Reklama

Reklama

Běžný den v kanceláři se promění v děsivý boj o přežití poté, co 80 zaměstnanců kolumbijské společnosti Belko v Bogotě zjistí, že jsou pěšáky ve smrtící hře. Zatímco jsou uvězněni v budově, hlas z interkomu vyděšeným pracovníkům oznámí, že musí být během třiceti minut dva z nich zavražděni. Poté následuje další ultimátum. Z přátel se stávají nepřátelé a vznikají nová spojenectví, neboť na konci zůstanou naživu jen ti nejsilnější. (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (241)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Panelák v pustině, patřící společnosti Belko, uvězní vybrané zaměstnance. Chvilka napětí - a pak nastane vyvražďovačka. A jelikož má každý v hlavě čip s bombou, vyhlídky na život se ztrácejí jak pára nad hrncem. Musím říci, že proslulé hlavy ve Scanners (1981) od D.Cronenberga vybuchovaly efektněji, tohle bylo spíše jak zásah kulkou, ale nezůstalo jen u nich. Slušná práce s kancelářskou sešívačkou, sekerou i sekáčkem na maso. Našinec jistě ocení Rusalku od A.Dvořáka (árie Měsíčku na nebi hlubokém), zazní i P.I.Čajkovskij (nějak se mi k té vážné hudbě vybavil Mechanický pomeranč) a na závěr California Dreamin ve španělštině. Postavy umírají, než si stihnou získat vaše sympatie. Prostě takový Experiment. Tedy nic nového, ale dostatečně napínavého určitě. Ke konci se zbytky přeživších brodí v potocích krve. Škoda, že poslední hlava nakonec nevybuchla....spíše 3*, jenže za místy dobré napětí a malý roztomilý masomlejn jednu přidám. Ovšem více jak na jedno podívání tohle není. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Velice slušná napínavá záležitost s charakteristickými postavami, dobrou pointou a ještě lepším závěrem. Kdybych měla vytyčit zápory, asi řeknu, že se jede hodně rychle na počty mrtvých a to je asi tak všechno, Víc má Belko totiž kladných vlastností. Například, že postavy jednají v rámci možností docela logicky, jsou sympatické, stopáž krásně odsýpá, příběh drásá nervy a navíc netradiční konec si žádá řádné ohodnocení a to jest čtyři hvězdy, protože Belko je opravdu kvalitní "experiment". ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Solidní napětí, rychlé tempo a několik povědomých obličejů potěšilo nejvíce. Zajímavý nápad, který mohl být ještě o dost zajímavější, ale i tak obstál na výbornou a udržel si mou pozornost od začátku do konce. Jestli se mi něco nelíbilo, tak zbytečné detaily (sekera, sešívačka), protože nebyly třeba. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dnešná doba si úplne pýta poriadnu verziu Office Space so zabíjaním, bohužiaľ Belko Experiment sa míňa účinku. Napriek sľubnému úvodu so španielskou verziou I Will Survive a drsným Rookerom prichádzajúcim do korporátu, lemovaným zábermi na kopírky, post-iny a mrzké pohľady kolegov, humor čochvíľa úplne zmizne a ostane len sterilná vyvražďovačka s nudným príbehom o tajomnom experimente, ktorý vrcholí v najviac klišé závere, ako je len možné. Toto Jamesovi Gunnovi nevyšlo. O rok mladší Mayhem je násobne lepší. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nic originálního nás nečeká. Belko experiment je solidní jednohubka, která kdyby zapracovala na větším smyslu vraždění, mohl z toho být zajímavý snímek. Na kdyby se bohužel nehraje. Hlavně udržet tajemno delší dobu, tohle bylo dost průhledné. I tak je snímek dobře natočen, takže doporučuji vypnout mozek a užít si nekonečné bouchání hlav .. 6/10 = 66% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v čase 52:00, je děj doprovázen hudbou Antonína Dvořáka z „Rusalky“ – „Měsíčku na nebi hlubokém“. (kalysta)
  • Na začátku filmu, kdy lidé už pomalu přichází ráno do práce a Wendell (John C. McGinley) si dopisuje s Lendrou (Adria Arjona) po chatu, je na monitoru čas 05:10 p.m., tedy pět hodin odpoledne. To ale není doba, která se děje ve filmu. A ještě k tomu Lendra nemá počítač připojený k síti. (Leopard105)
  • Spolu s filmem vyšla i hra ve virtuální realitě „Belko VR: An Escape Room Experiment“. (Osiris_o.O)

Reklama

Reklama