Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Humanitární skupinka zdravotníků je na své zpáteční cestě z bývalé Jugoslávie unesena a uvězněna neznámými cizinci. Od této chvíle zdravotní sestra Carol a její dva kolegové mohou jen s hrůzou přemýšlet o tom, co s nimi únosci plánují... (PetriK12)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KDO JSOU TI CHLAPI? MAFIE? ARMÁDA?“..... /// Chtějí je zabít? Chtějí je živý? Lehké napětí přináší nejen přítomnost starostlivého lékaře. HLAVNĚ NEPROPADAT PANICE! Dva ze tří uvězněných brzy zjistí, jak to s nimi doopravdy je. (Ne že by je to uklidnilo...). Napětí není nic moc (dneska utíká kde kdo). Krve málo – vlastně plnej kastrol tý prasečí jsem už viděl i ,,live“. Nechat se věznit? No a (jsem četl, že snad někde za to i platěj...), když mě nikdo netýrá.... Snad jen ,,sympaťák Ivan Franěk (z toho nám roste novej K.Roden. Asi...). Tak vám nevím, celkem slabota. COŽE???? Optimistickej konec? I tý krve je málo.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč bych neměl důvěřovat modrým dodávkám. 2.) Jsem zvědavej co mě může čekat, když mě (nečekaně) strčej do klece. 3.) Jsem připravenej darovat nějaké orgány. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak. A teď bych rád věděl, kde se stala chyba. Proč mě film, který má dobrou kameru, herecké výkony a ne úplně blbý příběh, ve finále tak nudil? Možná kvůli slabému napětí,možná kvůli nedostatečnému představení hlavních postav, nevím, prostě to na mě nefungovalo a i přes tu krátkou stopáž neoslovilo, natož aby mě to vyděsilo. A možná to bylo i kvůli tomu, že to tak jako tak působí jako průměrný horor... Lepší 2* ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející film. Trošku jsem nechápal, proč byl film založen na phobii ze psů? Totiž před rozzuřenými skákajícími psi by měl strach každý a málokdo by si je šel pohladit! Zajimavostí je, že ve filmu hrál 46-letý český herec Ivan Franěk. A zábavné byly jeho dialogy v českém jazyce cituji":Kde séš? Já tě stejně najdu! Ty děvko, Ty svině jedna, já tě budu mrdat! Mrdat tě budu! Ty drž hubu, za chvilku budu tvůj!.... 50% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není špatný horor, ale trochu mě mrzí, že peckám jako Martyrs či Inside se to taky ani zdaleka nepřibližuje. Nicméně mě velmi baví pohled dnešních Zápaďáků na tajuplné slovanské živly z jihovýchodu. Čtvrtá hvězda tak trochu nezaslouženě za to, že s hlavní hrdinkou sdílím téměř chorobný strach ze psů, takže pár scén pro mne bylo velice hororově nepříjemných. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Lehký žánrový nadprůměr.. Francouzský Captifs si drží slušný standard po celou svou délku, minimálně naštve, maximálně těší svou „uvěřitelností“ a naštěstí nenabízí nějaký v posledních letech velmi oblíbený dodatek typu „stejně jsi v řiti“. Banka s orgány kdesi v balkánské Horní Dolní se nicméně na pár dní a nocí stane noční můrou trojice humanitárních zdravotníků, kteří se už brzy dozvědí, co s nimi únosci zamýšlejí. Samozřejmě si divák několikrát řekne to pro horor specifické kouzelné slůvko PROČ? Proč prchající Mathias s prostřelenou nohou nepoužil klacek i na další psy? Proč Carole a Mathias nezvolí místo útěku útok na posledního únosce (zvlášť, když mají operační sál plný ostrých instrumentů)? Namísto odpovědí si ale divák může vychutnat už jinými zmiňované české nadávky jednoho z obchodníků s orgány (skutečně děsivý Ivan Franěk) nebo solidní rvačku s obézní paní domácí!! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Postava Ivana Fraňka pochází z bývalé Jugoslávie, on však hovoří ve filmu česky. (claudel)
  • Captifs se z velké části natáčelo v Alsasku. (claudel)

Reklama

Reklama