Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

somnar 

všechny recenze uživatele

Takřka nesnesitelné. Čekal jsem svižnou a zábavnou jednohubku ve stylu Mr. & Mrs. Smith, dostal jsem přesný opak. Mezi Kutcherem a Heigl to ani moc nevybuchuje, ani moc nejiskří, Vrahouni se proto mění ve sterilní, mdlou a vrcholně nezajímavou nudu. Pachuť ze stoprocentní celuloidové zbytečnosti potom zanechává i zjištění, že kompletní zápletku i nejlepší scény tvůrci ukázali už v traileru. Což nesnáším přímo vrcholně. Zaplní žánrovou škatulku aspoň Cruise a Diaz v Knight and Day? 30% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa nehraje na nič iné ako nám ponúka, čo ho zachraňuje vo všetkých možných aspektoch. Kutcher a Heigl sú pre mňa sympatický herci, ktorý potrebujú naozaj dobrý príbeh a poriadnu rolu aby dokázali čo v nich skutočne je. Kutcher to už niekoľkými filmami aj dokázal. Obidvaja sú vo svojich postavách znesiteľný aj keď neprinášajú nič nové. Rozhodne je to jeden s tých lepších filmov, kde Heigl len uteká a kričí. Luketic je celkom schopný čo sa týka aranžovania scén a dynamika filmu tiež nechýba. Všetko to vlastne padá na predvídateľnosti a akejsi strnulosti príbehu, ktorý aj napriek napredovaniu stojí v starých známych vodách tohto žánru. Dokonca by som povedal, že konečné rozuzlenie príbeh ešte viacej zabije než aby ho spravilo vtipnejším, alebo zaujímavejším. Na jedno pozretie v obyčajných víkendový večer s lepšou polovičkou si neviem predstaviť nič lepšie. Ale inak si radšej pustím niečo omnoho sofistikovanejšie alebo podstatne uletenejšie. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, která od akčního přejde k romantické komedii, aby se v druhé půli zvrhla v téměř absurdní přesto zábavnou frašku, kde nikdo není tím, za koho se vydával nebo kým se zdál být. Dialogy místy bizarní, Kutcher často na zabití, takže se ani nedivím, že mnozí chtěli sejmout jeho nebo scénáristu. Naštěstí to od počátku do konce držela výborná Katherine Heigl a skvělý Tom Selleck. Hlavní díky nim jsem se dobře bavil a až do samého závěru. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Při pokusu zjistit, která z letošních letních akčních parodií je lepší, jestli Zatím spolu, zatím živi anebo Vrahouni, došlo k erroru. Vybrat lepší se totiž nepovedlo, obě nestojí za moc. Na adresu Zatím spolu, zatím živi je nutno aspoň uvést, že tam je to parodování explicitnější, a snad proto i nenucenější. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Luketica spoleh není. Občas umí vystřihnout fajn žánrovku, občas klopýtne a pak najednou přijde s Vrahouny, kteří zabili filmovou kariéru Katherine Heigl a odstavili ji směrem k zaštrachaným béčkům. Ashtonovy pokusy o špionskou akci působí jako vynucená křeč, chemie hlavní dvojice nefunguje vzhledem ani dialogem a humor byl zapomenut už při první scéně v Nice. Tuhle marnost je tak vzhledem k jindy fajn hercům a scénáristům nutno brát jako ostudný omyl. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)
  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama