Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou přibývá filmů, kde si postavy ( zřejmě záměr tvůrců) nezískávají sympatie diváka. Zde bych klidně obětoval naprosto všechny. Přesto akční scény jsou vydařené, útoky žraloků patřičně děsivé. Co mě ale děsilo nejvíce, byly titulky. Musí s nimi být hrozná práce, nechápu, proč tedy konečná revize je odfláknutá. Jako by to ani nepřekládal Čech, ale rok u nás žijící Asiat... a to je hrozná škoda. Jinak úvodní scéna má být zřejmě poctou Čelistem. Slečna jezdí výtečně jako rybářská káča ohlašující obří úlovek. A to je asi všechno. Vysvětlení přítomnosti žraloka (ů) v jezeře je hodně vachrlaté, ale o to vlastně vůbec nejde. Diváci stejně chtějí vidět krmení, čehož se jim několikrát dostane... p.s. místo nahých koček je nahý chlap....... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dle mého je tento film zbytečně podceňován. Samozřejmě že Čelisti byly jen jedny, ale tento film mě rozhodně bavil víc, jak celá série Shark Attack. Finální rozuzlení příběhu mě celkem zaujalo, protože myšlenka rozhodně nevypadá špatně. Horší už to bylo v digitálním zpracování žraloka. Už jsem si zvyknul, že žralok dokáže sežrat i letící letadlo, takže mě tady nic extra nepřekvapilo. Ba naopak některé scény se mi líbily docela hodně. Herecké výkony už byli ze slabšího soudku, ale alespoň tu hrály pěkné baby. Ovšem zajímalo by mě, za co utratil režisér tolik peněz (vždyť 25-28mega se přece musí někde projevit…) ? Prostředí jezera bylo nádherné, stejně jako elegantní jízda na prkně. Nemůžu si pomoct, ale já musím prostě dát lehce podprůměrné hodnocení, protože do toho vytouženého průměru tomu přece jenom trošičku chybělo. Bylo zde i zbytečně moc nelogičností, ale ani to není už v dnešní době žádná novinka). Jinak ovšem na tenhle kousek určitě nezanevřu. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabota. Piraňa byla extrémně zábavná s dobrými herci, tohle je extrémně pitomé s nesympatickými herci. Tak asi tolik srovnání. Je zajímavé že od dob prvních dvou dílů Čelistí nikdo nenatočil dobrý žraločí horor. Docela ještě ušel Útok z hlubin anebo Reef. Tím to ale hasne. V Noci žraloka plavou žraloci závratnou rychlostí a skáčou 2 metry do výšky. Film natočený pro mimořádně hloupé lidi. PS: Film musel mít i přes škatulku horor přístupnost 12 let, ani jedno odhalené ňadro v teen hororu? Tomu říkám rarita. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nebyl Den žraloka, to bychom možná i něco viděli...máme tu tmu, ještě větší tmu a totální tmu. Jo na začátku filmu je světlo a krásný den, abychom mohli koukat na holky v plavkách a bez plavek to je paráda co? Možná pro někoho jo, ale já chtěl horor se žralokama a ne plážovou seznamku, takže když za celej film se mi líbí jedna jediná scéna, kdy si žralok krásně sežere jednoho dacana (všichni ví co myslím, nic jiného tam stejně nebylo k vidění) tak to už o něčem svědčí. Kdyby se ten film alespoň nebral tak vážně, klidně bych hvězdu přidal, ale tady mám pocit, že tvůrci si fakt myslej, že je to hustý...no a ten černoch na lovu žraloka s oštěpem...ach bože to jako fakt? Ale zas ať je jak je, když bylo pár vteřin žraloka vidět, tak vypadal dobře a to mě štve nejvíc mohlo to totiž být fajn. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle nesympatická skupinka vypatlaných teenagerů naráží už od prvních minut zejména na scénáristickou nemohoucnost, nulové režijní vedení a na hodně uhlazené žraločí ataky. Což mrzí asi nejvíc. Prostě rating PG-13 v tomhle vodním výletu postrádá jakýkoliv smysl. Pustit hudbu a svlíknout holky do plavek ještě film nedělá, a když už, tak to udělám alespoň s takovou tvůrčí jistotou a otrlostí, jako Aja v loňské a dle mého nedoceněné Pirani. Jenže tady máme tolik „ale“, že u některých divák ani nevěří nebo spíš nechce věřit (kupříkladu propíraná scéna černocha s oštěpem nebo dívčina emotivní zpověď, jak kdysi vodním šroubem rozmašírovala ksicht svému bývalému a pak ho nechá jet pro pomoc se svými dvěma přáteli). Máme tu obrovské ŽRALOKY, kteří útočí v asi metr hluboké vodě, HRDINY, kteří se vždycky rozhodnou pro tu špatnou variantu, AKCI totálně bez výrazu a napětí a konečně TVŮRCE, kteří se ani nesnaží, aby na sebe jednotlivé scény alespoň logicky navazovaly.. Hodně špatné a hlavně maximálně zbytečné.. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)
  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)
  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)

Reklama

Reklama