Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No týkrávo- z mého pohledu neuvěřitelné překvapení, které mě nadchlo tak, že i přes otravný hlas rozumu, který šeptá, že je to spíše čistá čtyřka, na to nakonec tu pátou hvězdu přilepím. Protože-to co se ze začátku jeví jako další tuctová blairpitchovina(která musí zákonitě skončit zmatenou naháněčkou temným lesem, listím a kapradím), se po vcelku pohodovém rozjezdu a chvilce povinné hysterie přehouplo do adrenalinem napumpovaného přespolního běhu, který má až videoherní drive a je vlastně plný videoherních prvků. Fandové Half-Life znají armádní go-go-go!-sound ampliónů, vysílaček, helikoptér a střelby do zmrdů vyskakujících z temných koutů. Tyhle děcka si na chlastačku v lese prostě fakt vybraly špatný čas a místo, protože v tomhle polopodzemním komplexu uprostřed USA pustiny se něco vážně nehezky vymklo z rukou... Jediným vážnějším nedostatkem je kamera, která se v cca polovině něják nehezky pochroumá a začne chvilkama až epilepticky chrčet a blikat-což po nějáké době působí spíše rušivě.. Přes drobné nedostatky(které jsou už ale skoro poznávacím znamením subžánru) jde bezpochyby o jeden z těch lepších členů rodiny Founfootagových. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Stěžovat si u žánru Foot Fetish, …tedy pardon Found Footage, na "shaky" kameru je jako plísnit ráno slunce, že vychází a tak nakonec člověka ovlivňují následující faktory: kameraman se třese přirozeně, zimou, strachem a nebo je zrovna nad epicentrem zemětřesení 8,6 Richterova magnituda, postavy jsou/nejsou sympatické a v souvislosti s tím ukážou/neukážou prsa, obsahem nahrávky jsou/nejsou stolici uvolňující lekací scény a hlavně jako divák jsem/nejsem napnut jako guma od trenek Gérarda Depardieua. Tady jsem jen zíval u přitroublého tlachání kvarteta na čundru a pak půl hodiny civěl na hystericky ječící korpulentní pozadí snažící se nocí uniknout před krvelačnými opopsi, zombie a možná i tím blbcem, co za této prekérní situace běhá se zapnutou kamerou. Místo napětí tak přišlo jen vypětí a to abych udržel víčková vrata na stropě své oční garáže.. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

SPOILER - Found footage prequel k Resident Evil. Found footage mi už přijde hodně přežité, a Resident Evil v poslední době taky. Celou první půlku to vypadá na další Blair Witch, pak je chvilku zmatek, ale jak se objeví vojenská základna a mutanti, máme jasno. Zhruba čtvrt hodiny filmu tvoří záběr na ve tmě běžící zadek té tlustější herečky, ozářený světlem kamery. A taky by mě zajímalo, kdo teda ryl ty vtipné věty do kůry stromů a proč? A kde se kurnik v lese, kterým předtím dva dny chodili sem a tam, najednou objeví baráky, vojenská základna a poušť? Nějaký potenciál to v sobě má (třeba kdyby jim dramaturg poradil, aby někdo z té prvotní čtyřky o vojenském komplexu věděl a chtěl točit furt schválně právě proto - to by aspoň mělo nějaký twist nebo pointu), ale celkově je to otravné jako svědci Jehovovi neustále zvonící u vašich dveří. Navíc found footage mají jediný důvod své existence - zakrýt chatrnost zápletky a lacinost svého vzniku. Jo, a takovou kameru, která v dnešní době se seká, přeskakuje a sama vypíná, by měli reklamovat, a ne s ní točit film. Btw, chci baterku ke kameře, která při takovém provozu vydrží tři až čtyři dny bez nabití! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V první půli po všech stránkách standartní handycam, který se ovšem zvrhne do absolutního chaosu. Přeživší utíkají z místa na místo, za zadkem mají prapodivné potvory a všude kolem je bordel nejtěžšího kalibru. Vojáci, nakažení, mutanti, civilisté, zbraně, lesy, laboratoře, kanceláře, hangáry, helikoptéry, what the fuck..? Splašená kobyla pádí do cíle v koktejlu Záhady Blair Witch a zběsilé počítačové hry, přičemž divák nemá čas se nudit, natož si uvědomovat, že je to jen jedna velká naspeedovaná hovadina. Plusové body za zvukové projevy lesních potvor. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Tákže...Proč v každým found footage je minimálně jeden z party totální krypl, kterýmu přejeme dlouhou a bolestivou smrt? Asi proto, abyste ostatním mohli fandit? Hmm, asi proto. Jenže ti další jsou tak iracionální pablbové, že jim fandit nemůžete. Co rozhodnutí, co čin, toť absolutní nesmysl. Takže? Nefandíte nikomu a přejete si, aby to tam plyšáci vykosili co nejdřív. Jenže...plyšáci nejsou jediní, co tam naši bandu tupounů čeká. Aha. A ty pobíhající lidi jsou jako kdo? A hele, zásahovka, tak teď mi to asi vysvětlej. Tvl není to mimozemšťan?? Těžko říct, záběr trval jen 3 vteřiny. Hele, další zásahovka, tak ta to už určitě rozlouskne jako hlavu tý bloncky. Voni do tý akce na konci serou titulky...jako konec jo??! Tenhle film je další zbytečná fáund fůtyč sračka typu Tunel a podobný mrdky, který nemaj koule na to, aby daly filmu nějakou pointu či vysvětlení!!! Nechte si je! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama