Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem důstojné zakončení v duchu celého čtyřsériového seriálu. Jen už mi některé věci přišly zbytečné a závěrečných 5 minut z 22. dílu poslední řady byly vhodnější, než doják v závěru Final Breaku. I tak se bylo na co koukat a Prison Break pro mě vždycky zůstane jedním z nejoblíbenějších a nejlepších seriálů. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Napriek evidentnej snahe vytriasť zo skvelého seriálu ešte nejaké bubáky musím uznať, že to bolo fajn. Samozrejme, exceluje najmä William Fichtner, ktorý sa tentoraz musí rozhodnúť, na ktorú stranu obráti kabát a nemenej dobrý Robert "T-Bag" Knepper. Zápletka je celkom uchádzajúca, takisto potešilo prostredie ženskej väznice, a mimo iného sa konečne dozvieme pôvod Sarinej jazvy. Pre fanúšika povinnosť, pre ostatných zbytočnosť. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně uspěchaný závěr po všech stránkách. Pochopitelně nebylo více prostoru, ale když už se do toho pustili, mohli si dát záležet alespoň na závěrečné pěti minutovce - ta pro mě nebyla nikterak emocionální, což je rozhodně škoda, jelikož jsem čekal podobný zážitek jako při posledních deseti minutách čtvrté série...Přesto ale těch pět minut je docela dobrých, a dávám trošku nadsazené čtyři hvězdy. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Závěrečný film, který měl všechny ty píčoviny vysvětlit a ejhle, ono to začíná hned další píčovinou a žádný vysvětlování se nekoná. Jaký překvapení! Scénáristi tomu nasadili definitivní korunu, nic debilnějšího fakt vymyslet nešlo. No alespoň, že už máme to nesmyslný natahování kdysi originálního seriálu za sebou. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný bonusový díl, který otočil situaci vzhůru nohama (nikoli dějově, ale postavy si jaksi prohodily role - jedni venku, druzí za mřížema). Znovu se utíká z vězení, znovu v tom hraje nemalou roli T-Bag a Gretchen, kterou jsem mimochodem neměl rád v průběhu celého seriálu, takže její přítomnost tomu zrovna nepřidala. Vězenkyně zvaná Daddy si hraje na "bosse T-Baga" a působí spíš směšně. Používá stejná gesta i mimiku v obličeji, ale T-Bag je jenom jeden. A takováhle smrt Michaela? No, co k tomu dodat? Ještěže to nebyl poslední díl seriálu, ale jakýsi bonus, protože jinak bych seriál asi musel ohodnotit ještě hůř. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama