Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicet let poté, co diváky uchvátil původní film, se Krotitelé duchů vracejí, aby se ve zcela nové podobě představili současné divácké generaci. Režisér Paul Feig kombinuje známé prvky boje s nadpřirozenými bytostmi, díky kterým byla původní filmová série tak oblíbená, s novým hereckým týmem, složeným z těch nejlepších komediálních herců současnosti. Připravte se na letní podívanou, během které společně zachrání svět! (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (610)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TĚŠÍTE SE, JAK ZACHRÁNÍME NEW YORK!? HŮŮŮ...“ /// Kravky co lověj duchy… ty pičo – 2 a čtvrt hodiny! (nemáš vole čumět na extended verzi!) To musej mít co ukazovat (– hlavně ne vobnaženou Mellisu!). No nemaj. Jen melou a melou (sračky). Snad až začne ta velká šou, kterou připravuje ten údržbář, trpící (oprávněným) pocitem méněcennosti… Ovšem do tý doby (jasně už jsi říkal melou sračky…) - a místy je to ještě horší! Nemá to tempo, není to ftipný, akce málo a je to moc dlouhý. Nezáživný (nudný) postavy (ten Hemsworth už taky vleze do všeho!). Film pro skalní Melissino publikum, který ani nemůže vocenit štěky starý party. I když, proč Bill Murray hraje postavu, která na duchy nevěří?… aha, aby to byla sranda. Tak to je (taky) proti přírodě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Usínám, vstávám, snídám, učím se, masturbuju s Melissou McCarthy 2.) Vypustil jsem ducha. Dvě hodiny jsme se tomu smáli, Mirek pak sestrojil takovej přístroj a … 3.) Thx za titule „westside“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Barevňoučký reboot, kvůli kterému by se Gozerův sluha Zuul ani neobtěžoval vylézt z ledničky.. Vtipy to tam sází v mnohem větší kadenci než Reitmanův originál, jenže těch povedených bylo méně než břišních destiček přitroublého sekretáře (význam možný i jako kus nábytku) Hemswortha. Nenávist na sociálních sítích vyvolaná už trailery byla možná přehnaná, ale to je i názor, že za ní stojí misogynie a anti-feminismus. Tohle je prostě jen špatný film.. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Původní Krotitele duchů jsem neviděl, takže nemohu srovnávat. Ale tato verze mi přišla docela dobrá a zábavná. Zhlédl jsem prodlouženou verzi, která má 134 minut a ani na chvíli jsem se nenudil. Takže za mě dobrý film. Samozřejmě nějaké chyby tam najdeme, například postava Chrise Hemswortha mi přišla trapná a vůbec v tom filmu nemusela být. Divím se, že Chris takovou roli přijal. A scéna, kdy tančí na ulici s policisty se mi také moc nelíbila. Ale jinak povedený film. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Na úvod musím říci, že něco vtipné ve filmu skutečně bylo, ale to se snad podaří každému idiotu. Prostě jen další politicky korektní, nezajímavý a naprosto zpackaný remake velkofilmu. Nelíbí se mi jak zde tvůrci znásilnili nejen klasiku Krotitelů Duchů, ale také mého oblíbeného herce Chrise Hemswortha a udělali z něj natvrdlého ubohého ňoumu. Až se divím, že jsem film dokoukal do konce. Nicméně mi při sledování bylo místy trapně i za herce samotné. Jak se tohle vůbec mohlo dostat ven? ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Už před projekcí mi bylo zcela jasné, že se bude jednat o odpad všech odpadů. Trailer sliboval prostoduchý scénář, krajně nesympatické herečky, trapný humor či béčkové triky. A sliby bohužel nelhaly. Jen díky volnému lístku jsem byl ochotný tuto slátatninu zhlédnout. A to především proto, abych svým následným komentářem varoval všechny nešťastníky, kteří chtějí mít s tímto splaškem z dílny Paula Feiga co dočinění. Naprosté znesvěcení žánru sci-fi a jednoznačně nejhorší snímek roku 2016. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (20)

  • Když jsou krotitelky naoko zatčeny a vyvedeny z hotelu, je zmíněna kniha „Jíst, meditovat, milovat“ od Elizabeth Gilbert. (Duoscop)
  • Jedním, kdo v pokračování odmítl vystupovat, byl Rick Moranis (v původním filmu Louis Tully). Tento herec nenatočil žádný hraný film od roku 1997, kdy mu zemřela manželka na rakovinu prsu, načež se rozhodl věnovat především svým dětem. Sám svou neúčast před kamerou okomentoval slovy: "Vzal jsem si pauzu, která se protáhla ještě ve větší pauzu". V jednom interview pak ke své účasti v nových Krotitelích duchů řekl: "Nevidím důvod, proč bych se měl na jeden den účastnit nečeho, co jsem dělal před třiceti lety", přičemž popřál hodně štěstí a úspěchu ostatním hercům i celému štábu. (PierrevanH)
  • Když Patty (Leslie Jones) doveze jako vozidlo pohřební vůz, začne říkat: „Ty máš auto! Ty máš auto!“ Jedná se o narážku na Oprah Show (od r. 1986), kde v jednom z nejslavnějších dílů moderátorka darovala každému v obecenstvu auto. (HonzaR.)

Související novinky

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

Sigourney Weaver zpátky v Krotitelích

08.06.2019

Režisér Jason Reitman (Lítám v tom), syn Ivana Reitmana (Krotitelé duchů I, II), už nějakou dobu kutí pokračování ke kultovní sérii svého táty. To má ignorovat ženský reboot z roku 2016 a místo toho… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

Třetí Krotitelé duchů nabírají obsazení

03.03.2019

Pokud jste to prošvihli, Jason Reitman (Juno, Lítám v tom), syn Ivana Reitmana, režiséra původních Krotitelů duchů, chystá pokračování, které bude filmově navazovat na druhý díl a v podstatě tak… (více)

Reklama

Reklama