Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 1

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Hahaha good point, ja som si one shot chcel prečítať, ale keď som zistil, že sa točí film vysral som sa na to, aby som si nevyspoiloval film. Tých knižiek je dosť. Vybral som si inú. Takže netuším aká bola originálna postava. Tam ma sral najviac Cruise. A to hlavne preto, že keby sa to volalo miesto Jack Reacher, John Smith alebo XY mohol som mať oveľa lepší zážitok. Ale to nehanebné riešenie vlastných komplexov ma dosť nahnevalo.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

No je tu ještě druhá věc, pokud ten nesympaťák hraje kladnou roli (byť v dobrém filmu), fandím tím pádem záporákovi, což je tak trochu špatně.

na příspěvěk reagoval Šimpy

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Pokial nemas rad rovnoksiltovkarsky humor, tak ta chapem, ze ta serie, ze najuspesnejsia akcna seria je o nich.

Mne nevadi tento humor pokial je vtipny. V FF7 podla mna uz vtipny nebol.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ked sa ti nieco alebo niekto eoaci, tak to nie je vedome rozhodnutie a tak ta ucast neoblubenca hoci aj v kvalitnom filme bude srat. Ale vidim, ze ty mas silnu vôlu. Obdivujem ta.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Hele, já třeba nějak nemusím Willi Smithe, přesto jsem se za ty roky naučil ty antipatie k němu potlačit. Proč si budu kurvit dobrej film tím, že mě sere hlavní hvězda. V podstatě většinu jeho filmů jsem sice  viděl z donucení  a některý byly kupodivu fakt dobrý:)

na příspěvěk reagoval Lacike, Sabrewulf

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

ale v niecom ma pravdu... mne to tiez vadi na F&F... ze je to ako 2 hodinovy moderny videoklip pre rovnoksiltovkarov... hip hap hop, jebacky v plavkach, svalnati hosi s retazmi na krku... a vsetci su strasne kuuul a drsni... mne to tiez vadi. lebo viem, ze taky Neeson ich strci do vrecka v coolovosti a drsnosti... proste cele to pride take pozerske

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Přesně tak. Někdo je šťasnej od přírody, jinýho šťastným dělá hejtování na netu. Každej sme jinej.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Když máš někoho, kdo ti je značně nesympatický, tak věř, že ti dokáže kazit každý film, ve kterém hraje. Já to tak mám třeba s tou pičkou Hathaway.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

"Jaj, skoro som zabudol, ze podla teba je Die Hard 5 skvely film. Je vtipne ako ti vadia debilovia zo serie FF a totalne vypatlane postavy v Die Hard 5 vratane Willisa, su podla teba v poriadku. :))"

 

Máš naprostou pravdu. Willis se v DH 5 chová jako kokot a fackuje lidi na ulici. Ale aspoň se u toho filmu necejtím jako upocenej čuráckej teenager s rozkrokem u kolem a kšiltovkou nakřivo:)

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Ale tak menšina a většina je mi u prdele. V Německu za 2. světový byli antifašisti taky v menšině a jak se ukázalo měli nakonec pravdu:) To, že na něco čumí většina, neznamená nic. A co se týče charisma. To je bohužel věc subjektivní. To že ty tvrdíš, že žádný nemá, může znamenat, že to tak je, ale taky to může znamenat, že se pleteš. Z mýmo pohledu do toho zbytečně taháš emoce. Je to herec, proboha. Né někdo, kdo ti vyvraždil rodinu a vošukal psa:)

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike

nie ale vies o co ide ? ze tie  zenske zacinaju byt ako my... no povedz uprimne kolko mas v oblubenych hereckach take co vedia hrat dobre ? kazdy z nas tam ma tie najvacsie jebacku... o hranie nejde... no tieto curiny vlhnu s metrosov ako Tautum

na příspěvěk reagoval m.a.t.o., Lacike

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

neblbni... maj hrdost. Ja mam napriklad zensku co sa jej to paci... ale tak zase je pravda ze ma 28 rokov... no s 15tkou si uz nezatrtkam asi :))

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama