Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To mi panejo byla srágora. Kdybych to na začátku zapnul, pak to překlik do půlky a nakonec to přeskočil na konec, tak by se nic nestalo. Trapárna o chlapovi, co se přisere do rodiny, oni si ho zamilujou, pak se mu to posere, a nakonec je vyvraždí...a de dál. A ještě k tomu je tohle remake. Kdo má proboha zapotřebí točit nový verze filmu, který sám o sobě už příběhem stojí za hovno. Kopnout do hlavy a vomlátit o schody by si ten film zasloužil. Atmosféru to sice má, ale je to totální blbost. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

My stepfather is an alien! Jméno představitele otčíma (Dylan Walsh) nemohlo být pouhou náhodou, neboť jsem měl drtivou většinu stopáže pocit, že sleduji epizodu ze seriálu Beverly Hills 90210 (pravda, mírně stříknutou naleštěnými kuchyněmi Zoufalých manželek bez „satelitního“ sarkasmu). Že byl tu a tam někdo žduchnut ze schodů, či přiškrcen v mikrotenovém sáčku můj náhled nezměnilo (o napětí se starala leda tak hudba C.Clousera) a neuspokojivý konec pak už jen definitivně zasypal nevlastního fotra šesti stopami hlíny zapomnění. A teď něco o nymfomanské maceše.. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Původního Otčíma jsem neviděla, takže nemůžu porovnávat. Nicméně, musím říct, že tenhle film mě hned od začátku chytil a já jsem až do konce sledovala, co se z toho milého chlapíka, který měl plnou pusu říčí o šťastné a úplné rodině, vyvrbí. David byl pěkný slizák a přitom vypadal jako velký sympaťák. Soundtrack je povedený. Škoda jen, že se takových filmů dnes točí mraky a člověk si musí bedlivě vybírat, aby nenarazil na nějakou slátaninu, která by ho zbytečně přepravila o kousek života. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Áno. Takéto niečo som si želal vidieť dnes podvečer. Po dvoch nezdarených filmoch prišiel tento triler ako na zavolanie. To napätie sa tomu nedá uprieť. Otčim s tajomnou minulosťou sa votrie do rodiny a skoro všetci sú happy. Ale zrnko podozrenia sa stále a stále zväčšuje až kým to neskončí celkom dobrým záverom. Ja som spokojný a nemám výhrady. 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapujúco dobré, Dylan Walsh je skvelý záporák a film nenudí ani chvíľu. Originál som nevidel, ale určite by nový Otčim v porovnaní obstál - filmu nechýba atmosféra ani napäté chvíľky. No a od Walsha sa dobrému umeniu vraždiť skvele neskôr naučil práve jeho filmový nevlastný syn Penn Badgley, ktorý sa asi o desaťročie stal hlavnou postavou špičkového seriálu You. Amber Heard tu je len na promenádu v plavkách, jej rolu by mohol hrať ktokoľvek. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)

Reklama

Reklama