Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

somnar 

všechny recenze uživatele

Takřka nesnesitelné. Čekal jsem svižnou a zábavnou jednohubku ve stylu Mr. & Mrs. Smith, dostal jsem přesný opak. Mezi Kutcherem a Heigl to ani moc nevybuchuje, ani moc nejiskří, Vrahouni se proto mění ve sterilní, mdlou a vrcholně nezajímavou nudu. Pachuť ze stoprocentní celuloidové zbytečnosti potom zanechává i zjištění, že kompletní zápletku i nejlepší scény tvůrci ukázali už v traileru. Což nesnáším přímo vrcholně. Zaplní žánrovou škatulku aspoň Cruise a Diaz v Knight and Day? 30% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu docela slušná oddechovka. Ashton Kutcher mi sympatický není, ale Katherine Heigl stíhá za oba... V několika sekvencích je to mírně trapné (hned začátek), fajn míst se ale nejde víc. Za pár dní si sice nebudu pamatovat, že jsem Vrahouny viděl, ale v rámci možností z nich teď mám spíše pozitivní dojem. 5/10 ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Môj pracovný názov pre Katherine Heigl, teda "pani s charizmou zvonu do hajzla" sa opätovne potvrdil, dokonca boli aj zábery z toho hajzla samotného. Neviem, či táto ženská priťahuje plytké scenáre ako magnet alebo je ona taká plytká. V každom prípade scenár je maximálne hrozný, v podstate celý svet chce zabiť jedného človeka, postupom času tie "odhalenia", že vlastne každý je nájomný vrah vyzneli strašne trápne. Film sa snaží byť akčnou komédiou, ale nezasmial som sa ani raz, hoci som si úporne ťahal kútiky úst rybárskym hákom. Nevadí. Ale musím pochváliť tie biele šaty, čo mala Heigl na prvom rande s Kučeravým, tie boli prekrásne. Nestačili však ani na jednu hviezdu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Typicky americká oddychovka závánějící pořádnou porcí klišé, jež se tvůrci snažili obalit do nového obalu. Pak k tomu stačí přidat otravnou Katherine Heigl a tlupu (ne)zabijáků, kteří mi už ke konci fakt lezli na nervy, a máte Vrahouny. Od filmu jsem naštěstí ani moc nečekal, takže nejsem zklamán. Jedním velkým plusem pro mě byla věčně nalitá Catherine O´Hara. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Luketica spoleh není. Občas umí vystřihnout fajn žánrovku, občas klopýtne a pak najednou přijde s Vrahouny, kteří zabili filmovou kariéru Katherine Heigl a odstavili ji směrem k zaštrachaným béčkům. Ashtonovy pokusy o špionskou akci působí jako vynucená křeč, chemie hlavní dvojice nefunguje vzhledem ani dialogem a humor byl zapomenut už při první scéně v Nice. Tuhle marnost je tak vzhledem k jindy fajn hercům a scénáristům nutno brát jako ostudný omyl. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama