Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 1

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (665)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl Viděl a musím říct, že je to jedna z těch lepších Pil. Když na začátku Přeřízli tu kikinu, věděl jsem, že to bude solidní Řežba. Netvrdím, že jsem Viděl něco nového, nicméně i tak to byl docela Nářez, za nějž by se nemusel stydět ani nebohý pan Puzzle, kterého tak potupně Zařízli už ve čtyřce. Předchozí dvě Pily mi docela Pily krev, ale tahle Pila vše vrátila do solidního průměru a fortifikovala Pilíře pro další Pily. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Podivuhodná torture porn odyssea SAW se (aspoň dočasně) loučí a to jedním ze svých lepších dílů. Jako jediná postosmdesátková hororová série poslala do kin celých sedm úzce - byť vychtěně a úsměvně - provázaných filmů, v nichž jsme nahlédli do opravdu mnoha nepřívětivých sklepů, kotelen, skladů, garáží a motelových pokojů a byli v nich svědky řady šílených dilemat a vynalézavých způsobů mučení a usmrcení. Mnohokrát loutka na tříkolce oznámila, že si chce zahrát hru, a mnohokrát se rozezněl notoricky známý hudební motiv uvozující závěrečnou skládačku s dalším samoúčelným rádobyšokujícím zvratem. U sedmičky se mi líbila zápletka i pasti (samozřejmě obojímu se dá snadno vysmát, což platí pro celou sérii) a potěšil Flanary. A jako zakončení téhle překombinované série, v níž je zdaleka nejsympatičtější postavou "vrah" Jigsaw, je to podle mě adekvátní. "Na to zapomeň." ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

3D efekty sa mi videli byť perfektne zmáknuté , čo som doposiaľ na inom filme nevidel, necítil, nezažil... Scénka, kedˇ sedeli za barom, tak som sa mu po to pivo skoro načiahol. Ja Saw teda mám rád, ale nehodnotím už len z princípu takto, hoci pasce boli až príliš vyumelkované, takže doporučujem túto myšlienku nechať pred dverami kina a v pohode si užiť napätie, pretože bolo konštantné počas celého filmu ( ja som tam nemal jediné hluché miesto). No a kto videl Marathon Mana s Dustinom Hoffmanom zo 76teho a bol trochu mimo zo scénky so zubami, tak tuto sa zblázni ! Záverečné rozuzlenie je prekvapujúce a ja som len zvedavý, či Burg, Koules a Hoffman neojebávajú, že toto bolo fakt naposledy . ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tvůrci absolutně nesplnili, co slibovali a od toho se také odvíjí moje hodnocení. Nepovažuji se ani tak za fanouška této série, ale spíše za fanouška Jigsawa. To jeho postava a jeho filozofie vdechla sérii kultovní nádech. Začátek nastavuje zrdcadlo zdegenerované společnosti. Milostný trojúhelník je tady rozseknut pěkně ve stylu starého dobrého Jigsawa před zraky hloupého stáda. Pak už to jde ale z kopce. Prostor dostává hospodský blb, který ucítil prachy a samotný Jigsaw má snad dvě scény. Po prvním dílu všichni stále čekáme na podobně dechberoucí závěr. Bohužel se ho už nedočkáme. Chlouba této série je zde totiž odfláknutá nehorázným způsobem. Ze všech dílů si to zrovna tady museli vytáhnout z paty. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Naprosto sterilní, bez nápadu a momentu překvapení. O nějakém završení série se zde nemůže mluvit, však tu za pár let budeme mít další příhody Jigsawa, Hoffmana nebo snad Gordona. Na to vsadim boty. Gore je sice patřičně brutální a vypadá dobře, ale nasadit sedmému filmu téhle nekonečné série trojrozměrný prostor mi přišlo fakt trapný. Jediným překvapením je asi bodycount, který se pohybuje kolem čísla 20. Ne však kvůli smrtícím nastrahám, ale hlavně díky Hoffmanovi, který v závěru ze všeho nejvíc připomíná prvního Terminátora. Skutečně to celé mělo skončit už třetím dílem... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Chester Bennington, představitel Evana, má ve skutečnosti na těle několik tetování. Ta, která jsou vidět ve filmu, ale nejsou pravá. (Vojtino)
  • Film nebyl předem promítán kritikům. (Spidey3)
  • Na místo původně avizovaného Davida Hackla, režiséra Saw 5 (2008), byl pár dní před zahájením natáčení na jeho post dosazen Kevin Greutert, režisér Saw VI (2009). (MovieKings)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama