Reklama

Reklama

Duch ve stroji

  • Česko Ghost in the Shell (více)
Trailer 1

Major (Scarlett Johansson) je velitelkou Sekce 9, speciální policejní jednotky, která bojuje proti těm nejhorším kyberzločinům. Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je svět závislý na moderních technologiích ještě víc než dnes a každé narušení technologického řádu může mít nedozírné následky. Koneckonců i hrdinka filmu je hi-tech produktem, dokonale vyváženou kombinací robota a člověka. S lidským mozkem a vyspělou robotickou schránkou se Major snaží dopadnout zločince, jehož cílem je zničení společnosti Hanka Robotics, lídra ve vývoji umělé inteligence. Major se však nepotýká pouze se zlem, ale také s vlastními pochybnostmi, když ji začíná zrazovat jediná nedokonalá část jejího jinak dokonalého těla – mozek. Čím dál častěji se jí v hlavě vynořují nesrozumitelné vjemy, které se zpočátku snaží potlačovat, ale posléze podněcují její zvědavost a přirozenou touhu přicházet záhadám na kloub. Tyto vjemy by mohly být otisky její předchozí existence, mohly by být klíčem ke vzpomínkám na její lidské Já, mohly by být klíčem k otevření její osobní Pandořiny skříňky, po němž se už na svět nebude dívat stejnýma očima. Protože všechno je jinak... (Cinemart)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Sestry Wachovske su stale talentovane a v ich podani by aspon vizual stal za to. A pravdepodobne aj zvysok.

Jupiter Ascending bol zabavny film.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

tak já se na film netěším a ani ho nenávidím, zatím nevim co si mám začít myslet o tomhle filmu, navíc já k Wachovským, také už nemám takovou důvěru 

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

To je co za debilny teaser? Pokial bolo cielom ukazat, ze to bude sracka typu Johnny Mnemonic, tak sa im to podarilo.

Takto na film vela ludi nenavnadia.

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Vizuálně to tu chválím celou dobu. Když bude film stát za houby, tak minimálně jako stylizovanej cyberpunk po dlouhý době to potěší. Říkal jsem si, jestli dodrží, že Major nemrká... a nemrká. Když už dbají i na takový detaily, tak je to co říct. Taky jsem zaslechl, že režisér si scénář sám dost přepsal. Nevím, co je na tom pravdy, ale většinou to pak je známka, že má vlastní specifickou vizi a nejde dělat rutinu aby si zaplatil novej barák. Takže zatím optimismus...

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

mm13

Zase je pravda, že bychom neměli asi odsoudit režiséra hned po jednom filmu :) A herci a scénář jsou taky dost důležité faktory. Např. takového Douga Limana považuji za dost velkého rutinéra, a tam je to víc opodstatněné. A pak natočí film jako Edge of Tomorrow :)

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Sandersov najväčší prúser v Snehulienke bola samotná predstaviteľka Snehulienky. A tým nemyslím ich románik, ale jej "herecký" výkon. I keď je pravda, že ako vizionár sa ani on sám nepredstavil. Obrázky pekné, extra funkčný celok z nich ale neuplácal... Sa uvidí. Ak to vyjde, poteší. Ak nevyjde, dáme si ako náplasť animáky.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , mm13

Máte oba pravdu, ale stále by to z mé strany mělo víc důvěry než od Ruperta Sanderse, režiséra Sněhurky :) Klidně by to mohla být od Wachovských další pecka jako Atlas mraků.

na příspěvěk reagoval mm13, Yoshitsune

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

ambron

Respektíve 5 samostatných teaserov v jednom videu (ak by niekto premýšľal nad tým, prečo je tam tak často to logo GitS). Ikonických/kanonických prvkov tam je dosť, tak uvidíme či len pre efekt, alebo i so zmysluplným využitím.

Uživatel ambron smazal svůj příspěvek.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

nerdrage

tak tak, veď napr tie "umelé oči" vyzerajú tak trápne ,že keďže nejde o Asylum produkciu... (: , musí to byť ako vravíš

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Mimochodem - zdá se, že fotky níže jsou jen kostýmové zkoušky, které neměl nikdo další vidět. Testy kostýmů vypadaj většinou dost divně... např. tohle velmi neslavné foto Nicolase Cage v Superman kostýmu: http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1391511/superman-lives.png?w=720 proti pozdější daleko lepší verzi http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02590/Untitled-1_2590508b.jpg Takže berte s rezervou. Rojí se i spekulace, že některé z charakterů na fotkách jsou jiní, než si myslíme.

na příspěvěk reagoval Mukade, GigaPudding

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Tak Togusa je rozhodně velký zklamání. Třeba je to jen blbá fotka, ale spíš ne. I tak počkám se soudem aspoň až na trailer.

Jinak nejspíš Majorovo auto https://youtu.be/XEKfy_WKZcY?t=51  Podle těch fotek dole a podle tohodle to vypadá, že se rozhodli pro dost retrofuturistický dizajn, alá Blade Runner nebo koneckonců Oshiiho verze, proti čemuž nemůžu říct ani ň :)

Bystroushaak

Bystroushaak (hodnocení, recenze)

Uf. Rozhodl jsem se udělat svět lepším místem a ten původní text, který jsem měl napsaný místo tohohle radši ani neodeslat. Ale ten Togusa s vizáží vyžilého padesátníka, ten je prostě .. uaaa.

Související novinky

Scarlett Johansson jako šéfka podsvětí

Scarlett Johansson jako šéfka podsvětí

04.07.2018

Herečka Scarlett Johansson (Vicky Cristina Barcelona, Lucy) a režisér Rupert Sanders (Sněhurka a lovec) za sebou mají čerstvě spolupráci na filmové adaptaci slavné mangy Ghost in the Shell. A zřejmě… (více)

Akira od režiséra Thora?

Akira od režiséra Thora?

21.09.2017

Letošní hraná verze Ghost in the Shell moc velký byznys neudělala. Hollywood se z toho ale nepoučil a studio Warner Bros. momentálně žene do kin Akiru. Šestidílná manga Katsuhira Otomy se v roce 1988… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Scarlett Johansson v Ghost in the Shell

Scarlett Johansson v Ghost in the Shell

06.01.2015

Když se v rozmezí čtvrt roku objevíte ve dvou akčních filmech, které vydělají 714 a 458 milionů dolarů, nabídky na další výbušné role se k vám jen pohrnou. A přesně to je případ Scarlett Johansson,… (více)

Reklama

Reklama