Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

UncleG 

všechny recenze uživatele

Otázka dnešního dne zní: Z jakého důvodu by se kdokoli koukal na film s názvem Žraloknádo Dvě: Druhé ? A odpověď bude pravděpodobně následující: Protože to bude ubohá příšerná spatlanina, která se při troše štěstí nebere vážně a tím, jak je to celý děsně pitomý, je to vlastně zábava. A protože těmhle formám zvrácenýho humoru celkem holduju, tak jsem se na Žraloknádo opravdu podíval. Že by se ale tenhle kousek dal považovat za skvost Béčkových braků, to se bohužel říct nedá. To, že je to utradebilně utratrapný, je zcela na místě. Ale nedokážu tomu odpustit tu příšernou nudu, kterou jsem protrpěl i za občasného Fast Forward Rewindu... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Je vtipný koukat na to rozdílný hodnocení, ano je to béčkovej možná céčkovej film, ale jako komedie to slouží naprosto úžasně a přesně o tohle těm lidem v Asylumu jde, fakt jim nejde o to, aby na tom vydělali, vědí že točí sračku a prostě jí natočí tak, aby se lidi mohli zasmát, což se u mě teda povedlo. Scéna s motorovkou, ten zpomalenej záběr, já chcípal smíchy :D Je to hrozná sračka, ale je to sračka, která je vtipná a nenudíte se ani chvíli, uteče hrozně rychle a je to prostě boží. Hrozně moc nereálný, poslední scéna v tornádu je taky hrozně libová, mě se to fakt líbilo. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po žraločím útoku ploutev zbyla mi v oku. Krční svalstvo nas*ačku, neužil jsem řezačku. Snad uchrání mě Stývova robotická Rajdová. A když bude nejhůře, schovám já se do móře. /// Páč to je jediný místo ve Vesmíru, kde v tomhle filmu není žralok. Jinak jsou teda úplně všude: v kanálech, v metru, ve vejtahu, v sifonu... Já po půl hodině nadzvednul gauč a jasně že tam byl žralok! Zase jsme na to čuměli ve třech a zase jsme u toho řvali. První bolestí, druhej radostí a třetí řval na celej barák "Já chci bejt žralóóók!" Škoda jen dvou zásadních nedostatků - chybí tu madam bikinová Scerbová a nikdo za celejch 88 minut ani jednou neproletí žralokem. No ty volé, tak snad žralokonádo, ne?!? ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou áčkový filmy béčkový, céčkový...... tenhle film se do abecedy nevejde. Film, kterej si pustíte, když máte v sobě víc jak tři flašky vodky a pustíte něco tak dementního, že to ani nejde popsat. Scénář napsal úplný krypl. Pravděpodobně největší sračka, co jsem kdy viděl. A že jsem jich viděl. Příliš nechápu ta vysoká hodnocení ostatních. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sharknado aneb Masakr motorovou pilou. Předpověď počasí na dnešní den udává jasnou oblohu, od jihu sílící vítr, bouřky a tornáda. Přiberte si do kabelky požárnickou sekeru, prak, jednu až tři bomby, mačetu, vidle a deštník, budou pršet žraloci. Prosím Vás, hlavně ten deštník! Pokud se k vám náhodou jedna zuřivá bestie vyšplhá po schodech do obýváku, deštníkem mu snadno propíchnete to ... žábro. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)

Reklama

Reklama