Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ukázkový zástupce levného hororového podžánru o žralocích natáčený v báječných bažinách Louisiany, Lafayette. Zkorumpovaný šerif zprostředkovává obchod s hlubinným (sic!) žralokem, který ale kvůli nehodě skončí v místních močálech. Šerif samozřejmě pak dělá, že žralok je jen báchorka, páč nemůže logicky přiznat svůj podíl na celé šlamastyce. Vůbec většina poldů tu za moc nestojí a jeden šmíráckej rovnou ztratí hlavu. R. Davi jako vždy padouch na jedničku. Federální agent v utajení by měl být asi hrdinou snímku, jenže po většinu času nesrší energií, nýbrž se potácí jak spící panna. Žraloka mohlo být více, likvidace obětí drsnější - zatraceně, proč neroztrhal to hejno parchantů na festu, nechápu. Protože mě ale tyhle pokleslé příběhy baví, dávám za 2* a jednu za skvělé lokace. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, jak se skupina nakonec se žralokem vypořádala, bych dal i nějaký ten bod navíc, ale jinak je to celé strašně tupé a není zde nic moc, co by vás mělo vytrhnout. Úvod je dlouhý a skoro až zbytečně prázdný, protože stejně víte, co musí přijít. Tolik se s postavami ani seznamovat nechcete. Docela mě mrzí, že se na tahle béčka tak moc kašle, protože by se z nich dalo vytřískat víc. ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Film je kupodivu o žralokovi, který má zuby jak nože a z těch zubů čiší strach...a la pardona, nechal jsem se unést, já starý blouznivec. Pokud by filmový šerif, který pro změnu vlastnil rypák o velikosti dobře rostlého baklažánu, měl schopnějšího dentistu, pak bych si ho s parybou snadno spletl a tý krvelačný bestii snad ukázal i řidičák, no mazec. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další žraločí horor, tentokrát se dostane do mokřin spíš náhodou, ale opět za tím stojí mocný, kteří pak nechtějí přijmout následky. A než aby uzavřeli festival, tak radši riskují životy, v podstatě stále stejná písnička, ekonomický zájmy nade vše. A tak ještě že je tu osazenstvo místní restaurace, co vezme pořádek do vlastních rukou. Ps-nejzajímavější je asi scéna, se šmírujícím poldou, kdy přijde o hlavu. Jinak na tv film slabší průměr, ale nechá se po ránu. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Další z řady úplně zbytečných píčovin, která ale aspoň pobaví svoji blbostí, chováním postav atd - takže tomu nedám odpad jako třeba upírům se Seagalem :) Z celého úplně debilního filmu mi asi nejvíc utkvěla scéna z aligátoří slavnosti, kdy přijedou hlídkovat 2 policajti (nebo šerifovi muži, nevim, je to jedno) a přestože mají hlášení o žralokovi, tak na to samozřejmě všichni serou. Jeden z nich má dokonce pušku!! Mno a ten vleze do vozy a kouká dalekohledem, zatímco druhou rukou si drží pušku na ramenou.. druhej zase s dalekohledem sleduje, jak se nějaký pár chystá dopřát si análního sexu na nějakym sudu... pak ten s puškou si všimne, že za ním je aligátor a mentálně mu unikne tak, že "uskočí" před klapnutím aligátoří tlamy a pak připosraně odběhne k civilistům a přitom pořád drží tu pušku na ramenou (místo aby jí chytil třeba tak, jak se zbraň obvykle drží). Civilistům řekne, že tam je aligátor a oni hrajou dál minigolf. Pak žralok přeskočí molo a ukousne tomu druhýmu šmírákovi hlavu, pak je ais 3 vteřiny pokus o nějaký efekty (jak žralok skáče a jak všude cáká krev) a přestože žralok ukousnul oběti hlavu a viděli jsme jak cáká všude krev atd, tak vteřinu na to se tím směrem pár podívá a nikde není ani tělo, ani ta krev a ani žádný cáknutí od toho, jak gigantickej žralok skočil zase do vody... dost dobrá scéna! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama