Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl

  • USA Suicide Squad (více)
Trailer 4
USA, 2016, 123 min (Director's Cut: 134 min, Alternativní 111 min)

Je to dobrý pocit, být ten zlý... Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. (Freeman Ent.)

Diskuze

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

TheJokerCUZ

Já doufám že je uvidíme v Affleckově Batmanovy. Vím že jsme Jokera už viděli několikrát, ale chtěl bych vidět jak manipuluje s Harley jako v komiksu.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

TwoFace

Řeknu to asi takhle Leto by klidně po té co ho vypodobnil SS by s fleku mohl hrát třeba Draculu... :)

Ale se týče samotného SS by Jokera mohl hrát i Nicolas Cage... a bylo by to každému fuck. :D

microice

microice (hodnocení, recenze)

TwoFace

Taky si myslím, že to zahrál na pána. Teď jenom počkat, jestli bude prodloužená verze, kde si víc užije :)

TwoFace

TwoFace (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Tenhle Joker divákům nesedl? To si nemyslím. Reakce na něj jsou vesměs pozitivní. Leto je naprosto perfektní Joker. Ledgerův Joker, ačkoliv naprosto úžasný a dost možná jeden z nejlepších hereckých výkonů vůbec, má s Jokerem společného možná jenom makeup a jméno. Naproti tomu Leto je skutečně Joker. Naprosto si ho dovedu představit u nejrůznějších okamžiků Batmanova života a perfektně mi tam sedne. Hodně mi připomíná Jokera z Batman RIP. U Ledgerova Jokera mám naproti tomu trochu problém zasadit si ho třeba do Kameňáku a nechat ho pobíhat po lunaparku. Oba dva Jokerové jsou skvělí a naprosto je miluju, ale kdybych si měl vybrat, tak určitě Letova Jokera. Už jen z toho důvodu, že Ledgerův Joker je (přiznejme si to) už celkem profláklý, často i jediný Joker, kterého lidi znají. Chce to nového Jokera pro nového Batmana a Jared Leto se k němu dokonale hodí.  

na příspěvěk reagoval microice, Sylviiii, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

microice

Nejlepší Joker je ten Nolanovo... o tom žádná. 

To že chybí ty brutální scény a víc Jorekera na tom nic nemění, tenhle Joker postě divákům nesedl.,.

I kdyby to WB nesestřihalo... stejně by ho to nezachránilo. Leto je prostě špatný Joker už od pohledu... :)

na příspěvěk reagoval TwoFace, microice, dragon94

microice

microice (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Maximálně kouknu na první trailer. Koukat na další je ochuzení o zážitek a někdy ti tam ukážou celej film. Popravdě hodnotit Jokera z ukázek a z kratkých scén z filmu není moc spravedlivé vůči starším Jokerum. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

microice

Ale nakonec tam Batman hrál hlavní roli.. a dávalo velký smysl proč tam ten Baťák vůbec byl. 

Jak ochcal SS a hledání té špinavé bomby atd... 

 

V Tomhle případě jak pořád poslouchám... kolem dokola. 

Tam byl ten Alenka, jen pro efekt k Harley... Už v traileru vypadal Leto jako Joker dost divně, nakonec se to i potvrdilo. 

A ve finále to šlo i z tím minimem... klidně by to šlo i bez Batmana... jenže to by ti lidi co SS vůbec neznají, breptali o stošest... co má tahle DC Expendables sešlost vůbec společného ze Supermanovo Univerzem. o.O

na příspěvěk reagoval microice

microice

microice (hodnocení, recenze)

Akira777

Batman: Útok na Arkham - točilo se to celou dobu kolem batmana, protoze je v nazvu? Asi ne, když hlavní postavy byly suicide squad, takže tvůj argument tu není moc platnej.... a co bych dělal kdyby to bylo podle komiksu? Neřešil bych takový blbosti :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

microice

Protože se to jmenuje Suicide Squad a ne Joker? To ej asi velký rozdíl a to si představ, že v komiksech v Suicide Squad dokonce ani Joker nebývá..... co vy by jste dělali kdyby to bylo podle komiksech.

na příspěvěk reagoval microice

microice

microice (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Protože na trhu lepší psychopat/villain nebude. S tím se smiř. Dále bych zmínil fakt, že Leto je herec a ostatní taková kulisa, tak proč toho nevyužít a dát mu více prostoru? To by potom to hodnocení vypadalo úplně jinak.

na příspěvěk reagoval Akira777

Související novinky

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

Viola Davis zpátky v roli Amandy Waller?

04.05.2022

Zatímco nové vedení studia Warner Bros. vymýšlí, co vlastně sakra dělat s jejich hraným DC portfoliem, respektive jak kupu nesourodých projektů usměrnit tak, aby z toho postupem času vzešlo druhé MCU… (více)

Willem Dafoe jako Joker?

Willem Dafoe jako Joker?

19.01.2022

Herec Willem Dafoe (Spider-Man: Bez domova, Maják, Vražda v Orient expresu) dlouhé roky poslouchá ze všech stran, že by byl perfektní volbou na postavu Jokera. Batmanův arcizáporák a jedna z… (více)

Reklama

Reklama