznivých rolí záměrně jednodušších jedinců, které herci zmákli na výbornou a považuji to za záměr a cíl tvůrců. Žádnou posloupnost ani myšlenky zde hledat není možno - vše se děje z minuty na minutu, ze vteřiny na vteřinu a tak nemá ani smysl pamatovat si, co se událo před chvílí, natož hledat hlubší význam čehokoliv, co se ve snímku děje. Prostě jsem se bavil tím, co jsem zrovna viděl. Pravda, člověk musí být buď opilý, nebo nějak jinak dobře naladěný, aby jen nekoukal na ten děs, kterému se dá jen stěží říkat film, s otevřenými ústy dokořán a svrbějící pěstí s jasným směrem dopředu k obrazovce. Skutečností je, že bych tento film asi raději nikomu nedoporučoval ke shlédnutí, nicméně já jsem se prostě bavil. Jestli hledáte komedii s nějakým smyslem, určitě se porozhlédněte jinde. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní DNO! Snad v životě jsem neviděl horší film a to neříkám 10 minut po konci, ale s řádným rozmyslem. Tohle je prostě hnus, esence odpadu, zrůdnost.. nemam slov... Slepenec scének z neskutečně velkého množství filmů. Samozřejmě, že nijak nedržej dohromady, to po nich ani nechci, tak naivní nejsem, ale oni ty scénky ani nejsou zábavné..ani málo.. Hned během první půlhodinky jsem zaznamenal - 10,000 BC, křišťálovou lebku, zemi, která neni pro starý, McLovina ze Superbad, ohejbání trajektorie kulek jako ve Wanted, taneček jako z Let's Dance, monstrum z JetelovéhoPole, Hancocka a souboj mezi Juno a Carrie ze Sexu ve městě. Není to náhodou na těch 30 minut málo? A pak si tam Amy Winehouse 40 vteřin v kuse krká! neuvěřitelný.. ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som tri paródie dua Friedberg/Seltzer a všetky (STRAŠNÁ HALUZ, VEĽKOFILM, TOTO JE SPARTA!) mali niečo spoločné. Minimálny rozpočet (čo u komornej melodrámy nevadí, ale u paródie áno, nakoľko väčšina paródií stojí nielen, ale aj na vizuálnych vtipoch), také lacné herecké obsadenie, že prípadné cameo Hulka Hogana by bolo na Oscara, nezmyselné sústredenie na bizarné postavičky a scenár, ktorý v skutočnosti len pozostáva z narýchlo pozliepaných slávnych scén zo snímok za posledné tri-štyri roky. Toto kedysi až tak rozšírené nebolo. Kedysi záležalo na scenári, postavách a dialógoch - nech to znie akokoľvek neuveriteľne. Dnes sa to len pozliepa z okopírovaných scén z hororov, drám a trilerov a akože to je hotové. Nie je pridané nič vlastné. Ide z toho amaterizmus hrubého zrna a nie je to zábavné; nemám nič proti záchodovým bláznivým komédiám, ale toto bolo proste iba nechutné. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)
  • Snímek se umístil na 14. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama