Reklama

Reklama

Nájemný vrah Jimmy splní svou zakázku a se svým parťákem zabije terč. Ten byl ale shodou okolností kdysi polda a na vraždu je nasazen jeho bývalý parťák Taylor z Washingtonu. Mezitím navíc někdo odpraví Jimmyho parťáka a pokusí se zabít i Jimmyho. Zdá se, že někdo nechce, aby existovaly důkazy o nájemné vraždě bývalého policisty. Taylor rychle přijde na to, jak se celý případ mohl zhruba odehrát. Kontaktuje proto Jimmyho a nabídne mu spolupráci, nejde mu o jednoho nájemného zabijáka, chce dostat velkou rybu. Ty, co to celé objednali... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (582)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Žádný velký zázrak se opravdu nekoná a nebýt Stalloneho v hlavní roli, bylo by hodnocení ještě o hvězdu nižší. Scénář vůbec nemá čím překvapit, jedině snad tím, jak připomíná scénáře, v nichž se poslední roky rochní pánové Seagal, Lundgren a další. Režie nijak zázračná, akčním scénám chybí napětí, a jediné, co za něco stálo, byl závěrečný souboj se sekyrami, který ovšem dost hloupě skončil. Co se mi opravdu líbilo, byla Mazzarova hudba, kterou samotnou poslouchám už nějaký ten týden. Mám-li porovnávat, Arnoldova nápaditější a méně vážná/směšná Konečná jednoznačně vítězí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Slajíku, ty vole, mám tě rád jak vlastního, ale to mě nemůžeš přece dělat, aby jsi mě třetinu filmu problafal nějakejma pseudomoudrama. My, co jsme přísahali věrnost akčním osmdesátkám, to musíme v těhle těžkých digitálních dobách rubat hlava nehlava, trousit hlášky a srát na korektnost. Jako pokuď došlo na akci, tak výborný, hlavně závěrečnej fightíček dobrý, to ledabylý hození sekerou bylo těžce sexy, ale podstaný na tomhle souvětí je slůvko "POKUĎ" ! ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

K čemu mi je fakt, že film sice přežvýkává atmosféru akčňáků osmdesátých let, když je to v dnešní době utahaná a vesměs nudná záležitost, která navíc stála v přepočtu miliardu korun českých, které teda nejsou vidět ani z jedné třetiny. Sly vypadá a určitě i je na tom výborně po fyzické stránce, Momoa má zase pro záporáka parádní parametry, takže se logicky těšíte na finálovou konfrontaci. Říkal jsem si, že když se souboj vydaří, dám sem tři hvězdy. Jenomže kamera se až moc lepila na soupeřící těla a frekvence střihu odpovídala srdečnímu tepu po výběhu na Říp. Navíc zakončení celého souboje je pro mě wtf. Scénář legrační, tempo pomalé, bez gradace a pár přestřelek a Slyových loktů to prostě nezachrání. Bohužel nemám jediný důvod si film pustit znovu, v kinech totální propadák a myslím, že je čas si připustit, že éra těch největších akčních hrdinů opravdu končí. Protože že bych se nějak moc těšil na Expendables 3 nebo Trojčata, se fakt říct nedá... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem nečekal nějakou velkou akční pecku, ale nakonec mě to docela překvapilo teda spíš hlavně hlášky který do sebe kosej Kang se Slyem ,,přeraž mu hnáty a přerecituje ti celý koncert the Who" co se týče akce myslím že žánr krimi spíš převažuje.. přestřelek bylo pár a fighty byli krátký a bylo jich hergot málo. Ale zase to zachranily Stalone a Kang díky kterým přidávám tu čtvrtou hvězdu. Country hudba mi moc do filmu neposavala ale jinak to byl dobrý akčnák. ,,budeš bojovat nebo mě chceš unudit k smrti? jsme snad zkurvený vikingové?" ()

tron 

všechny recenze uživatele

Sung Kang je mojou najobľúbenejšou tvárou zo série Rýchlo a zbesilo, ale v spojení so Stalloneom vyzerá ako debil. A keď sme už pri tom, aj Sly (inokedy starý dobrý tvrďák) je tentokrát voľajaký čudný, nudný a o ničom. Scenár je jedným slovom hrozný a starecká réžia Waltera Hilla to definitívne pochováva. Slabé sú aj akčné scény. Slabé je všetko. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (19)

  • Pracovný názov filmu bol Headshot. (m.a.t.o.)
  • Sylvester Stallone hrá postavu menom James "Jimmy Bobo" Bonomo. Vo filme Oskar (1991) jeho postava rozpráva, že jeho prvá práca bola pre Jamesa "Jumpin' Jimmy" Bonomo. Navyše v oboch snímkach sa jeho dcéra volá Lisa. (beso74)
  • Bulleit Bourbon, který Sylvester Stallone popíjí, skutečně existuje. Vyrábí se už 150 let a samozřejmě pochází z Kentucky. Používá se při soutěži Diageo Reserve World Class, a dokonce je k sehnání i v ČR. (Locksley)

Související novinky

Aquamanův smrtonosný srub

Aquamanův smrtonosný srub

05.09.2015

Když se Jason Momoa stal novým Conanem, moc lidí nejásalo. Pak si ale spravil reputaci ve Hře o trůny a v akčňáku Jedna mezi oči předvedl, že se zvládne postavit i samotnému Stallonovi. Co Momou čeká… (více)

Khal Drogo Aquamanem?

Khal Drogo Aquamanem?

16.06.2014

Jason Momoa ušel od Ronona z Hvězdné brány dlouhou cestu. Jeho Barbar Conan sice moc fanoušků předlohy nenadchl a záporácká role v akčním béčku Jedna mezi oči mnoha lidem unikla. Ještě předtím, než… (více)

Rambo ještě neřekl poslední slovo

Rambo ještě neřekl poslední slovo

09.03.2012

Alespoň to tvrdí Sylvester Stallone, který v aktuálním interview prohlásil: „Umírám touhou natočit dalšího Ramba. Bude v Arizoně blízko hranic a pojede do Mexika. Nemyslím si, že se bude s Mexikány… (více)

Postradatelní drtí kosti v Číně

Postradatelní drtí kosti v Číně

27.08.2011

Natáčení The Expendables 2 začne 19. září v Nu Boyana Studios v Bulharsku. Zdá se ale, že štáb si odskočí na několik dní i do Číny. Produkce totiž vyjednává s čínským distributorem, což znamená i… (více)

Reklama

Reklama