Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Pri mojom prvom pozretí sa mi film Kill Theory celkom páčil, po druhom som už mal zmiešané pocity, ale stále som tie 3 hviezdy nechal aj keď len s prižmúrením okom. Po treťom (pre mňa povinnom) sa už ale tomuto filmu vyhýbam. Divím sa ľuďom, čo dali štyri hviezdy alebo viac - tá primitívnosť, debilita filmu ale aj trápne "herecké výkony" tu bijú tak do oči. Ani ten dej/zápletka nie je v ničom nová alebo nejak geniálna - filmov s podobným námetom je aj bolo viac a možno aj 2x kvalitnejších. edit (24.8.2018): Znovu to hodnotenie mením - Hra na vraha si nezaslúži ani tú druhú hviezdu. Proste nie. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Povim vám, že jsem čekal daleko větší jízdu. Moderní teen thriller, kdy se parta mladých lidí vydává na chatu bohatého kamaráda, aby si zde užili prádniny. Nesmí chybět alkohol a ani nějaký ten sex. Jenže zábava končí v okamžiku, kdy si ''již vyléčený'' maniak zamane, že si s děckama tak trochu zahraje na kočku a myši. Začíná psychologická hra, při které se musí rychle jednat, ale můžou si všichni věřit ? Vyjdou pokusy na osvobození ? Pozoruje je vrah ? Není ten vrah jeden z nich ? *Chceš přežít ? Povraždi všechny své kámoše a já tě nechám jít, ale pokud se mnou budeš chtít vyjebat, zemřeš.* _60% ()

Reklama

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Vyšší hodnocení než Motel smrti 2? Ani náhodou. Díval jsem se jen kvůli Agnes Bruckner, která se mi ve zmíněném filmu i víc líbila. Už od začátku tak neuvěřitelné hloupé dialogy mi hrozně lezly krkem. Nezajímavý herci, nevykreslená psychologie hlavních hrdinů, nuda. Dost mi to připomínalo SAW,ale mnohem horší. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, jak se dalo čekat. GodComplex má ve svém komentáři úplnou pravdu jak co se týče vykrádání jiných filmů a omílání otřepaných klišé, tak částečně i v hodnocení castingu. Proč částečně? Holky se mi totiž celkem líbily, ale jinak si v ničem nezadaly se svými partnery - až na jednu čestnou výjimku sebrankou sobeckých kriplů v čele s "pánem domu". Pointa je celkem slušná, ale to je tak vše, slabší průměr. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Partě teenegrů se párty na chatě trošku nevydaří. Čeká tam na ně totiž šílenec, který nemá ani tak zájem povraždit je - spíše chce, aby se povraždili navzájem. Nutno dodat, že jim k tomu vytváří skvělé podmínky. Kdyby film měl vyšší ambice (a trošku lepšího scénáristu, který by si pohrál mnohem lépe s psychologií postav), mohla to být zajímavější podívaná...Takhle to je jen trošku netradiční teenege vyvražďovačka, která je zároveň průměrným příspěvkem do žánru .. 4.5/10 ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama