Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine (Hugh Jackman), nejslavnější hrdina ze ságy X-Men, se v novém, výpravném akčním dobrodružství podívá do současného Japonska. V pro něj zcela neznámém a nesrozumitelném světě se střetne se svou největší nemesis. Z nelítostné bitvy na život a na smrt odejde navždy poznamenaný. Prvně v životě se cítí zranitelný, ocitá se na samé hraně svých fyzických a psychických možností. Zdaleka nebojuje jen se smrtícími samurajskými meči, ale i s vlastní smrtelností. Z těchto vnitřních a vnějších bojů pak vyjde mnohem silnější, než kdy býval. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

66pepo66

Spoiler .... tu schopnost mu oslaboval ten pavouk nebo co to bylo co mu dala do těla ta zmije .... a jak ho vyndal a zabil tak se mu potom vrátila.

na příspěvěk reagoval 66pepo66

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Ja vam neviem, ale mne sa to pacilo. Japonskym prostredim a hereckym obsadenim, predovsetkym ta cervenovlaska, mi v traileroch trocha vadila a mal som z toho obavy. Ale mozem povedat, ze to prostredie bolo fajn, neotravovalo, pacilo sa mi to. herecke vykony fajn, tie dve japonky nakoniec fajn a ta Loganova bola naozaj pekna. Jedine co ma nasralo bolo to nakonci s tymi drapami + som celkom nepochopil ako to nakoniec skoncilo s tou regeneracnou schopnostou, ale inak fajn. :)

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Neokoukané prostředí Japonska se povedlo :-) ... Vše vypadá krásně příběh je značně temný a velmi dramatický ... Pokud čekáte akční scifi tak vás to celkem zklame .. protože víc než cokoliv jiného je to právě drama prokládané romantickým příběhem...
Wolverine po X-men 3 utekl od všeho... blbě se mu spí, neustále se mu zdá o Jean a o tom co jí provedl..ztratil důvod žít, avšak zemřít nemůže... je chycený v říši živých a nemůže ji opustit....žije v lesích jako tulák v tom ho najde krásná Japonka a řekne mu, že se její zaměstnanec chce s Loganem rozloučit a poděkovat mu za to jak mu Logan v Nagasaki zachránil život... Ten mu však učiní neobyčejnou nabídku ... a sice že ho jeho "prokletí" zbaví... zdali Logan přijme nebo odmítne musíte zjistit sami, každopádně věc se má tak, že jeho regenerační schopnosti byli výrazně oslabeny a Logan nyní může zemřít ... jaká potíž, že se mu už zase nechce..protože nalezl důvod pro který se vyplatí žít. A tak začíná boj o přežití, po krku mu jde Japonská mafie a také ninjové a jak se později ukáže.. věřit se nedá nikomu.
Celkově Wolverine není vůbec špatný film naopak jde o docela dobrý film přesto se nemůžu zbavit dojmu, že to sakra mohlo být mnohem lepší! ...Herci jsou vybraní skvěle a hrají bravůrně ...děj filmu taktéž běží plynule a vyskytují se v něm dosti uvěřitelné charaktery... soundtrack je ovšem nevýrazný ...a hlavně závěr mě zklamal... neboť v něm byla vystřihnutá velká akční scéna, s tím že půjde na Blue-ray... možná že by celkově ten závěr dost vylepšila, protože ta bitva co přijde potom je dosti chaotická... a závěr jako takovej ..no zkrátka  nic moc...
Potitulková scéna je ovšem zase excelentní a dokonale láká na Days of Future Past. 4* 72%

PS: Celej film odděluje od 3* hlavně Wolverinova "operace" ... která je přímo neuvěřitelně dobře natočená ikdyž toho ninju potom mohl sejmout rychleji aby to mělo správný grády..... Každopádně takhle neskutečně zapasovanej do sedačky ..jsem už dlouho nebyl ... Téměř sem nedýchal!... 2. nejlepší scéna jakou jsem v kině kdy viděl ... Ta první je z TDKR Batmanův "skok" při výlezu z jámi.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, ACzeMiky

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Habansz

Chybí ti tam v tom případě Otázka. 4 Jak přesně nadávkovat pod tlakem Adamantium aby přesně obalilo kosti a nepropálilo se měkkými tkáněmi??? .....

LoGen třeba dokáže odolat i vysokému žáru, ale dost mu to pocuchá fazónu.... když vezmeme v potaz teplotu rozžhaveného adamantia.....  Sebedokonalejíší- bleskovějiší regenerace... by ....... atd....

Narážim na Death-strike... jo... pěkně to ťuklo" B)

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

A já myslel že když Logen přijde o své regenerační schopnosti, tak se mu nejen otevřou rány ale díky váze Adamantia se prakticky nehne z místa, natož bude skákat či běhat... No asi jsem se mýlil.... No to to fajm. B)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

LokiZombie

Jeane by to poznala.... Telepat telepata neošálí... ať je sebevíc superiovjejiší.... :) Ale pěkná myšlenka to musím unat.... Mohl by mít třeba potomka... o kterém se zatím neví. Také je možno v úvahu brát také možnost existenci paraelních vesmírů. :)

ACzeMiky

ACzeMiky (hodnocení, recenze)

No... Čekal jsem něco zuřivějšího. Ale na druhou stranu, i to klidný pojetí má něco do sebe.

beetle_8

beetle_8 (hodnocení, recenze)

Priveľa techniky a primálo mutantov, môj názor. Hugh ako tradične dokonalý Wolverine :)

na příspěvěk reagoval Klenotka

liskam

liskam (hodnocení, recenze)

Shakers

Abych pravdu řekl, taky mě to v kině bavilo, jenže pak jsem z kina odešel a začal jsem nad filmem uvažovat. A to jsem neměl dělat.....:))

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

liskam

Ja som už podla trailerov čakal sračku a recenzie tiež neboli najlepšie. No ale v kine ma to prekvapivo bavilo.

na příspěvěk reagoval liskam

liskam

liskam (hodnocení, recenze)

Shakers

Netušil jsem, že to bude taková "vyndavárna" jinak bych nechal mozek doma a asi si to i užil.

Na druhou stranu svět X-menů mám rád, tak jsem počítal s tím, že ho tenhle Wolverin ještě prohloubí... a ono nic:-(

na příspěvěk reagoval Shakers

JJ.Gibson

JJ.Gibson (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Dejme tomu, ale i tak je to vcelku kostrbatý! Ale i kdybych tohle odpustil, tak mi tenhle dětskej Wolverin nesedl. Akce docela nuda a všechno bylo takový divný. Nejvíc jsem se bavil na začátku, kdy byl Jackman něco jako Rambo v lesích a šel si to vyřídit s těma chlápkama do baru a tím to tak nějak skončilo.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Habansz

Moc to řešíte prostě se zeptal :D ...  zdali by se ti dalo nějak udělat ... já myslím že jo... přecojenom injekcí dokážeme dát člověku do těla jakoukoliv kapalnou látku tak proč né rožhavený zkapalněný kov ? ..

Související novinky

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

24.05.2014

Opustit projekt těsně před natáčením je v Hollywoodu nezvyklé, ne však nemožné. Darren Aronofsky takhle nechal na holičkách Wolverinea, Guillermo del Toro se vzdal režie Hobita... a podobně těžké… (více)

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

18.03.2014

Už za dva měsíce se Hugh Jackman posedmé vrátí do role věčně nabroušeného samotáře Wolverinea. Učiní tak v epickém crossoveru X-Men: Budoucí minulost, kde se o osud světa poperou mladé i staré verze… (více)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

07.12.2013

Režisér Bryan Singer přes Twitter oznámil: „X-Men: Apocalypse očekávejte 27. května 2016“. Nic víc, ale to prozatím stačí. Znamená to, že studio Fox chce pokračovat v rozjeté sérii a režisérem bude… (více)

Reklama

Reklama