Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (449)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity potřetí a rozhodně lépe než v předcházející části. Jeden by řekl, že v tomto žánru už se nedá přijít s něčím novým a bouchající dveře či houpající lustr už asi nikoho moc nevyděsí avšak tvůrci trojky přišli s něčím opravdu nečekaným- a to s příběhem! Ó ano, PA3 má docela zajímavý děj :) Navíc zasazení do osmdesátých let jsou další plusové body. Milé je i navrácení do menších prostor, které onomu found-footage (skvělý nápad s větrákem) zkrátka sluší víc než rozlehlé prostory z dvojky. Tento druh hororu funguje hlavně na efektních lekačkách a těch se tu dočkáme vážně přehršel. Skutečně docela velké (a milé) překvapení, jenž mě navnadilo na díl čtvrtý :) ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

UUU. Což o to, první půlka byla slabá, podobná předchozím dílu, nic nového, bez nápadu.. Ale poslední půl hodina opravdu stála za to. Bál jsem se u filmu, ale to hlavní, že mě zmrazil a nahnal husinu. A to ve chvíli, kdy tatínek šel přes verandu do místnosti a tám se zjevily nějaké depresivní neexistující "babky". Toto mě prostě dostalo. Posledně podobný emocionální pocit jsem ucítil při filmu ti druzí, kdy se našla fotka, kde se nacházely osoby, které ve filmu působily do té doby jako sluzi. No a na té fotce byly od nějakého roku 1813 mrtvé... Tam jsem taky ucítil reakci - zmražení, husinu, depresi v dobrém slova smyslu. Zpět k filmu paranormal. Za první půlku jsem měl chuť dát 2 hvězdy. Od půlky se to blížilo "průměrnými třemi hvězdami", ale za týž zmiňovaný konec dávám ještě o hvězdu víc. Celkově to film nebyl, co by divákovi dal něco jiného, než předchozí díly, ale pro mě ty duchařiny a jejich scény dostávají. Ale ne vždy. Viděl jsem spostu duchařin, ale většinou to dopadá stejně: průměr a žádné překvapení a emocionální vzrušení... 70% ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Upgrade série ma neteší - zlo malo ostať stopercentne "paranormálne", nemalo sa viazať na satanské znaky a nemalo byť pomenované z kalendára. Na druhú stranu na jeho vyčínanie čakáme kratšie než v predchádzajúcich dieloch, a napätie je opäť dôkladne vygradované od prvotných náznakov strachu až k paralyzujúcemu zdeseniu. A to milujem. Trojka je zatiaľ najdiváckejšia, skúste to s ňou, i keď predchodcom neholdujete. Stúpajúci komerčný úspech série je obdivuhodný, producent Akiva Goldsman má kľúč od zlatej bane, stojacej na centových základoch. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano, takže shlédnuto, a přesně jak jsem čekal. Naprostá kravina, 50 min se nic neděje, pak něco ano. Postavy spolu snad ani nekomunikují jako rodina, způsob snímání kamery mne po chvíli neuvěřitelně vytáčel a hlavně naprostá neoriginalita!! Ta série už nemá prostě co nabídnout, pořád to stejný. Noc, bum! slyšel jsi to? jde tam nic. Pak to vygraduje ... Prostě tohle ne, pokud mám tohle srovnat s kousky jako je Noroi či Insidious (ve smyslu intenzity strachu), tak tohle se proti tomu pohybuje naprosto ve sračkách.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher B. Landon / Based on characters by Oren Peli | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider, Akiva Goldsman | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Blumhouse | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 205,703,818 $ || Opať výborné, ako u predchádzajúcich dieloch, gradácia skvelá, no sektová tematika na konci uberá z mystiky čistého zla. Trochu hustší záver, a bolo by to opäť za 4 nadpriemerné. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama