Reklama

Reklama

Policejní důstojník Ben Shockley má přivést do Las Vegas svědkyni. Guss Mallyová však nechce opustit vězení. Bojí se, že ji zabijí. Shockley naloží hysterickou ženu do sanitky. Nezbylo totiž, než Gus připoutat k nosítkám. Když před jeho očima exploduje osobní auto, kterým měli pokračovat dál, policista pochopí, že Mallyová může být pro někoho velmi nebezpečná. Neznámý udělá vše pro to, aby dvojice do Las Vegas nikdy nedorazila. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (133)

imf 

všechny recenze uživatele

Unylou zápletku bychom mohli prominout při pohledu na rok vzniku a oblečení hlavní hrdinky (nápověda=moc ho není :), ale to tempo je vážně vražedné. Když člověk ví, kolik toho stihne Clint v jiných filmech, přijde mu to jako neuvěřitelné plýtvání celuloidem. Akční finále alespoň trochu napravuje reputaci a, přiznejme si to, všichni chceme být jako Clint... mám radši Harryho než Bena, ale kdyby stál tenhle týpek na mojí straně, hned bych byl klidnější. (60%) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mohl to být Jeden mezek pro sestru Augustinu, jenže to by sexuální kovboj musel mít se sukněmi jiné záměry, než se začít pod ně schovávat.. Někde od setkání s motorkáři v poušti to začne vršit jednu hrůzu za druhou (útěk před vrtulníkem se zřejmě nevidomým střelcem, šíleně zrežírovaná rvačka ve vagónu, Shockleyho vylívání srdíčka v motelu), ale to vše je jen slabý odvar proti velkému finále. To do města Phoenix totiž přijede pouť včetně střelnice a komediantů.. Těžko v Clintově režijní filmografii najít něco, co by bylo takhle mindless.. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

....C.E. je sympaťák, ale toto nudilo či už strieľaním stoviek striel do domu,auta ,autobusu ....a vrchol  (neakčnosti) naháňanie motorky vrtuľníkom.....zaľúbená prostitútka do policajta....mafia...skorumpovaní policajti.....neviem ako to kedysi pôsobilo na divákov- dnes je to prežité -  aspoň pre mňa.... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Další peckovej nášup, s Eastawoodem, který opět sype řadu skvělých hlášek! Mohlo být víc akce, příběh jednoduchý a beru to jako jednohubku. Nejvíc mně rozsekala scéna, v tom vlaku :D " Holku neuhodíš. Že?! " " Ale ano! " No a konec mohl být lepší. Na to, jakou jsem měl na hovno náladu, mi jí tenhle film zpět vrátil. :) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Hlavní myšlenka filmu je docela dobrá, ale takovou hromadu chyb a nelogičností pohromadě jsem už hodně dlouho neviděl. Ze začátku to vypadalo hodně slibně, ale potom už to byla jen přehlídka toho, že Clinta Eastwooda zkrátka neni možný zabít. Kulky lítaj všude kolem, jenom ne do Clinta. A když už ho má na mušce sniper, tak ho trefí jenom do nohy. No a nakonec Clint projede autobusem ulicí, kde po stranách stojí asi 1000 fízlů a střílej do něj všim, co maj po ruce. Sice je ten autobus děravej jak řešeto, ale pořád jede dál a když se nakonec zastaví a Clint z něj vystoupí, tak těch cca 1000 fízlů na něj akorát čumí... Navíc mě teda dostala nehorázná stupidita dialogů. No napadlo by vás popisovat někoho takovymhle způsobem? " Ten chlap měl tvář jako z kamene a hlas jako z hrobky." Takhle prostě nikdo nemluví, natož kurva. Jo, tohle se ti, Clinte, prostě moc nepovedlo. 40% Víc ani prd... ()

Galerie (75)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo v Nevadě, Arizoně a Las Vegas. (reich)
  • Ve filmu měli původně hrát Steve McQueen a Barbra Streisand, ale nepadli si do oka. Později projekt převzal Clint Eastwood a obsadil do něj sám sebe. (POMO)
  • Eastwoodovu partnerku v tomto filmu hraje jeho tehdejší skutečná přítelkyně Sondra Locke. K její roli v tomto filmu měl Clint jen slova uznání: „Ta holka hraje v tomto filmu úžasnou roli. Nejde jen o nějaké symbolické mihnutí se před kamerou, jako je tomu v mnoha akčních filmech. Tady je ženská role stejně důležitá jako ta mužská, ne-li důležitější.“ (ClintEastwood)

Reklama

Reklama