Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (669)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantastickej meganářezovej mišmaš, kterej jsem si užil jako dlouho nic a kterýmu klidně odpustím i těch pár scénáristických nedošlapů. I přes to, že člověk u podobnýho filmu jen stěží může čekat nějaký srdceryvně napsaný dějový linie, Zackovi a spol. se i tak povedlo tam nacpat několik emočně nabitých scén, který pozornýho a souvislosti znalýho diváka prostě potěšit a dojmout musí. O tunách odkazů na starý hororový klasiky, skvěle natočený akci a báječný hudbě ani nemluvím. Čtyři a půl. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem velkým přiznivcem zombie hororů, dlouho jsem nevěděl, co od tohoto díla očekávat. Snyder má totiž na svém kontě několik poměrně velkých kaněk ve formě novodobých DC filmů a tak jsem tento film začal s napětím očekávat až po zveřejnění Zack Snyder's Justice League. Kdy jsem si uvědomil, že ty příšerné filmy pravděpodobně nebyly jeho chybou. Nicméně dílem jsem nadšený a tak musím dát plný počet hvězd, ale jisté výhrady bych přeci jen měl. Ke kladům: Z hlediska akce je dílo téměř dokonalé, efekty a kostýmy dechberoucí a na každém členovi týmu vám upřímě záleží. Další skvělý nápad byl upgrade zombie a jejich rozdělení na vícero druhů. Jako největší zápor mi naopak připadala pravá podstata celé mise zcela nelogická, kdy mohl japonec dojít k cíli mnohem jednodušeji a ani kolem toho nemusel hrát takové divadlo. Druhým záporem je značný plot armor hrdinů a nevyrovnaná síla zombie v závislosti na tom, s kým zrovna bojují. V poslední řadě na mě finální dojemná scéna vůbec nezapůsobila a příjde mi, že Snyder bohužel ve svých filmech neumí příliš zahrát na city. Konec mě však překvapil i potěšil a to mne v mém 5* rozhodnutí jen utvrzuje. Sice v dolní hranici, ale 82% PS: Těším se na opětovné shlédnutí. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Filmy o zombíkoch ma nikdy moc nebrali, až do kým som nevidel od Zacka Snydera Úsvit mŕtvych. Ten film do dnes považujem za najlepší film, kde mŕtvy žijú, chodia, kušu a dostavajú headshoty. Armáda mŕtvych ma bavila. Určite to nie je najlepší film s touto háveďou, ale to nikto ani pred tým netvrdil, že bude. A aký je výsledok ? Za mňa spokojnost. Dostal som niečo čo som si dosť užil, nenudilo ma to, bavil som sa a hlavne ma zaujal netradičný príbeh. Veľké plus sú aj zombíci, ktorý nie sú úplne obyčajný a ich šéfa jednoducho nechcete nasrať.  Okrem príbehu, zombíkov či prostredia filmu, mi veľmi sadol aj casting s Bautistom na čele. Nepamätám si, že by hral v lepšom filme (Strážcov galaxie nerátam, pretože tam nehral hlavnú rolu). Efekty, kamera, strih, hudba, Cranberies a ich Zombie, všetko mi tu prišlo v pohode a ako som už hovoril na začiatku veľmi som si to užil, až tak, že sa divím tomu nízkemu hodnoteniu. Buď som videl iný film, alebo ľudia Zacka po DC komiksoch nemajú radi. 80% - 4* ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Neopodstatněně přepálená stopáž a kvantum snyderovských "love it/hate it" specifik v solidní (čti skrz naskrz tuctové) nepřiznané adaptaci Dead Rising 2. A právě jako utahaná céčková videoherní adaptace to celkem funguje, jako s pravidly žánrů si pohrávající našlapané zombie heist béčko již o poznání méně. Nesporně to má své silné momenty i scény (potopené otřesnou kamerou), ne že ne, ale je jich méně než by jeden od samozvaného krále "pozlátkové coolovosti" u projektu, kde měl volnou ruku, čekal. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím na sebe prásknout, že se na každý Snyderův film těším. Už jsem sice zombie tématikou malinko přesycen a nedávno jsem viděl Snyderovu prvotinu Dawn of the Dead, což je rozhodně lepší film, i tak jsem si netflixáckou největší květnovou premiéru celkem užil. Hezky se na to koukalo, výprava a triky jsou úplně v pohodě, Bautista je sympaťák jako vždy a příběh je jedna velká vykrádačka Peninsuly s nespočtem nejrůznějších nejen zombie klišé. Ano, je to taková hoodně krvavá a místy nechutná spotřebka pro masy, zde klasicky podhodnocená, ale své kvality rozhodně má a já se těším na Snyderův další projekt, který doufejme nebude sequel tohoto. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (25)

  • Nanést masku na Richarda Cetroneho, který hrál krále zombie Zeuse, trvalo 6 a půl hodiny. (CinemaRanger)
  • Film byl v době svého vydání díky rozpočtu 90 milionů amerických dolarů druhým nejdražším natočeným zombie filmem. Prvenství drží film Světová válka Z (2013) s rozpočtem 160 milionů dolarů, který měl mít původně stejný rozpočet jako Armáda mrtvých, dotáčky však rozpočet navýšily o dalších 70 milionů. (NiWi)
  • Při natáčení havárie na začátku filmu byla úmyslně zničena digitální kamera RED, protože Zack Snyder chtěl získat záběry z perspektivy jednoho z vozů. Nepoškozenou paměťovou kartu našel štáb kousek od místa výbuchu. Pozůstatky kamery jsou vystaveny v budově produkční společnosti Red Studios. (HellFire)

Související novinky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

Anime seriál Zacka Snydera nabírá obsazení

13.06.2021

Režisér Zack Snyder má za sebou čerstvě zombie akční thriller Armáda mrtvých pro Netflix, se na streamovací službě alespoň coby v počtu zhlédnutí zaznamenal obří úspěch. Tím ovšem jeho spolupráce s… (více)

Reklama

Reklama