Reklama

Reklama

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zakeřní konkurenti. (Falcon)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (598)

choze 

všechny recenze uživatele

Lovci pokladů 3. Většinu času tak generické, ohrané, bezkrevné, nezábavné a digi, že tu chybí jen Rock. Co odflákl scenárista, mohli jakžtakž napravit režisér a herci, ale nestalo se. Wahlbergova postava i hraní na pěst, o nějaké buddy chemii nebo vtipných slovních výměnách mezi ním a aspoň se snažícím Hollandem nemůže být řeč a Banderas sem přišel jen předvést svůj přízvuk. Nebýt ucházející akce s letadlem a finále s létajícími loděmi, vrazil bych tomu odpad. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hry jsem nehrál a bavilo mě to dost. Moderní Indy se svižnou akcí, solidními hláškami a zábavnými hrdiny. Není to nijak extra chytré, ale minimálně jeden zvrat mě dost překvapil. Dvě opulentní akce - letadlo a lodě šlapou jako hodinky, jen místy zamrzí ta nefunkční fyzika. Tom Holland po chvíli přestane připomínat Petra Parkera a dokáže to místy bez problémů utáhnout. Wahlberg je většinu času sebestředný sráč, ale hláškuje obstojně. Pořád je mi líto, že to netočil Carnahan, ale dopadlo to nakonec hodně fajn. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Dal bych 4 hvězdy, nebýt to laděné do teen podoby, protože jinak nápad je fajn, potenciál to má, způsob, jak se navzájem všichni zrazují, mi přišel jak ze života, má to fajn triky, zvláště s těmi loděmi a vrtulníky nebo když vás holka srazí autem v letadle, dokonce tu dost dobře zahrál Banderas padoucha, jen mohlo být víc hlášek, puberťák méně nesmrtelný, pátrání více indianajonesovské, když už na něj odkazují i přímo, některé scény se snaží být spíše bondovské (ve stylu, než to zkazili Craigem), ale taky to malinko pokulhává. Ale celkově mě to bavilo a pobavilo a neměl bych problém vidět to znovu, myslím. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZLATO SVĚTÍ PROSTŘEDKY…“   Tom Holland a jeho metrosexuální exhibice. Chce si to hrát na Indyho, ale má to blíž (i kvůli debilním berličkám) k Lovcům pokladů. Nebo spíš k Flinnu Carsonovi. Nejhorší je to finále, ve kterým vo nic nejde. Že by to bavilo teenagery? Pro mě ovšem píčovina. Nenáročná…     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám Playstation.  2.) Od filmů očekávám lekci z dějepisu. 3.) Vždycky jsem se chtěl nechat zabít 500 let starou lodí. /// Thx za titule „Martin Petřík“                PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  ne ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// V posledních týdnech jsem se začal fakt těšit, že dostanu aspoň zábavný dobrodružný blockbuster s výbornou buddy chemií, ďábelským záporákem a přepálenou akcí ve stylu her. Povedlo se jen to poslední, a to navíc v dosti skromném množství, protože dvě sekvence na dvouhodinovou stopáž je poměrně málo. Holland coby mladý Drake se snaží, příliš ukecaný scénář, co neustále vše polopaticky vysvětluje, bezcharakterní Sully s tváří mírně otráveného Wahlberga a líná, utahaná výplň kolem, mu ale podrážejí nohy natolik, že i přes veškerou moji snahu si to užít, to nakonec tak úplně nešlo. Dvojku od lepšího režiséra bych si ale z fleku dal hned, ne že ne. 6/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (24)

  • Natáčení započalo 15. července 2020, tuto zprávu nám oznámil Tom Holland na svém instagramu. (ČSFD)
  • Film slouží jako prequel ke hrám. (LUKICKK)

Související novinky

Příští Spider-Man má režiséra

Příští Spider-Man má režiséra

11.09.2024

Režisér nového Spider-Mana 4 je konečně potvrzen. Dlouho se nevědělo, kdo se po odchodu režiséra první trilogie Jona Wattse, který nám za pár týdnů nadělí lákavý thriller Wolfs s Bradem Pittem a… (více)

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

Amazon odhalil obří plány s Tomb Raiderem

28.01.2023

Herním adaptacím se po letech nezdarů a posměchu začíná mimořádně dařit. Sony slaví úspěch s Uncharted nebo The Last of Us, Netflix zase s Arcane podle světa League of Legends, no a Amazon teď zkusí… (více)

Banderas by rád natočil třetího Zorra

Banderas by rád natočil třetího Zorra

28.11.2022

Mezi výborným Zlatým okem a ještě lepším Casinem Royale natočil režisér Martin Campbell taky moderní reboot (a pak výrazně slabší sequel) jiné slavný franšízy. Řeč je o Zorrovi z roku 1998, v němž si… (více)

Reklama

Reklama