Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (302)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Robin McLeavy se dle režisérových instrukcí na svou roli připravovala vyhledáváním informací o sériovém vrahovi Jeffreym Dahmerovi, dále také musela zhlédnout filmy Misery nechce zemřít (1990), Takoví normální zabijáci (1994) a díla Quentina Tarantina.Takže solidní příprava a taky podle toho vypadal výkon.Ale podle mě ještě lepší výkon předvedl John Brumpton v roli psycho otce.Výkon hodný oscara. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Budeš mé první vrtání. Já se tak těším!" Bože, to ale byla psychopatka! Vcelku nenápadně se rozvíjející thriller se rozvine do řádně krvavé růže. Zvrácená láska otce a dcery přinese své otrávené ovoce. Hlavní hrdina se dostane do spárů středoškolské spolužačky a vše nasvědčuje tomu, že není šance na svobodu. Skvělá muzika, která je mixem rocku, metalu, punku a přihlouplých zpívánek jepičích hvězdiček, je zaštítěna Ollie Olsenem, hlavním to skladatelem. Zpočátku jsem nechápal, proč se rocker řeže žiletkou, ani proč místo gothičky je nepříjemná emačka. V průběhu děje však do sebe začalo vše pěkně zapadat. Erotická scéna v autě (ta první) je až dokumentárně realistická, zato většina brutálních scén je v náznacích a mimo kameru (což tentokrát vůbec nevadilo). I tak se jedná o drsný snímek, kde se filmovou krví nešetřilo. Zpočátku jsem viděl daleko nižší hodnocení, jako celek mne film nakonec překvapil. Jediné k výtce je občasné chování postav, jako by měly v hlavě sekanou. Prchající člověk přece sedne do auta a ujede a ne, že z něj vystoupí, a pak utíká pryč, stejně jako kličkovat před autem je nesmysl, stačí běžet za roh (jenže to ve scénáři nebylo...). ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Another really fucked up family... Slušná porce (pro mě nové odnože) brutality a WTF momentů. Bohužel se v mých očích Loved Ones, The snaží až příliš okatě posouvat hranice teroru někam dál (jiným směrem ?), než tomu bylo u podobných filmů - za všechny mě napadá asi Martyrs. I když ta slabá hodinka a půl uběhla nečekaně rychle, nemám sebemenší chuť to někdy v budoucnu vidět znovu - 40%. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen- emo podívaná o tom, jak se tatínkova holčička umí rozčílit, když jí odmítnete doprovod na maturák. Domácí večírek neměl chybu. Místy mně opravdu trnuly zuby, když jeblá pizda s pomateným fotříkem opečovávali hosta. To bylo velmi nápadité a závěr skvěle gradoval. Je fakt, že mě překvapila chlapcova výkonnost s jakou činorodě jednal i tehdy, když mu lebkou dvakrát projel vidiový vrták, ale uznávám, že nejsem neurochirurg, abych mohla objektivně soudit. Na tyhle holky s postavou "krev a mlíko" si každopádně dávejte raději pozor. Aby se to náhodou jako u téhle holčičky nesoustředilo hlavně na tu krev. Váhala jsem mezi 4 a 5, nakonec palec nahoru ještě za soundtrack, který k těm situacím skvěle sedí. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Božinku ... ja som si neprečítala, že je to horor. Len o čom to zhruba je a čakala som taký trhlý film. No ale bol parádne trhlý. Horory ja nepozerám, z tých kde je kopec krvi mi je do smiechu a pri ostatných sa bojím, tak to radšej nepozerám, ale totoK ... Xavier neskutočný fešák a Robin výborná a muzika tiež. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • V úvodní části filmu má Brent (Xavier Samuel) oblečené tričko skupiny Metallica z alba Master of Puppets. (Terva)

Reklama

Reklama