Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný a naivní psychologický "trochu horor", který sice zajímavě aplikuje motivy lidské zvrácenosti, ale nechtěně se stává i festivalem lidské imbecility a jednání tak hloupého, že Homer Simpson by v tomhle světě zastával pozici Stephena Hawkinga. Film, který nejenže nefunguje jako narativní koncept snažící se o postupné nabalování tísnivé atmosféry, ale dle mého selhává i ve svém prvoplánovém sdělení - na tomhle se může někdo (koho si teda nechci představovat) opravdu krásně inspirovat. Mrzí mě, že jsem nad tím ztrácel čas. 15% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla tedy opravdu síla! Po vyčerpávajícím spoileru uživatele Flipnic už nezbývá co k filmu víc dodat. Jen tedy moje převažující pocity a dojmy - zvrácenost, zkaženost, hnus a tak podobně. Velmi zlověstná a zlovolná atmosféra. No ale zároveň i velká nadsázka. Ale stejně bych lidem s citlivými dušemi tento film nedoporučoval (což je pro ty ostatní lidi myslím dobré doporučení). Jako dlouholetého diváka horrorů a thrillerů mě už málo co dokáže v tomto žánru překvapit, ale tomuhle nízkorozpočtovému snímku se to tedy podařilo. Dobré, opravdu dobré (tedy vlastně špatné!) ()

Reklama

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Další z rádobykontroverzních zvrácených slátanin se sexuálním podtextem, ovšem postrádající jakoukoliv smysluplnější myšlenku. Navíc mizerně zahrané, plné naprosto stupidních dialogů, a o absenci atmosféry, napětí či strachu je také zbytečné se rozepisovat (snad jen scény ze psem stojí za zmínku). Prostě zbytečnost s velkým ZET. SPOILER- btw. opravdu si nedokážu, kterého zoufalce by soulož s touto rozkládající se "slečnou" mohla uspokojit :D, ovšem narozdíl od chlapců v tomto hororu, mám asi dost mizerný vkus, jinak si to nedokážu vysvětlit. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja "feťáci Kriss a Kross" zájdu jedného dňa do starej opustenej nemocnice, kde chcú zapiť žiaľ. Jeden z nich totiž miluje dievča z vyšších vrstiev. Šanca na perspektívny vzťah je teda tak reálna, ako vyhrať Euro Jackpot. Potom ako zídu do samotných útrob a vystraší ich "ratlík menom doberman", schovajú sa do jednej zo zadebnených miestností. Tam objavia ženu, ktorá disponuje "čarom" nesmrteľnosti. "Podnikavý duch" jedného z nich začne pracovať na plné obrátky. Na uvedené miesto začne vodiť "kamošov z mokrej štvrte". S neznámou si užívajú nezáväzný sex za peniaze. Nakoľko sa v druhom z kamarátov ozve zlé svedomie, začína zvádza vnútorný boj morálnych hodnôt. Psychologickú drámu, ktorá vyobrazuje dva rôzne pohľady, dvoch podobných ľudí na jednu a tú istú vec - 50 %. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva kamarádi najdou celkem šmrncovní nemrtvou a od té chvíle se na povrch začne drát rozdílnost jejich povah, která se projevuje zejména v tom, že se nedokážou shodnout, co s děvčetem dělat. A to ani po tom, co zjistí, že s ní není všechno v úplném pořádku. Mix několika žánrů, na který se dá nahlížet z několika úhlů, přičemž ten zombie(?) motiv by měl hrát tu primární roli, ale podle mě je to jen zdání, ačkoliv se okolo nalezenkyně všechno točí. A to se mi líbilo. Další věcí, která mě bavila, je fakt, že jsem absolutně netušil, jakým směrem se příběh vydá a jak dopadne. Těch vývojů se nabízelo x a mám za to, že tvůrci nakonec zvolili ten správný. Potěšil i neokoukaný casting, takže celkově spokojenost. Celkem svěží vítr na hororovém poli. 70% ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno