Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Prostě Boyka!!!! Kdo přistoupí na pravidla, kde příběh je tuctový a sepsaný za jeden den, ale bitky jsou fajn, tak bude spokojený. Boje samotné mají opět parádní choreografii a kamera zabírá fakt všechno. Každý protivník měl něco do sebe, takže jsem osobně spoko. Komu se líbila trojka, tomu se bude líbit i tohle. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Boyka už nenacházel přemožitele, tak se ho tvůrci rozhodli konfrontovat se sebou samotným. Boj s vnitřními démony už samozřejmě nebývá tolik atraktivní jako boj s těmi skutečnými. Z nelítostné bojové mašiny se stal ochránce slabých. To už jen jako myšlenka zní maximálně debilně. Není tedy překvapením, že dějová linie debilní skutečně je. Dost trapný mi přišel i hlavní záporák. Divák je v počátku navnazen na dlouhý turnaj, kde by měla diváka čekat spousta zápasů. Kvůli svědomí si ovšem Boyka odskočí na pár zápasů do Ruska. Brzy jsem pochopil, že se turnaj konat nebude a Boyka v Rusku zkejsne. Musel jsem se tedy spokojit s 6 velice atraktivními zápasy, které jsou divákům během stopáže představeny. Těm jediným jsem v rámci snímku neměl co vytknout. Slabší 3 hvězdy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady je to hlavně o tom, na jakou rychlost jede Scott Adkins a on očividně jede na nejvyšší stupeň. Co tu předvádí v aréně je naprosto neskutečné, a i když je samotný příběh hodně velké klišé, tak jeho akčně akrobatické výstupy prostě dokazují, jaký je machr a že si prostoru před kamerou zaslouží co nejvíce. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Filmová séria o bojovníkovi vo voľnom štýle Boykovi patrí neoddiskutovateľne k tým najlepším a najatraktívnejšie zvládnutým spomedzi všetkých ostatných snímkov z podobného ringového prostredia. Takú precízne a pritom divácky pútavo zvládnutú bojovú choreografiu už nenájdete v žiadnom inom filme tohto rangu. A to, že je to z pohľadu úderov a kopancov nereálne neriešim. Čo by ste chceli? Realitu? Aby po dvoch kopoch do hlavy už bol koniec a protivník K.O.? To by potom predsa nikoho nebavilo. Všetkým sa skrátka vyhovieť nedá... Jediné, v čom tento film z môjho pohľadu stráca je slabučké príbehové premostenie medzi jednotlivými zápasmi, avšak to čo sa odohrávalo v ringu nemá zatiaľ žiadnu konkurenciu. Dúfam, že príde aj päťka. 80/100 ()

beran-ek 

všechny recenze uživatele

Patlal a bulharský Syfy kůň Todor Chapkanov stvořil nečekaně funkční a v podobném duchu nesoucí se pokračování kultovní mlátičky. Příběh je samozřejmě druhořadý, ale o ten tu nikdy nešlo. Konečně se opět naplno využívají dovednosti Scotta Adkinse, jež doplňuje dobrá choreografie a kamera, která přehledně snímá každý úder a nevadí ani časté zpomalovačky. Boyka! 7/10. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme si mal pôvodne zahrať Nathan Jones, no nabitý pracovný rozvrh mu to nedovolil. Nahradil ho Martyn Ford. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Yuri Boyka) v jednom rozhovore uviedol, že choreografia bojových scén bola taká náročná, že pri jej nacvičovaní robil niektoré kopy prvýkrát v živote. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohráva na Ukrajine a v Rusku, tak jeho natáčanie prebiehalo v Bulharsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama