Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (819)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Slovy Grimpa: Mučeníčko to je moje potěšeníčko. Násilí a msta. Jednoduchý příběh o holce, kterou si podalo pár vidláků a ona jim to pak vrátila i s úroky, funguje velmi dobře a takřka bez vážnějších nedostatků až do scény se „zmizením“. Pak publikum začne trochu pochybovat o tom, co se mu to snaží tvůrci namluvit a nepřidává tomu ani moc fakt, že se divák musí zákonitě ptát, kde vzala jedna z postav náhle takovou sílu? A pak bych vytkl sem tam až přílišnou stylovost v podobě havranů či červených očí. Jinak ale film plní svůj účel, to se mu prostě nedá vzít a i při nepříjemných scénách člověk zaujetím nechce odvracet zrak, takže ode mě jsou to slabší 4*. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: způsob potrestání je originální, Sarah Butler se snaží hrát přesvědčivě, daří se jí ve všech polohách, proměna atmosféry je rovněž povedená MÍNUS: motiv vidláků je banální, jejich chování mírně řečeno nelogické./// Shrnutí: Po více jak třiceti letech tvůrci přišli s remakem, který je velice drsný, brutální a pro někoho kdo nemá nakoukáno značně šokující. Má pořádnou atmosféru. O hrdinku máte strach, později cítíte stejně jako ona pořádnou chuť na pomstu. A netřeba zmiňovat že místní vidláci dostanou pořádně do těla./// Celkem 73%/// ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Doba pokročila ( jej bežnou súčasťou je ako laptop ( wrong 1), tak videocam ( wrong 2 ) ! tiež výskyt šerifocajta je už aj na nečakaných miestach !!! wrong 3 ) a je preto isté , že toto spracovanie sa kultom nestane nikdy. Nebudem sa rozpisovať zbytočným porovnávaním s klasikou , ktorá Ma pravdu povediac nejako mohutne neomráčila . ( k porovnaniu snáď len toľko , že Zarchi dal väčší priestor na ´ sebarealizáciu ´ samcom a tu sa karta obrátila , čo u Mňa náležite dvihlo voltáž ) . Svoje hodnotenie si obhájim tvrdením , že to čo si Jennifer vytrpela vtedy , vrátila táto Jennifer za obe, aj s - no limits - úrokmi ! Hodnotím takto vlastne aj " double revenge " UNRATED. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚCO VÁM ŘEKNU. TAKOVÁHLE DĚVKA JSEM PŘIJEDE Z JEDINÝHO DŮVODU.…“ /// Americký vidláci po sedmi tisící dvě stě čtyřicátý osmý. Citlivý příběh o ublížení bezbranné dívce, která se posléze odmění podobným stylem. Zvrhlá část je zvrhlá dostatečně. Vyvolá v člověku přesně ty pocity, který vedou ke slastnýmu sledování utpení druhejch – když jde o následnou pomstu, samozřejmě. Taková sadistická zvrhlost, která potěší duši preferující vítězství dobra nad zlem. Za každou cenu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rok 1978? nepamatuju. 2.) Jsem spíš na to hromadný sexování. 3.) Thx za titule ,,Kroenen“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo po mně kamenem, já po něm (ztvrdlým) chlebem aneb psychický teror a mnohonásobné znásilnění odměněno očistnou koupelí s louhovou pěnou, něžným mazlením s doteky vran, jemným zástřihem toho přebytečného v oblasti genitálií a dlouhotrvající anální rozkoší zakončenou vyvrcholením přímo do srdce.. Tuctové, nepříliš chytré první dvě třetiny a ta poslední jen představuje samoúčelnou torturu bez pocitu zadostiučinění, po které vlastně nevíte, kdo tady byl perverznější úchyl. I na S.Butler jde vidět, jak ji ta role nejde příliš přes pysky a že členové štábu ji jen k něčemu přivázali objekt pomsty, ona přišla na scénu, udělala šplouch, pích nebo šmik a šla si zase za vizážistkou přežehlit vlasy. Jiný remake, Poslední dům nalevo, u mě vítězí na celé čáře a já tímto lehce jedovatě spit on your movie, pane Monroe.. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Keď sa Jennifer (Sarah Butler) nasťahuje a prvýkrát ide na toaletu, voda je tmavohnedá. Keď do nej vhodí mobil, voda vo WC je výrazne čistejšia. (Pat.Ko)
  • Mollie Milligan bola počas natáčania tehotná, čo tvorcovia zakomponovali do do úlohy pani Storchovej. (Pat.Ko)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 93. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama