Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten Kevin James se do té role toho řízka vysloveně hodil. K tomu snad první film, kde on byl v hlavní roli a neměl jsem s ním vůbec žádný problém. Je vidět, že i on sám naprosto bez problémů zvládne táhnout celý film. A v tomhle ohledu příjemnou komedii s některými spešl rolemi, které musí ocenit každý fanoušek MMA. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se zasmál. Zbytek nestojí za řeč. Film je neuvěřitelně tuctový. Na počátku je drsný učitel, který vyměkne hudbou místního sboru a vydá se zrealizovat nezrealizovatelné. Tohle se děje pouze v amerických filmech. Samozřejmě nechybí nějaká romantická vsuvka. Brzy filmu dojde dech a člověk si bude přát, aby co nejrychleji skončil. 1* ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najväčším plusom celého filmu bolo to, že sa človek pri tom v podstate nenudil a stále sa niečo dialo. Dokonca aj množstvo scénok a hlášok dosiahlo svoj efekt a občas som sa dobre na tom pobavil. Avšak ten predvídateľný dej a silný 100-percentný happyend, to bolo už na mňa naozaj moc. Každopádne, Coraci má dobré komédie, ktoré zaujmú a pobavia. Naozaj je pre produkciu Happy Madison jedinečným prínosom, a v tomto mu môže konkurovať jedine tak Peter Segal. No a prvotne som sa obával, či Kevin James bol tým pravým pre túto rolu, napokon musím skonštatovať, že veľmi ma prekvapil a zahral to naozaj s veľkým odhodlaním. Nebyť toľkých klišé, tak by to bolo aj na 4*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taky se vám vybavil Warrior? No každopádně tady se hrálo na komediální notu a celkem se to vydařilo. Ale jak už to tak u podobných filmů bývá, všechno šlo do háje ve chvíli, kdy se začalo hrát na city. Takže plus mínus poslední třetina. A naštvalo mě to i přesto, že jsem něco podobného tušil. Do té doby se totiž jednalo o svěží komedii s ucházejícím Kevinem Jamesem a rajcovní Salmou, přičemž nebyla nouze o celkem solidní hlášky a povedené gagy a i když to celé bylo značně přitažené za vlasy, já se výborně bavil. Jenže pak přišly kecy typu "Musím to udělat." nebo "Podívej se na ty děti." a pochopitelně dlouhej záběr na hudební kroužek, kterému by se bez trombónu a houslí zhroutil život a já si musel dát zase hlavu do dlaní. Ale i tak ve mě zůstává lehce nadprůměrný dojem. 60% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa môže naozaj stáť len v rozprávke, alebo v bláznivom filme. Nepochybne zrodenie šampióna z "obrovského maca", bolo bláznivé ako jazda dole kopcom v nákupnom košíku. Navlečenie Kevina Jamesa do boxeriek pôsobilo odvážne, keď odhalilo jeho objemný, menej príťažlivý hrudník, ktorý v niektorých momentoch pripomínal skôr boxerské vrece. Okrem jeho nepodarených a inkasovaných úderov, humorne vyznela celá jeho postava nezlomného učiteľa, ktorý sbodičkoval automat na pochutiny a s úlovkom sa bratsky podelil a taktiež "výborne" skóroval do basketbalového koša. Kontrast jeho postavy a športového sveta bol podaný ozaj humorne a jeho veľké srdce zachrániť študentov to u mňa vypumpovalo na 60%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)
  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno