Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 2

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

co to je za hovadskou zajímavost, nerozumim tomu...

 

Tvůrci filmu velice lpěli na detailech ohledně mladší verze T-800. Zatímco v Terminator Salvation (2009) propůčil tělo Arnoldu Schwarzeneggerovi Roland Kickinger měřící 196 cm, v Terminátor Genisys již to byl stějně vysoký herec Brett Azar. Oba mají na výšku shodně 188 cm. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

gegina31

já ten film nekritizuji, nevím co to meleš.. přečti si, co jsem psal. že pokud se ti jednička nelíbila, tak i toto je idiotský film protože na ní odkazuje, podle tvého myšlení.

 

takže film fakt nekritizuji :))))

na příspěvěk reagoval gegina31

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

SPOILER

Napríklad prečo skynet dovolil aby Conor poslal Kyla do minulosti. Hneď na začiatku filmu, celý čas tam stál a pozeral sa ako mu Connor kazí plány a až potom ho napadol. Mohol ich tam rozbiť hneď a vyhral by. Nie, on si radšej počkal kým sa Kyle zahral na chrononauta a potom nakazil Conora a poslal ho do 2014 ako poistku. WTF :D T1000 sa tam vybavuje s Kylom, mal ho tam krásne ako na tanieri, už mohlo byť po ňom. ALe radšej mu ešte poviem aký je rok. A vôbec, načo je T1000 baterka??? Porovnaj si to z T1000 z T2. Tam šiel chladnokrvne po nich a nerobil žiadne okolky. Sarah s Arnoldom vedeli kedy a kde bude T800, Arnold tam bol pekne v čas, no Sarah tam musela dobehnúť, rozbaliť zbraň. Prečo? Aby sme videli cool fight. Connor šiel zabiť svojich budúcich rodičov. Keď mu bolo povedané, že ich nemôže zabiť, pretože ho ešte nesplodili, tak jeho odpoveď bola says who??? Says fucking Physics :D A o tomto je celý film. Celá logika postáv a ich konanie, je podriadené scenáru a tomu aby sa film mohol dostať niekam ďalej. Nevadí mi ak je to vo filme sem tam, nedá sa tomu vyhnúť, ale tu je to v jednom kuse a je to neúnosné. A to som ešte zďaleka nespomenul všetko.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, jhr

Uživatel Gladiator15 smazal svůj příspěvek.

gegina31

gegina31 (hodnocení, recenze)

Ouwen , Ouwen

Takže ty jsi to fakt neviděl? Tak na to bych neměla odvahu něco kritizovat, když jsem to neviděla. :D To je snad ještě horší, než ten film zkritizovat po zhlédnutí :) A sory, ale působíš tady jako pořádný odpůrce toho filmu.  Mír s tebou bratře :)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

gegina31

já se na to ani nepodívám :)))) a že kritizuji? to, že jsem napsal SVŮJ NÁZOR na TVŮJ NÁZOR není kritika, ale můj názor.

na příspěvěk reagoval gegina31

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

gegina31

já zas nemám zapotřebí to někomu říkat, takže to asi ukončíme v míru tu naší slovní přestřelku :p

na příspěvěk reagoval gegina31

gegina31

gegina31 (hodnocení, recenze)

Ouwen

A jak vlastně tenhle film hodnotíš? Tvoje hodnocení jsem nenašla? Zatím tady jen kritizuješ, nebo to jen tak vypadá?

na příspěvěk reagoval Ouwen

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Jednotka ma svoje caro aj kvoli poctivym mechanickym trikom, dvojka zasa totalne odstartovala digi eru. No ale to su menej podstatne veci. Hlavna je atmosfera a tu mala jednotka aj dvojka.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Martin741

gegina31

gegina31 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak si to ale klidně řekni :) Já se z toho hned nepos....  jak někdo ;) Jinak máš úžasné dvojsmyslné narážky :D

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

gegina31

1) já věřím že si rozumíte, ale kick-ass film a nakopat prdel je to samé, proto jsem to napsal

 

2) napsalas, že ostatní jsou idioti pač se jim film nelíbil. dost by mne zajímalo, jak bys vnímala ty kdyby někdo o tobě řekl že jsi idiot pač se to tobě líbilo ;)))

na příspěvěk reagoval gegina31

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama