Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojce trošku slabší ale pořád jsou tu k vidění dobré fight souboje, které je hlavně potřeba nebrat moc vážně, k realitě mají hodně daleko. Boyka by se svojí nohou těžko mohl v ringu či v dole něco dělat a tak mi takovéto pokračování spíše připadá jako narychlo uvařená kaše, která svému potenciálu hází klacky pod nohy. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně není můj oblíbený žánr, přesto se Undisputed III celkem líbilo. Minimálně ty souboje jsou perfektní. Víc než málo mi však vadilo to černobílé přátelství, které se tam opravdu příliš nehodilo. On je ten film od základu vlastně dost přiblblý, mozek "kupodivu" zabrat fakt nedostane... ale to jsem čekal. Nad tři hvězdy nepůjdu, ale pobavil jsem se obstojně. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...a ze zlého strejdy stal se strejda hodný, kterému teď, milé děti, budeme držet palečky, aby ostatním strýčkům pěkně nakopal prdel. Opět vynikajícím způsobem natočené bojové scény, ale protože příběh je tu na úrovni poměrně výrazně rozvinuté mentální zaostalosti, a protože se nejedná o záznam z mistrovství světa ani o porno, házím do ringu tři ručníky a končím. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kdo hledá film čistě pro pobavení, okořeněný vymakanými souboji s dechberoucí choreografií, nechť sáhne po Undisputed III. Sem tam trapná hláška, tady béčková scéna jako hovado, jinde zase úsměvně přehnaný scénář. Ale v součtu to vůbec nevadí, protože skze celý snímek si nelze nevšimnout mohutné lásky, kterou do filmu tvůrci vložili. Chlapíci, co milují akci a starou klasiku se rozhodli, že si natočí vlastní béčko roku 2010. Expendables mají také svoje kouzlo, ale tohle na mě dýchlo jaksi více, a užil jsem si to na 110 procent. Výhodou je, že není nutná znalost předchozích dílů. Jinak je tenhle akčňák v mých očích mixem Shawshanku, Yip Mana a mého guilty pleasure: Souboje cti. Co rozhodně překvapí, když už ne potěší, je sice jednoduchý, nicméně zejména ke konci silný "příběh". ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Bojovú choreografiu mal na starosti Larnell Stovall. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)
  • Na konci filmu, kde se dozorci chystají zastřelit Boyku (Scott Adkins), zachrání jej jeho spolubojovník Turbo (Mykel Jenkins) tím, že střelí dozorce do pravé části hlavy. Po pádu na zem má však dozorce prostřelenou stranu levou. (Kubula333)
  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)

Reklama

Reklama