Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Po jedničce která mě maximálně bavila díky vtipným postavám a hromadě górů, jsem se opravdu těšil na pokračování. Bohužel i přes to že gore je tu vtipnější a brutálnější, tak jinak v jiných ohledech je dvojka bohužel slabší. To jak v humoru, který tu ne vždy funguje ( i když je tu pár dobrých džouků). Příběh je prakticky jen kopírka toho co bylo minule, jen s jinými postavami (méně zábavnými) a s první půlkou která drhne. Důvod ale proč tomu dávám 3/5 je díky hlavně povedenému góru a pořád příjemné míře zábavnosti, která hlavně přijde v hod na večer kdy si chcete užít krvavé jatka. Tak uvidíme zda trojka lepší. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu docela mírný pád dolů, ale i když z jakého úhlu pohledu. První díl byl extrémně krvavý s debilním mutantem a s naprosto debilním chování postav. Tyto prvky jsou ve druhém dílu zachovány, ale chybí tu taková zběsilost a hlavně napětí prvního dílu. Hodně slabé. 35% ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Komu sa nepáčil prvý diel, svoj názor nezmení. Osobne považujem jedničku za jeden z naj slasherov po roku 2000, a dvojka za ňou našťastie nijak nezaostáva! Žánrovo sa film na nič nehrá, milujem takéto síce pomerne jednoduché, ale skvelé príbehy z jasným odkazom na počiatok 80´s. Prostredie bažín je super, Kane Hodder si zaspomínal na úlohu Jasona (plus extra gore), Danielle Harris jednoducho milujem a po Blood Night: Legend Of Mary Hatchet a Halloweene 2 (2009) mi urobila ďalšiu veľkú radosť. Teším sa na trojku, dúfam, že je v pláne! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Návaznost na jedničku je doslovná, takže má radost, že děvečka zařvala, je fuč. Příběh je velmi podobný jedničce, akorát zde se jde rovnou k věci - ulovit ducha, co kazí kšefty provozovateli výletních lodí do bažin. Vtipných hlášek ubylo, a tak nejvíce se člověk zasměje při vydařených gore. Vytržená čelist, uškrcení vlastními střevy, soulož s bezhlavým rytířem či jízda na motorové pile ve dvojici (vtípek s varlaty) jsou jen malou ukázkou pěkného masakru. Štáb zřejmě spotřeboval galony krve, jelikož rudé gejzíry stříkají do výšky a mohutné šplouchance obarvují stromy, stěny domu i nebohé oběti. V závěru má divák pocit, že kamera spadla do guláše. Potěší odkazy na Indiana Jonese (pavouci) i Predátora (stažení z kůže). Film otvírá vypalovačka Just One Fix od Ministry a zakončuje skvostná hopsanda Old School od Overkill. Vystříhat nudné pasáže, byla by to pěkná jízda do pekla... ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Doprdele-já vím je to dementní, ale já si nemůžu pomoct, mě ta Hatchetovská patálie v bažinách fakt baví. Líbí se mi ten nenásilný a lehký humor plný nadhledu, hromada hlášek, odkazů a drobných hereckých i režijních hračiček, které napovídají, že možná nejde o úplně hloupou a sterilní rychlokvašku. Poslední čtvrtina to trochu strhává ale stejně z nějákého důvodu zůstanu u čtyř rudých :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)
  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)

Reklama

Reklama