Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine (Hugh Jackman), nejslavnější hrdina ze ságy X-Men, se v novém, výpravném akčním dobrodružství podívá do současného Japonska. V pro něj zcela neznámém a nesrozumitelném světě se střetne se svou největší nemesis. Z nelítostné bitvy na život a na smrt odejde navždy poznamenaný. Prvně v životě se cítí zranitelný, ocitá se na samé hraně svých fyzických a psychických možností. Zdaleka nebojuje jen se smrtícími samurajskými meči, ale i s vlastní smrtelností. Z těchto vnitřních a vnějších bojů pak vyjde mnohem silnější, než kdy býval. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

JJ.Gibson

Ale už X-Men 1 a 2 se mu při určitejch impulsech vzpomínky lehce vracely. Tady to beru tak, že to měl bejt kontrast k Jean - osoba, kterou miloval, tak nedokázal zachránit a člověk, kterého neznal, tak ho zachránil (tahle vzpomínka se mu prostě vrátila z tohohle důvodu). To samí když by připoutanej k tomu kreslu po tý scéně v tý vesnici, tak se mu zase vybavil hlas tý jeho holky z Origins (tam taky podstoupil operaci kvůli ní)

na příspěvěk reagoval JJ.Gibson

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

hele, klidně pokračujte, mé milé subjekty. Radost pohledět, že i internet dokáže nějakou invenci :D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Hele lidi je to sice vtipný, ale myslím tím že se ptal na to zdali by se dala ta operace uskutečnit... né že by chtěl být superhrdina a umět se regenerovat ... ale spíše jestli existujou nástroje které by mu zvládli napumpovat do kostí železo ocel atd... Bez ohledu na to že by pacient okamžitě zemřel ... Já osobně si myslím že napumpovat lidem do míst nějaký kapaliny by se dali. Ale s tekutou ocelí to ještě fakt nikdo nezkoušel ;).. a ani zkoušet nebude.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

kyjak

zrejme si nepochopil z čoho vznikla tá diskusia ;) (na základe otázky od Acrobata: "Dala by sa v súčasnosti uskutočniť takáto operácia (adamantium do tela) akú podstúpil Wolverine?"). Nikto tu nerieši, čo vo filme dávalo zmysel a čo nie. Len sa doťahujeme ;)

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

Chipsonator

jo, pán kolega. Ďakujem za tento hlbokovedecký poznatok! Ja som vravel zdravotnej sestre nech počas tej operácie tú Britney Spears vypne (už aspoň viem z čoho vznikla tá demencia!). Dnes teda skusíme aplikovať toho Mozarta a snáď sa výsledok zlepšé

dragon94: vážený pán doktor, pokus "nula" s testovacím morčaťom už máme za sebou. Problém bol ten, že namiesto granúl začalo žrať samotné psy a kuny. Po vývine regeneračnej schopnosti začalo následne žrať vlastnú nohy, ktoré následne opätovne dorastali. Zatiaľ sme pokus dali zamraziť tekutým dusíkom, možno sa k nemu vrátime po úspešných pokusoch na ľuďoch

liskam

liskam (hodnocení, recenze)

Myslel jsem že jdu na Akční sci-fi, a místo toho jsem šel na Romantické drama... Ach jo:-( Jsem stejně zklamaný jako z Pacific Rim. 

na příspěvěk reagoval Shakers

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

maddy

Pane doktore u Subjektu 1 se Demence vyskytovala již dříve, proto bych to vyškrtl ze seznamu reakcí a následků léčby.. co se mích profesorských pokusů týče... zkoušel jsem aplikovat regenerační schopnost a adamantium do  Subjektu 0 (Bublina- Morče).. Před začátkem pokusu byl subjekt poměrně šťastný celou dobu jedl granule pro psy a kuny .. aby měl stravu co nejvíce podobnou Rosomákům ... Po aplikaci obouch látek do těla morče málem zemřelo .. Byla  potřeba okamžité resuscitace ... Subjekt přežil ovšem mělo to děsivé následky na jeho intelekt .. který se začal spirálovitě pohybovat ... v jednu chvíli uměla "Bublina" mluvit v druhou chvíli zapoměla chodit ... Následoval pokus regenerace proto jsem vedl řez skalpelem velikosti "6".. od průsečíku pánve a ťapek až po průsečík hrudní kosti a prsou ... Regenerace byla úspěšná... Ovšem jakmile jsem mu dal volný pohyb nahnul se z okraje stolu a upadla mu hlava... která už poté nikdy nesrostla. a byl jsem nucen subjekt utratit ... Důvod úpadku hlavy byla nejspíš skutečnost, že jsem se pokoušel experimentovat s adamantiem a místo klasického napuštění kostry, jsem mu udělal Adamantiové 40 cm dlouhé králíčí uši... Které zjevně Bublinina krční páteř neudržela.
Doufám že vám mé poznatky budou u vašeho výzkumu k něčemu s pozdravem Já.

kyjak

kyjak (hodnocení, recenze)

JJ.Gibson , Acrobat , Chipsonator , maddy

Jak to tady čtu, tak tu řešíte uplné pičoviny :D  Pokud chcete aby filmy dávali smysl, tak se nedívejte na Fantasy. Jak bylo jednou řečeno v Simpsnech když tam Xena dělala rozhovor a řekla : Pokud se v seriálu objeví chyba, může za to čaroděj :) Takže pokud se v tomhle filmu objeví chyba, může za to Xavier :D

na příspěvěk reagoval maddy

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

maddy

Drahý kolega, doporučuji subjektu číslo 2 před dávkou adamantia zapnout Mozarta na uklidnění...tenhle pokus jsem zkusil u subjektu 5, a vykazovalo to pozitivní následky.....do té doby než se všechno posralo....ach jo, tolik lidských životů bylo tímto pokusem zmařeno.....ale na to se musí zapomenout a musí se pokračovat dál, subjekt 6 bude nepochybně úspěšný!!!!

na příspěvěk reagoval maddy

Uživatel kyjak smazal svůj příspěvek.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

Chipsonator

Pán kolega, my zatiaľ testujeme len subjekt 1, ktorý bohužiaľ začal vykazovať známky demencie. Momentálne ho udržiavame v umelom spánku a priebežne monitorujeme, ale mám pocit, že adamantium sa dostalo aj do iných častí tela ako bolo zamýšľané. Pokiaľ to jeho mutantská regeneračná schopnosť nezvládne, tak bola naša snaha zbytočná. Nakoľko už máte za sebou viacero pokusov, máte nejaké odporúčania k subjektu 2? Hlavne k spôsobu aplikovania adamantia?

na příspěvěk reagoval kyjak, Chipsonator, kyjak, dragon94

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

JJ.Gibson , maddy

No je fakt že kdyby bylo v kině na výběr mezi PG-12 a Rkovou verzí, tak by to bylo ku prospěchu :D

Maddy: Kolego podělte se o své zkušenosti s touto operací. Mé statistiky jsou prozatím že subjekt 1,2 a 4 zemřeli. Subjekt 3 stále vnímá svět ale není schopen komunikovat. A subjekt 5.............. o tom radši ani mluvit nebudu :D

na příspěvěk reagoval maddy, kyjak, kyjak

Acrobat

Acrobat (hodnocení, recenze)

Dala by sa v súčasnosti uskutočniť takáto operácia (adamantium do tela) akú podstúpil Wolverine? (Včera bola u mňa v práci sestra ženy, ktorej telo odmieta titán nejaka šruba po chirurgickom zákroku)

na příspěvěk reagoval maddy, kyjak, kyjak, Spiker01

JJ.Gibson

JJ.Gibson (hodnocení, recenze)

Chipsonator

To je sice pěkný, že ho dají na blu-ray, ale já to chtěl vidět v kině. Slyšel jsem něco R verzi, v tom případě mi měli dát na výběr na kterou jít a né pustit do kin film jenom  v dětský verzi. Takhle se cítím ještě více okraden :D

na příspěvěk reagoval Chipsonator, kyjak, kyjak

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

JJ.Gibson

Tak oba máme na to právo se neshodnout :D Jinak já mám tuhle sérii též rád a hodně rád mám i Wolverina v podání Hugha, a tenhle film byl prostě šálkem mého kafe. Japonsko, Hugh krající Yakuzu a Ninji, skvělá hudba jak říkám já jsem si to naštěstí užil. Jinak četl jsem tvůj koment a chci se pozastavit u toho výroku s ninji. Ono s nima Wolví měl bojovat a až pak se rozběhnout k věži, jenže ten boj vystřihli a daj ho až na Blu-rey (prý má mít možná i 10 minut) protože byl prej až moc brutální. 

na příspěvěk reagoval JJ.Gibson

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

JJ.Gibson

Nevysvětlím. Jako uznávám, tohle je chyba, ale těch chyb v celé sérii je požehnaně. Ale i přesto jsem si ten film prostě užil. No tak možná mě napadá vysvětlení, jemu se o Nagasaki prvně zdálo ve sně snu, takže si to jeho podvědomí mohlo nějak vybavit. A nebo mu pomohl Xavier, protože věděl že se Wolví bude potřebovat stát znovu Wolvím a že mu cesta do Japonska pomůže, ale to jen teorizuji :D

na příspěvěk reagoval JJ.Gibson

JJ.Gibson

JJ.Gibson (hodnocení, recenze)

Chipsonator

Tenhle film patří jedině do černé. Nejsem ovlivněm komixem, stejně ten film s ním nemá skoro nic společného. Ale copak sis nevšiml těch hrozných chyb?? Třeba ta, že Logan si podle filmů nemá absolutně co pamatovat, ale nedělámu problém si vzpomenout na starýho Yashidu?? A to se to stalo před Origins. Jak mi tohle vysvětlíš??

na příspěvěk reagoval Chipsonator, Tom_Lachtan, S.W.A.T

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

Spiker01

Ale zase fanoušci mají vyšší nároky, takže ty kteří to stáhnou nemusí od toho moc očekávat. Já věřím že se v červené udrží. 

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Nevím, jestli se to tu už řešilo, tak když tak se na mě nenaštvěte že to vytahuji znova :) Byl někdo tady na 4DX na Wolverinovi? Zajímalo by mě, jaké to je a jestli to za ty peníze stojí tam jít na něj.

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Chipsonator

Jo ale že bych řekl, že z toho budou kritici víc nadšený, že je to dobře natočený a tak. A zatim 70%, což bude klesat, protože v první řadě to vidí fanoušci a ti co to chtěj vidět a pak až ti, co si to stáhnou...

na příspěvěk reagoval Chipsonator

Uživatel Rikky007 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

24.05.2014

Opustit projekt těsně před natáčením je v Hollywoodu nezvyklé, ne však nemožné. Darren Aronofsky takhle nechal na holičkách Wolverinea, Guillermo del Toro se vzdal režie Hobita... a podobně těžké… (více)

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

18.03.2014

Už za dva měsíce se Hugh Jackman posedmé vrátí do role věčně nabroušeného samotáře Wolverinea. Učiní tak v epickém crossoveru X-Men: Budoucí minulost, kde se o osud světa poperou mladé i staré verze… (více)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

07.12.2013

Režisér Bryan Singer přes Twitter oznámil: „X-Men: Apocalypse očekávejte 27. května 2016“. Nic víc, ale to prozatím stačí. Znamená to, že studio Fox chce pokračovat v rozjeté sérii a režisérem bude… (více)

Reklama

Reklama