Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 1
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 1

Recenze (72)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Konečně animovaný seriál od Marvelu, který stojí za všechny hvězdičky. Už jen to, že se v celém seriálu objevuje valná část Universa je značné plus. Zakomponování všech vedlejších postav do děje daného dílu je skvěle zvládnuté. Díly mají hloubku a někdy i menší napětí. Animace je povedená, souboje se dají užít a postavy vypadají dobře. Žádné zbytečné tlachání o ničem. A hlášky Hawkeye, Nejmocnější hrdinové světa prostě nemají chybu. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Marvel býval od nepaměti ten slabomyslnější, ale tentokrát se pochlapil s takovou grácií, že zůstávám stát s otevřenou hubou. Seriálový Justice League se teď s cejchem infantilního odvárku zahanbeně krčí v koutě a fňuká nad promrhaným potenciálem, zatímco zdánlivě nepřekonatelná marvelovská sebranka, Wolverine & The X-Men, si jakožto retardovaný bratříček mění plenky a utírají slinu. Avengers: The Earth's Mightiest Heroes servírují nekonečnou exhibici klaďasů a záporáků, pekelně nadupané akce a perfektně gradujícího příběhu v hávu do detailů vypiplané animace a výborného originálního dabingu. Dokonce i ta úvodní znělka šikovně balancuje na hranici mezí totální sračkou a říznou vypalovačkou. Joss Whedon se může jít vycpat, tohle nemá na poli animovaných seriálů konkurenci, natož u hraných Avengers. ()

Reklama

Camulator 

všechny recenze uživatele

Mocný seroš, na který jsem narazil úplně náhodou (ehm), když se koukal můj mladší bratr. Postavy, ač je to dětský animák, skvěle vykresleny a vůbec bych se nezlobil, pokud by budoucí filmy načerpaly trochu inspirace. Pěkně mě zvedli žluč, že ho nakonec zrušili, tak ať jim navazující "Avengers Assemble" pěkně vyjde. Ten úvodní song by ale mohli zachovat, není vůbec zlý: http://www.youtube.com/watch?v=deEoHxi7X4Y ()

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Překvapivě neinfantilní - tzv. nejedná se pouze o celek slepený z variací na léty prověřené skeče a postupy přítomné v animovaných filmech. Jednotlivé díly seriálu drží po hromadě jimi prostupující příběh a v mnohých z nich je možno nechat se překvapit docela originální kamerou, důrazem na detaily a dialogy, jež nejsou samoúčelné. Tato animovaná podoba svědčí Avengers jednoznačně lépe než hraná verze. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Desítky různých postav, zajímavě koncipované příběhy, fungující universum. Jakou fanoušek komiksů od Marvelu jsem nadšený. Takhle jsem se naposledy pobavil u animovaných X-Menů z roku 1992. Dodatek: Funguje to, kritici i diváci jsou nadšeni, takže se stane očekávatelné a seriál je po dvou sériích zrušen kvůli Avengers Assemble, který okatě kopíruje film. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Seriál byl nejvíce inspirován původními příběhy Stana Lee a Jacka Kirbyho. Přesto se však zde objeví prvky ze všech etap vývoje komiksů o Avengers a stejně tak z filmového světa. (liquido26)
  • Během dvou sérií se v Avengers vystřídalo celkem 10 hrdinů, a to Iron Man, Wasp, Thor, Ant-man/Giant Man/Yellow Jacket, Hulk,Captain America, Hawkey, Black Panther, Ms. Marvel a Vision. (jh666)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno