Reklama

Reklama

Luke Wright je bývalý newyorský policista, který se za své prohřešky v řadách policie nechává mlátit v kleci s bojovníky. Za to, že ruským gangsterům nebyl po vůli v sázkovém světě, je zastřelena jeho žena a Luke se stává vyhnancem. S kýmkoliv promluví a spřátelí se, toho Rusové odpraví. Do cesty se mu ale připlete malá holčička, o kterou mají zájem Rusové, Číňani i samotná policie. Luke se rozhodne ji ochránit. Přitom zjistí, že holčička si pamatuje velmi dlouhé číslo, které je zároveň kódem k trezoru. Jak Luke pátráním zjistí, má dojít k výměně mezi čínským gangem a samotným vedení města. Starosta má disk, o který Číňani stojí, protože jim zajistí očištění nelegálního majetku a ti mu za to dají třicet milionů dolarů a na všechno se zapomene. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (411)

predators 

všechny recenze uživatele

Statham je můj oblíbenec a držím mu palce, aby pro něj někdo ušil podobnou roli, jakou je pro John McClaina role Bruce Willise. Ano, je tu Zastav a nepřežiješ, Kurýři, ale myslím a věřím, že nás čeká ještě něco víc kůůl. Režisér Boaz Yakin je bohužel v režisérských plenkách a s ohranou písničkou díru do světa neuděláte. Takže to v rámci možností zachraňuje Statham, jak jinak?! 50% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jason Statham se stává tak trochu žánrem sám pro sebe, neboť záleží jen na režisérovi, kolik zloduchů jím nechá zřezat do mrtva, přičemž tady to schytala čínská triáda, ruská mafie a několik zkorumpovaných policajtů, což není z morálního hlediska úplně na škodu, obzvláště, když to do nich Jason pere v efektním stylu urban-combatu, ale pokud si u takového kinematografického výplachu kladete ryze artové otázky ve smyslu „O co vlastně pořádně šlo s těmi trezory?“, získáte jistotu, že tomu víc jak 3 a ½ hvězdy prostě nenapálíte. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já mám pocit, že je tak trošku přesstathamováno, za chvíli zvednu prkýnko od hajzlu a vyskočí na mě nasranej Statham. Jako Safe dobrý, Statham tam zabije asi tak milion lidí různejch národností, zabijí to ručně, nožmo, střelmo, věcma, prostě dře jak černej, problém je v tom, že dvě hodiny po filmu si nevybavuju nic, žádnej souboj, žádnou hlášku, zkrátka akční šumák jak poleno. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Stathama fakt nemusím, lépe řečeno nevěřím mu ty jeho role drsňáků, když má tak dobrácký xicht, jako podomní prodavač biblí. Ale filmy, ve kterých hraje, bývají aspoň zábavné a dobře udělané, oddechová akční béčka. Tenhle však zábavný nebyl. Byl blbý. Hodně blbý. Myslím, že byl nadprůměrně blbý i pro průměrně blbé americké publikum, kterému jsou snímky tohoto typu primárně určeny. Scénáristovi bych rád naživo provedl pár prasáckých chvatů a hmatů, kterých je zde celkem dost (což je pozitivní). Ovšem scénáristické konstrukce v pauzách mezi akcí byly takřka nesnesitelné. Po zhlédnutí letěl Safe rovnou do koše, což nedělám často. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Promiň Jasone ale již nemohu déle mlčet. Tenhle film je totiž TBK (Totálně blbá kravina). Režisér je amatér nehrubšího zrna a scénaristu (pokud se ten člověk dá takhle nazvat) bych nejraději nakopal do prd..e. Co se vlastně stalo s Rusáky? Jak se do děje dostaly některé postavy? Ta holka se chovala jako by jí bylo zhruba 20, otázka pak zní jestli hlavní postavě nemělo být přesně tolik a jenom vinou castingu se nepodařilo sehnat dospělejší Čiňanku. No prostě peklo. Začínám se obávat že nám Jason začíná trošku dýchat na záda rumunským veleborcům Stevenovi, Nicholasovi a Jean-Claudeovi. U nich jsme ovšem na podobnou kvalitu zvyklí. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Filmové scény ze stanice metra Dekalb Ave a Canal St station byly pořízeny v New Yorku na stanici metra Cortlandt Street. (Conspi)

Reklama

Reklama